pewnie ciężarne... ale łotewer, młodziaki cudowne. jeste obrzydliwie zakochana w tych maluchach.
🚫 są takie stajenki w Polsce? jakieś ekstra hiper mini mikro szetlandy? 😁
mikroszetlandów nie mamy, mamy ładne w rozmiarze ca 100 cm. Na stajenki w Polsce gdzie można by zakupić takie mikro cuda nie ma co liczyć. Cena zakupu materiału w Niemczech choćby wysoka przy całkowitym niezrozumieniu polskich "kupujących" ,że wyjątkowy towar wymaga wyjątkowej ceny.Koniec 🚫
Dlaczego owy Pan Andrzej tak bardzo mnie nie przeraża? Owszem, batem mógłby tak nie majtać i skoczyć 2 razy, a nie 10. Ktoś przecież musi czasem na kucyka wsiąść i trochę do rozumku przemówić, a jeśli nie było nikogo na miejscu, kuc miał tylko "widzimisie" to... ja mu wybaczam. Co wcale nie znaczy, że takie szaleństwa popieram.
Burza, nie mam korytarza :P ale hmm... raz mi się w życiu zdarzyło jeździć po stajni, a na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że miałam 8 lat a siedziałam na zimnioku mającym wszystko w d 🙂
edit - a stajnia miała 40 metrów długości na 10 szerokości 🙂 visenna - ja mam wizję! na prostych normalnie, w narożnikach piruety i zwroty, przekątna jakaś nawet będzie... wypas!
Na początku nudne, a potem ... Chyba całe nudne...
Patrząc na tego pana, który prawie spadł, gdy koń w 'stój' prawie go ściągnął z siodła, schylając się, szczerze powiedziawszy "potem" spodziewałam się jakiejś efektownej gleby.
no w sumie po podpisie Lopka bym była gotowa powiedziec ze to on na filmikach, szczegolnie ze na youtube,drugi filmik z ta sama osoba i klacza,wstawil Lopek10000,czy jakos tak 😁