ikarina, hahaha moja też tak zostawiła córkę gospodarzy pensjonatu, na górnej żerdzi 😁, Szetlanem nie jest, ale to kurdupel, a akurat robiono ogrodzenie, była tylko górna żerdź, to ona smyk pod żerdzią, a dziewczyna została na żerdzi, ale klęła.
Po pół roku z okazji Nowego Roku i podsumowania zrobiłam filmik z zawodów WKKW 🙂 Typowo dla zachowania wspomnień, jestem dumna z klaczy koleżanki, która na swoich pierwszych zawodach tego typu spisała się znakomicie 😉
Na sto procent na jakimś uspokajaczu jedzie, ale na końcu filmu widać, że niezbyt silnym, skoro koń je trawę i rży :P Szkoda, że kolejne wideo to "rest in peace, lucky"...
Moi drodzy chodzi mi po glowie filmik z akcji ratunkowej koni. Konie uwięzione przez ulewy. Jeździec na swoim koniu pomaga tym uwięzionym Za zadne skarby nie moge sobie przypomniec macie moze jakis link do tego??
Moi drodzy chodzi mi po glowie filmik z akcji ratunkowej koni. Konie uwięzione przez ulewy. Jeździec na swoim koniu pomaga tym uwięzionym Za zadne skarby nie moge sobie przypomniec macie moze jakis link do tego??
Poszukuję jakiegoś filmiku może być z treningu/przejazdu, na którym dobrze widać poprawną pracę rąk. Chodzi mi o pracę ujeżdżeniową. Jestem wzrokowcem, więc dużo mi daje możliwość poparzenia sobie. Ktoś, coś? :kwiatek: