Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

edit: chyba coś pomieszałam. proszę o usunięcie  :kwiatek:
Hihihi, chciałabym, żeby mój koń umiał tyle, co ten wielbłąd😀 a co najśmieszniejsze, bardziej podobały mi się elementy w wykonaniu wielblada niż konia😉
Wielbłąd robiące lotne zmiany co tempo  👍
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
06 stycznia 2013 20:25
no to my z Siwym musimy się koniecznie pochwalić  🏇 kręcony w lipcu 2012 - kolega nie miał wcześniej czasu, ale w końcu się udało  😅  😅  😅

mbalicka czasowy film! Ujęcia w lesie podobały mi się najbardziej😉 kolega zajmuje się profesjonalnie tego typu rzeczami?
slw95   żyj i pozwól trwać
06 stycznia 2013 21:19
mbalicka, jezu, poezja! Piękny filmik, zazdroszczę ogromnie! Gratulacje dla kolegi za tak fajny pomysł 🙂
mbalicka, świetny !
mbalicka, ale czad! 😜 Pięknie nakręcony i piękni modele! 🙂
mbalicka chyba najlepszy filmik jaki widziałam 😍
taka nasza mala 'sztuczka'
🙂
Szukałem tu, tego filmu i wydaje mi się, że nie było:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o5snVfeb_Kw
My zimowo 🙂
mtl   I M Equestrian
10 stycznia 2013 19:55
ja i siwy:
🙂
mbalicka -gratulacje! Pięknie Ponguś wygląda i widać, że szczęśliwy 🤣
Miałabym tylko zastrzeżenia do kopyt -zbyt wysokie piętki w przednich kopytach. Przez to kształt kopyt robi sie kwadratowy -a powinien być trójkątny, tak jak w tyłach. To może powodować przemieszczenie się kości kopytowej czubkiem w dół, nacisk na podeszwę i w efekcie z czasem  kulawiznę. Ale ja jestem trochę zboczona na punkcie kopytowym -więc się nie przejmuj 🤣
Nietypowy filmik, ale też o tematyce 'końskiej' 😀
Misiek69 kiedys bylo. ale niezla spryciula😀 u nas w stajni tez jest takich kilka  😁
PumCass   zachowaj zimną krew!
12 stycznia 2013 13:05
śmiem twierdzić że ten pies na koniu ma dziwne upodobania  😁
Czy rzuciły się w oczy komuś filmiki, na których jeźdźcowi zablokowała się noga w strzemieniu? Kiedyś widziałam taki z toru jak dżokej był targany za koniem ale nie mogę go teraz znaleźć  :/ Potrzebuję to do pracy na uczelni 😉
deborah   koń by się uśmiał...
16 stycznia 2013 07:23
😂 😂 😂

Zelmutek  ten ?

klapcio89   Walczący z cieniem...
16 stycznia 2013 18:51

Wiem że to nie czterokopytny, ale 4 lapy też ma 😀 Rozbawił mnie do łez! Noo to bansujemy!!!!  😁 😜
PumCass   zachowaj zimną krew!
16 stycznia 2013 19:06
ten pies ma problem zdrowotny...
famka   hrabia Monte Kopytko
17 stycznia 2013 14:40
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fRcq5r9qpVg

ktoś mi może wytłumaczyć czemu to tak wygląda  ?
famka, Jak dla mnie to jakaś tragedia jest  😲 Nie ukrywam, że film 'ciekawy', powinno być jeszcze porównanie jak to wygląda w normalnym tempie.
famka, to przecież proste jest: ważny jest celebryta (model akurat) - reszta nieistotna. Skoro celebryci są już ekspertami od moralności, intelektu i talentu (nie w swojej dziedzinie), to czemu nie od jazdy konnej? "Śpiewać każdy może".
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
18 stycznia 2013 08:37
jakos nie zrobiło to na mnie większego wrażenia od pierwszego lepszego filmu z tak popularnego wśród bogaczy sportu jakim jest polo. Konie pospinane na wszelkie możliwe sposobu paskami żeby tylko ograniczyć im swobodę ruchu głowy i pyska . Wygląda to bardzo podobnie, koń "spięty" dla wygody jeźdźca.
famka   hrabia Monte Kopytko
18 stycznia 2013 08:51
powiem Wam że jak czasem lubiłam popatrzeć na ten sport, tak zniechęciłam się totalnie
od samego oglądania rozbolał mnie i pysk i wszystkie kręgi, że o siodle na szyi już nie wspomnę
ani to ładne, ani sexy, ani nawet nie wiem jakie :/ 
Isobel, sztuczka z językiem ekstra. 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się