Wrocławianie :))
jak ktos godny polecenia to jak najbardziej🙂
jakby ktoś chciał keratynę na włosy z dojazdem do domu - to moja fryzjerka na macierzyńskim dojeżdża - sama mieszka na Gaju
cena 250 zł
dziewczyna robi głównie żele. wg mnie najlepsza, mam spore wymagania pod tym kontem i zboczenie na punkcie paznokci, więc naprawdę mogę ją ze szczerym sercem polecić. Ma gabinet koło Astry na Loniczej:
http://www.studiobabiniec.pl/przedistylpaz.htm
Karinitino ma rację! studo babiniec najlepsze, oprócz paznokci, robi jeszcze perfekcyjne rzęsy 🙂
Na pewno! Dorota jest po prostu mega zdolna 🙂 Do rzęs też się w sumie przymierzam. Jest jedyną osobą, której mogę pod tym względem zaufać 😉
Gdzie naprawić smartfona?
Znacie jakiś godny polecenia serwis?
Telefon bez gwarancji.
Mistral, przyłączam się do pytania?
Slyszałam że na inowrocławskiej gdzieś ponoć.
Serwis Grexor na M. Curie-Skłodowskiej.
Przepraszam, że tak trochę nie na temat, ale nie wiem gdzie bym mogła o to zapytać 🙂 A potrzebuję kogoś kto zna Wrocław 😉
Sprawa jest tego typu - mój tata w przyszłym tygodniu obchodzi 50 urodziny. Z racji tego że są święta imprezę przekładamy na za dwa tygodnie. Razem z mamą chciałyśmy urządzić tacie urodziny w lokalu gdzie można by też potańczyć, coś zjeść - tylko gdzie? Znacie może takie fajne miejsca, raczej nie młodzieżowe ale też nie zupełnie dla staruszków? 🙂 Dodam, że wypadnie to w sobotę.
Z góry dzięki za wszelkie info :kwiatek:
Bardzo polecam
http://www.villabianco.pl/, tylko niestety to spory kawałek od centrum miasta.
Restauracja bardzo fajna, tylko my nie chcemy nic rezerwować ani wynajmować sali, wiecie, po prostu przyjsć, posiedzieć no i najlepiej potanczyć 🙂
Z góry uprzedzam, że wiem o tym, że padły tu pytania o niedrogiego fryzjera, jeszcze spod moich palców dodatkowo, ale teraz chodzi mi tylko i wyłącznie o koloryzację. Czy jest szansa uświadczyć fryzjera we Wrocku, który za farbowanie włosów lekko do ramion nie weźmie więcej niż 80-100 zł, nie poniszczy przy tym włosów, a kolor się utrzyma?
Ostatni raz farbę u fryzjera robiłam w Salonie Judyta, ale niestety nie wyszła. Spłukała się szybko i pozostały plamy, więc po raz drugi nie zaryzykuję tam koloryzacji...
Nie znam takiego salonu, który by tak mało wziął za farbowanie 😉
uhmm...czyli się przeliczyłam 🙂
Właśnie znalazłam niby jeden, z podobnymi cenami (salon Oxygen na Strzegomskiej), w dodatku niedaleko mnie jeszcze. Zastanawiam się tylko, czy aby te ceny z ich strony są aktualne, skoro piszą, że pracują na kosmetykach L'Oreala...
Ciekawe czy te kosmetyki to fryzjerskie np farby bez amoniaku czy takie dostepne w drogeriach.
Mistral- w Sobótce-30km od wro-6.5zł bilet w jedna strone, cena farbowania jest taka jak oczekujesz.
Mistral, szalone nożyczki przy placu Piłsudskiego (boczna Kasprowicza). Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość - potrafią robić 3 klientki na raz... Nie znoszę tam chodzić, ale jak nie mam kasy a potrzebuję farbowania to idę - jakieś 4 miesiace temu za włosy za ramiona zapłaciłam 95zł. Tylko lepiej ustalić wcześniej cenę. Robią na Matrixie
Znacie jakiego DOBREGO i TANIEGO wulkanizatora w granicach Biskupin-Grunwald?
Mam w środę do domu jechać w końcu to kapcia złapałam 😵
Mistral, szalone nożyczki przy placu Piłsudskiego (boczna Kasprowicza). Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość - potrafią robić 3 klientki na raz... Nie znoszę tam chodzić, ale jak nie mam kasy a potrzebuję farbowania to idę - jakieś 4 miesiace temu za włosy za ramiona zapłaciłam 95zł. Tylko lepiej ustalić wcześniej cenę. Robią na Matrixie
fatalne miejsce, choć też tam swego czasu robiłam włosy, kolor wychodził fajnie i całkiem niedrogo - do momentu aż zobaczyłam jak znudzona dziunia/kosmetyczka z nudów usiadła na fotelu obok i zaczęła bezwstydnie przy klientach sobie wyciskać syfa na gębie.. jeden wielki rzyg, miotnęło mną stamtąd w trybie ekspresowym...
kurcze ja w salonie Ines na Zwycięskiej - długie włosy, za farbę + prostowanie płacę ok 105 zł -120 zł
Jestem super zadowolona, szybkie terminy, fajne fryzjerki, nie pamiętam kosztu pierwszej wizyty, bo teraz to wiadomo odrosty, ale też ta cena nie była jakaż z kosmosu, za taką samą robotę w salonie na Cybulskiego długo płaciłam 200 zł, bo lubiłam fryzjera, teraz chodzę do Ines ale jestem bardzo zadowolona
carmina, łooo nieźle. Też by mnie wywaliło stamtąd... Masakra. Mnie tam do szału doprowadza fakt, że robią 3 klientki na raz - i kompletnie ich to nie krępuje. Któregoś razu fryzjerka wręczyła mi suszarkę i powiedziała, że nie ma już czasu i żebym sobie podsuszyła włosy sama... Niemniej jednak jak nie mam kasy akurat a muszę mieć pewność,jaki kolor będę miała na włosach to idę tam, bo nigdy mi nie zniszczyli włosów a nawet dekoloryzację raz robiłam...
Hej dziewczyny, czy wiecie może jak wygląda sprawa jeżdżenia na Partynicach? Jak wygląda wkręcenie się tam, warunki, przeżycie? 😎
Moje dwie znajome tam jeżdżą od niedawna i tak mnie też natchnęło, dlatego pytam, czy macie może jakieś doświadczenia z tym?
Maddie ale do wyścigowej?
Znacie jakieś fajne kluby fitness we Wrocławiu?
Najlepiej takie, dysponujące trenerami, którzy układają plan treningowy 😉
rtk, na koń ,a nie trenera fitness szukasz 🙂
Dziewczyny potrzebuje ortopedy dla dziecka. Dosc pilnie. Mozecie kogos polecic?
ami dr Jerzy Michajłow
http://www.lekarzortopedawroclaw.pl/gabinet_ortopedyczny Jak dla mnie i moich znajomych jedyny słuszny ortopeda dla dzieci. Dość specyficzny, ale naprawdę facet torpeda. Dość ciężko się dodzwonić, bo wiecznie zajęte, rzadko kiedy udało mi się za pierwszym razem, ale naprawdę warto!
Znacie jakieś fajne kluby fitness we Wrocławiu?
Najlepiej takie, dysponujące trenerami, którzy układają plan treningowy 😉
Lady Fitness Club akurat u nich treningów personalnych nie miałam. Ale Jupiter Sport na Żegiestowskiej wygląda przyzwoicie, poziom zajęć ma całkiem fajny, to trenerów też mogą mieć spoko.
hanoverka- dzięki. dostałam wcześniej namiary na tego lekarza,ale od tygodnia nie mogę się tam dodzwonić.