Wrocławianie :))

Mi sie udalo tam wyhaczyc swego czasu jedne Cavallo z pelnym lejem w bardzo dobrym stanie (czekają az do nich schudne  :hihi🙂 no i jedne Golden Dress też z pełnym lejem, ciut za małe także sprzedałam bo sie opłacało, a na dodatek potrzebowałam kasy na cudny szlafroczek z allegro 😀

I faktycznie niestety ostatnio co zajrze to nic nie ma.

Ktoś kiedyś mówił o jakimś lumpeksie koło dworca z bryczkami?
Ruda_H   Istanbul elinden öper
08 czerwca 2010 19:48
amazonka* ten koło policji podobno miewa bryczesy ale niestety trzeba w miarę regularnie zaglądać
Dziewczyny, spotykamy się? W dniach od 25 do 27.06 są zawody west na Partynicach, będę ja, Tuffy, Neriel, Ovca, Wichurkowa, Jessy, może helcia 😉. Zróbmy sobie spotkanie, bo warto w końcy by było... A taka ładna pogoda 😎.
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
14 czerwca 2010 17:33
A możesz napisać od której do której te zawody? Bo muszę mniej-więcej wiedzieć żeby mnie odstawiono i zabrano  😉Ja się postaram być chociaż kompletnie nie westowa  🤣.
darolga   L'amore è cieco
03 lipca 2010 16:00
Kochani!
Jest gdzieś we Wrocku czynny fotograf JUTRO, czyli w NIEDZIELĘ, w godzinach popołudniowych? 
🙇 🙇 🙇 🙇
darolga, patrz w duzych galeriach handlowych.
Mi sie raz udało w niedziele popoludniu wyhaczyc w arkadach, ale nie wiem czy dalej istnieje
sie wybieram do wrocka.
co nowego odwiedzic, gdzie zajrzec po paru latach niebycia? 🙂
ja tez! ale chyba bede jak zwykle odwiedzac tylko Mediateke, Heliosa i Arsenal 😉
nic nikt nigdzie ?
phi
magda, a co tak naprawdę Cię interesuje? Poza tym nie wiemy co juz widzialaś 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
21 lipca 2010 10:40
Jest aqua park, zoo, żużel, wyścigi..
21 lipca 2010 10:59
magda, niedługa zaczyna się ENH. Będzie się działo kilka fajnych rzeczy w dzielnicy żydowskiej.

Podobno warto zobaczyć multimedialną fontannę na Pergoli

Turyści często robią sobie rajd po wrocławskich galeriach handlowych - kto co lubi.

ciekawe wydarzenia można znaleźć tu -  www.pik.wroclaw.pl.

Chyba, że chodzi Ci bardziej o poznanie miasta od strony architektury ?
a moze chcesz poznać wroclawskich voltowiczów?  😎
poznac voltowiczow moge ale poki co nie wiem kiedy bede meic czas (glownie na erze wlasnie bede siedziec)
mulitedialnej fontanny nie widzialam (bede wdzeczna za namiary gdzie to)
architekture i zabytki znam, panorame widzialm, w zoo bylam, ogrod japonski widzialam. bylam na wiezy widokowej na ostrowie tumskim, znam katedralna, uwilbiam zabia kladke 😉
galerie handlowe odpadaja totalnie
raczej chodzi mi o to, gdzie sie cos pojawilo nowego, gdzie sie cos zmienilo. no i mysle nad wyjazdem na jeden (no moooze 2 dni) za miasto
aqua park zuzel i wyscigi mnie nie kreca 🙂
zaczynam ustalac co chce zobaczyc na festiwalu, wiec jak sie ogarne to dam znac kiedy mam wolne - wtedy jakis wieczor przy piffku lub wypad do stajni mile widziane
fontanna jest na pergoli, zaraz obok Hali Ludowej (Stulecia).
Pokazy specjalne odbywają się:
lipiec -
23 i 24 o 22.00,
30 i 31 o 21.30
Cały program pokazów specjalnych na www.wroclaw.pl

zoo teraz się bardzo pozmieniało 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
21 lipca 2010 14:59
magda, kiedy to zoo widziałaś? Kiedy było już fokarium itp ? 😉
[quote author=Ruda_H link=topic=3418.msg656402#msg656402 date=1279706374]

Podobno warto zobaczyć multimedialną fontannę na Pergoli
[/quote]

nie warto...
jak bede miec czas to fontanne wybiore sie zobaczyc, ale jest to dosc mocno watpliwe.
zoo odpada - raczej nie mam ochoty 😉
a ja we Wrocławiu po raz kolejny bede zwiedzać sale nr 9, 1, 7 i 8 w Heliosie oraz Capitol i NOT 😉
pewnie na niewiele wiecej zostanie czas... 
sale 4 5 i 1 pozwiedzane 😉
do tego obeszlam pol starowki w poszukiwaniu punktu, gdzie maja bilety 7-dniowe i... nadal takowego nie mam  👿 ktos mnie oswieci gdzie takie cudo kupic??
druga sprawa to czy ktos oprocz mnie bywa na festiwalowych projekcjach?

p.s.
mery :P mi sie dzisiejsze filmy wszystkie podobaly, choc nie jakos mega 😉
28 lipca 2010 07:49
magda, bilety 7-dniowe spróbuj w kiosku ruchu. Wiem, że na pewno na pętli na Krzykach sprzedają a w centrum nigdy nie kupowałam

ps. na projekcjach z tego co zauważyłam bywa dużo ludzi a między innymi ja 😉
Ja bywam ze znajomymi, ale głównie na darmowych na Rynku 🙂

Co do biletów - na 99% będą w kiosku na Robotniczej (w białym na pętli powinny być). Z Rynku/Heliosa na Robotniczą idzie się 5 min. Nie jestem pewna czy 7 - dniowych nie ma też w automatach takich żółtych.

[wklejam mapkę, czerwone kropki to kioski w których może być, zielone to Helios, żółte do najkrótsza droga - Zumi nie ma zaznaczonych pieszych kładek 🙂 ]

smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
28 lipca 2010 09:08
nie wiem czy to dobry wątek, ale czy ktoś coś wie na temat ośrodka jeździeckiego na terenie wrocławskiej WSO? moim marzeniem jest dostać się do tej szkoły, ale nie wiem co zrobić z kopytnym (sprzedaż nie wchodzi w grę). A może ktoś z forumowiczów jest studentem/absolwentem/znajomym kogoś ze szkoły i mógłby mi opowiedzieć coś więcej na jej temat?  😉
28 lipca 2010 09:39
smarcik, WSO jest przy ul. Czajkowskiego we Wrocławiu. Stajnia "wojskowa" mieści się na Rakowie to jest jakieś 5 km od granic Wrocławia. Na terenie WSO były organizowane tylko zawody.

Po stronie północnej jest sporo stajni, na pewno coś znajdziesz 🙂
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
28 lipca 2010 09:45
Ruda zastanawiam się tylko, czy w takiej szkole zajęcia są od rana do nocy, czy np będę mogła odwiedzać konia na tygodniu.. bo jeśli nie będę mogła, to czarno to widzę.
28 lipca 2010 09:57
smarcik, nie wiem czy tak jest na wszystkich kierunkach ale znajomy miał zajęcia 6 dni w tygodniu jakoś po 8-9 godzin - o ile dobrze pamiętam.
Mieszka się na pewno na terenie WSO ale czy po zajęciach ma się czas wolny ?
Pamiętam tylko, że czasem miał dłuższe przepustki na wakacje czy święta.

Zadzwoń do sekretariatu powinni wiedzieć 🙂
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
28 lipca 2010 17:21
Może mi ktoś podac godziny otwarcia mustanga na partynicach w dni robocze w czasie wakacji?z góry dziękuje :kwiatek:
ok, to ja dzis ide na:
10:15 pomiedzy (H8)
16:15 podruzuje, bo musze... (H9)
19 Radio on (H5)
22 Droga miedzy... (H5)

a jutro na:
10:15 Zwyczajna historia
16:15 All tomorrows parties
19 moj pies tulip

jak ktos na to sie wybiera to z checia razem zasiade co by jakas choc odrobine znajoma dusza byla 😉 nr tel podaje na PW RudejH i mam nadzieje ze w razie potrzeby przekaze dalej 😉
29 lipca 2010 07:59
magda, na pewno będę o 22 sala 5 🙂
to sie odezwij 😉 i od razu mowie ze jestem w dzinsach i koszuli ktorej koloru opisac nie umiem 😀 a na szyi karnecik 20+
uciekam sie festiwalowac zatem 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się