Wrocławianie :))

Kto w zawodach na Partynicach będzie w niedzielę, z Re-voltowiczów?
W ta niedzielę?
Bo teraz to wyścigi są raczej.

Ja będę z mężem i dziecięciem 🙂
ovca   Per aspera donikąd
23 kwietnia 2010 20:49
Tak, w tą, wyścigi są na torze, zawody west w Jack City 😉
w sobote są skoki 🙂
Hej Wrocławianie 😉
planuję przyjazd 4 dniowy do Wrocławia.
mam do Was pytanie o tą bardziej 'imprezową' stronę miasta, jakie miejsca/kluby warto odwiedzić, które są bezpieczne przy okazji?
będe wdzięczna za pomoc  :kwiatek:

od strony tanich noclegów w miare centrum miasta też chętnie poczytam, chociaż już mam parę na oku, więc jakoś sobie poradzę 🙂
Ruda_H   Istanbul elinden öper
23 kwietnia 2010 21:40
dumkowa, a jakie klimaty preferujesz ?
Rozumiem, że pytasz o kluby 🙂

"9 brama" w Rynku - całkiem spoko
i ogólnie pasaż Niepolda (pytaj o kino Helios koło Rynku - to za tym kinem - zagłębie klubowe, kilka koło siebie - ja lubię Bezsenność - super klimat)
no i bardziej kameralnie - Felicita - byłam tam na dwóch osiemnastkach, robi bardzo sympatyczne wrażenie

link do portalu z opisami, mapki też są:
http://wroclaw.dlastudenta.pl/lokale/
Ja kiedyś Bezsennosc lubiłam, ale teraz jest tam jakoś średnio. Masa ludzi zawsze, w piątki głównie gimnazjalistów, muzyka do kitu... Ale w Pasażu Niepolda jest tyle klubów, że każdy sobie coś znajdzie 😉
Ja zawsze chodzę na spontana, więc trudno mi powiedzieć co preferuję...  to chyba zależy od ilości wypitego alkoholu 😂
dziękuje bardzo za pomoc  :kwiatek:  :kwiatek:

mi chodzi o miejsce gdzie moglibyśmy usiąć wypić coś i przede wszystkim sporo potańczyć, żeby było bezpiecznie, bez latających gimnazjalistek z biustem na wierzchu i z muzyką do której da się potańczyć, każda muzyka oprócz typowego 'umc umc'
mam nadzieje, że wiecie o co chodzi  😀

przestudiuje tą stronkę 🙂 dziękuje jeszcze raz
polecam Liverpool w sobotę - back to 80 🙂 fajna muzyka, od 21 lat,  można się wybawić / 5 zł wstęp
te imprezy są jakoś co 2 tyg -  właśnie jutro idę  😁 jest to klub rockowy ale na tych imprezach lecą niezłe kawałki, na pewno nie ma umcy umcy których również nie znoszę, jak pamiętasz dobre lata 80,90 muzyczne to polecam  😉

a co do zawodów - to Jack City w niedzielę na 11😲0 będziemy kibicować ekipie ze Smolca  💃 z transparentami heh
dumkowa pomysl o tabasco w rynku kolo poczty glownej. Jak dla mnie miejsce rewelacyjne.
A pasaz niepolda... hmmm... jak masz 25+, to poczujesz sie tam staro 😂 dlatego tam nie chodze, bo juz z moimi zmarszczkami nie pasuje 😵
Ewentualnie maniana, il gusto.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
24 kwietnia 2010 08:59
dumkowa, Garaż przeróżny klimat 🙂
hej będzie ktoś z was na święcie konia w siedlcu? dokładnie 16.05.2010.
ja osobiście bardzo lubię tą imprezę a zwłaszcza zakupy  😍 
Do zobaczenia na miejscu.
12 maja 2010 17:16
Wybiera się ktoś jutro na Akademię Ekomomiczną? Ma być Pezet, Małolat, Miuosh, Bas?
ja może się pojawie w Siedlcu ; ))
plejadowa   Champion team!
12 maja 2010 18:22
a ja razem z mirti 😉
Zakupy? Co fajnego można tam kupić?
generalnie dużo różnych dziwnych rzeczy nie do dostania w jeździeckich 🙂 a zwykłe i standardowe końskie bajery bywają w niezłych przecenach, ja zawsze tam jeżdże na zakupy zawsze coś wychacze i tak też mam zamiar robic w tym roku.
to ja w takim razię skoczę obejrzeć 😉
my_karen   Connemara SeaHorse
30 maja 2010 13:37
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak dojechać z centrum Wrocławia na lotnisko? Coś z dworca pks jedzie?
:kwiatek:
z pętli autobusów miejskich naprzeciwko Dworca Głównego PKP -  wsiadasz w autobus 406 i jedziesz do końca - na lotnisko 🙂

http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/406.html
30 maja 2010 15:35
PonPon, dziękuję bardzo :kwiatek: Bałam się, że to troche bardziej skomplikowane może być 😉
31 maja 2010 14:47
Jeden autobus tylko jedzie więc nie zginiesz 😀 Przed Dworcem Głównym (PKP) jest ulica Dworcowa i stamtąd odjeżdża.
Uwaga!
Dzisiaj byłam w Lumpexie KOALA na Świdnickiej i (koło 14) mieli OFICERKI rozmiar 42 - mało znoszone, wyglądały na takie ledwo co siądnięte, skórzane, na gumowej podeszwie, nazwa firmy na S. No. Może ktoś się załapie jeszcze 🙂
Szkoda, że mam mniejsza stopę :/
Ale ja też ostatnio byłam na lumpach i znalazłam fajne bryczesy w super stanie  😎  Muszę częściej robić zakupy w lumpexach 🤣
07 czerwca 2010 18:26
Jeden autobus tylko jedzie więc nie zginiesz 😀 Przed Dworcem Głównym (PKP) jest ulica Dworcowa i stamtąd odjeżdża.

Dzięki dziewczyny, znalazłam i dojechałam 😉 We Wrocku niestety poza dworcem pkp i pks znam niewiele, bardziej pod katem koncertów i zlotów tam bywam😉
branko w którym lumpie spotykasz bryczesy? ja jak pytam to miny pań z obsługi są mniej więcej takie " 😲 "
A wiesz, że sama nie wiem... tylko raz udało mi się trafić na bryczesy właśnie niedawno. na bank było to gdzieś w okolicach grunwaldu. jak sobie przypomnę gdzie dokładnie to dam znać 🙂
ovca   Per aspera donikąd
08 czerwca 2010 10:33
Na Pułaskiego prawie zawsze można znaleźć bryczesy, swojego czasu niezłe interesy tam robiłam kupując pikeury czy eurostary za 15 zł  😂
Wpadam tam dość często ostatnio i nic nie ma :/ ale pewnie takie moje szczescie 

Znacie jeszcze jakieś lumpeksy z bryczesami??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się