👍JARA, dzięki! I to jeszcze 3 min ode mnie z domu 💘 bomba.
Hej czy polecacie jakieś korzystne cenowo hostele, albo może ma ktoś kawałek podłogi do użyczenia na jedną noc? Nie znam Wrocławia, ale lokalizacja jaka mnie interesuje to żeby w miarę dobry dojazd był do Pałacu Pawłowice, będę wdzięczna za pomoc!
czy znajdę we Wrocławiu rymarza cudotwórcę? mam stare siodło, które chciałabym trochę "wyremontować", naprawić, odświeżyć, najlepiej, jakbym dostała jakiś namiar do strony/fb, żebym mogła podesłać zdjęcia i dowiedzieć się, czy moja wizja jest do spełnienia :kwiatek:
Hej czy polecacie jakieś korzystne cenowo hostele, albo może ma ktoś kawałek podłogi do użyczenia na jedną noc? Nie znam Wrocławia, ale lokalizacja jaka mnie interesuje to żeby w miarę dobry dojazd był do Pałacu Pawłowice, będę wdzięczna za pomoc!
Spróbuj coś znaleźć na airbnb.
potrzebujesz się dostać z/do Pawłowic autem czy transportem publicznym?
polecacie kogoś od usuwania ósemek? Tak, żeby było dobrze, szybko i bezboleśnie, a jakby było taniej niż 600-1200zł za zęba, to już w ogóle super! :kwiatek:
ja polecam doktora Marka 😍
http://www.enamelum.pl/index.php?page=zespoli stanowczo bylo taniej, kojarzy mi się 400 ale moze ciut wiecej..? wyrywałam 3 lata temu.
Tez muszę się za to wziąć...
sienka
Jak tam z cenami ?
efeemeryda zdaje się że zrobiłam edit w trakcie Twojej odpowiedzi 😉 pamiętam że cena mnie tak bardzo nie zabolała.
o ile może nie zaboleć to że ktoś ci robi dziure w dziasle 😉
Ja polecam
http://www.cwirko.com/ na pl. Grunwaldzkim
O wiele przyjemniej i mniej boleśnie niż przy pierwszej usuwanej w innym gabinecie.
Cena około 400-450zl ze zdj RTG 2 lata temu
Florcik, ja mam mega super Pana! I tanio w dodatku. Na powstańców Śląskich gabinet, na przeciwko sky towera, starszy pan doktor. Mi wygrywał osemke jak byłam w ciąży i nie mogłam zrobić rtg. Mega szybko, bezboleśnie i wogle malina😉
Nie jestem pewna czy on jeszcze pracuje, ale zdecydowanie najlepszy
https://www.znanylekarz.pl/adam-zawada/stomatolog/wroclawedit.
Chyba przyjmuje nadal 😀
http://dcis.pl/nasz-personel
To ja polecam Pakulskiego i to za darmo .
Perlica
powiesz coś więcej ?
Prawie wszystko robię prywatnie, a składki płacę, pracuję i trochę mnie to już wkurza, że teraz tysiaka mam wywalić na zęby 😵
Perlica, wiem o Pakulskim, niestety czeka się prawie 2 miesiące na wizytę.
efeemeryda, no Pakulscy mają umowę z NFZ, więc jest za darmo.
Chodzę tam na usuwanie kamienia nazębnego, bo raz w roku przysługuje każdemu.
Óseki możesz wyrwać na NFZ także tam, a to świetny chirurg i do tego przystojny ;-)
Perlica czyli mogę się bez obaw, że na NFZ ale do dopłaty 500 umawiać ?😉)
efeemeryda, tego nie wie, musisz dzwonić i pytać, bo może za znieczulenie trzeba zapłacić czy coś podobnego ?
Ok :kwiatek:
Niestety spotkałam się z praktyka gdzie umawiałam się na NFZ, a nagle rachunek na 300zł i w sumie nie wiadomo za co, bo nikt mnie wcześniej nie poinformował, że coś jest nierefundowane 😵
Ja tam robię higienizację i chyba kamień za darmo, a za piaskowanie chyba trzeba dopłacić czy jakiś tak.
Na stronie niestety nie mają żadnej informacji o współpracy z NFZ, ale zadzwonię tam w poniedziałek i może czegoś się dowiem 😉
Będę jutro we Wroclawiu. Daleko jest z pkp glownego na Obozowicka? Nie wiem czy dobrze ulice napisalam, jestem wielka fanka SWK i chciałam podjechac tam gdzie jest komenda serialowa.
Bischa jeśli chodzi o śwk wydaje mi się, że odcinki kręcono na Podwalu na pewno, wydaje mi się, że ulica Obozowicka nie istnieje, przynajmniej we Wrocku 😉
Co to swk? Trochę się znam na serialowych lokacjach w mieście, ale nie wiem o co chodzi
Dokładnie, i jest to bardzo blisko dworca.
Świat według kiepskich
Moje źródła mówią ze kiedyś kręcono na Podwale 67. Ale już od dłuższego czasu serial nagrywają w siedzibie ATM na Bielanach.
Polećcie miejsce, gdzie kupić dobry biustonosz, jak sie ma duże piersi i standardowe sklepy z bielizną nie oferują mi tego co bym chciała...
Pan biustonoszowy na Szczytnickiej, nie wiem jak się sklep nazywa bo chyba nie ma nazwy, szyld Triumpha, ale sprzedaje dobre marki typu ava czy dalia :kwiatek:
No nie, to nie jest Świat wg Kiepskich 🤣
Sprawiedliwi-Wydzial Kryminalny 😂 Chociaz Kiepskich też lubię obejrzec i się posmiac 😉
Edit. Może to była Osobowicka?
Osobowicka jest niemal na drugim koncu miasta 😉
Spod dworca tramwaj 75.