Ja tez dopiero weszlam do domu. Jak zwykle bylo super choc pogoda platala figle. Funia probe zaliczyla na pewno byla najszybsza, bo ja taka zdolna jestem zeby przyjechac 45 sek przed czasem .
Mi też również bardzo się podobało 🙂. Cieszę się że poznałam nowych ludzi, mój przejazd pozostawie bez komentarza, ale może w następnym roku będzie lepiej !:P Gratuluje sukcesów! :kwiatek:
gratuluje sukcesów ! 🙂 ja zostalam na jakiś czas w UK a moja koninka zostaje na jeszcze jeden miesiac w treningu 🙂 Romek narazie ma labe, zaczniemy z nim cos robic dopiero na jesień 🙂
marysia550, podobno schudła. Tak twierdzą ludzie, którzy nie widzieli jej jakiś czas. Ja nie widzę różnicy, ale widzę ją codziennie, więc to pewnie dlatego.
Byłam w ten weekend u mojego malucha, pojeździłam i puchnę z dumy! Robiliśmy ustępowania, dodania i skrócenia, a Ognik spisał się cudownie! 😍 Wrzucam kilka zdjęć, robione telefonem, dlatego wybaczcie jakość 🙂.
Tarnikujecie swoim huckom zęby ? Jak tak to co ile ? 🙂 Jutro będę zamawiać weta do mojego (chłopak mi okulał... :zemdlal🙂 a wiem, że zajmuje się też on tarnikowaniem 🙂
Oj ja tarnikuje co kwartał (teraz sprawę nieco zaniedbałam się przyznam 😡 ), bo moja baba ma krzywy zgryz - karpiowaty, a do kompletu kucyk ma szczupaczy więc sami z mężem zaczęliśmy robić zęby 2 lata temu, żeby nie zbankrutować. Sprawdźcie czy jest potrzeba w ogóle robić, jak zgryz ok to może nie być potrzeby - matka mojej nie miał robionych wcale bo wszystko równiutko było.