... ślub :) ...

jeszcze raz dziękuję.
A do dzieciowego miejmy nadzieje że już niedługo będę mogła zaglądać 😀
[quote author=vill_18 link=topic=34.msg276993#msg276993 date=1245184603]
Moj brat sie zapytał ojca "Ile wydałeś że ona wygląda tak slicznie?" Ojciec odruchowo złapał się za portfel 😂
[/quote]
Nie da się nie zgodzić z bratem 🙂
vull_18  cudowna Panna Młoda z Ciebie 🙂
Ruda_H   Istanbul elinden öper
17 czerwca 2009 08:15
Vill przebosko  ❗ gratuluje

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
17 czerwca 2009 08:37
W&W no to trzymam kciuki 💃 😅
vill_18 Fotki będę miała dopiero za 2 tygodnie, jeden z gości, który miał naprawdę dobry aparat ma jakieś problemy z przesłaniem fotek, od 3 dni jakoś nie mogą dojść... Choć u niego widnieją jako wysłane.. Sama nie mogę się doczekac, bo nie widziałam ani jednej fotki  🤔

Presja faktycznie, coś nie bardzo chodziły te linki, kwiatki można obejrzeć tu:
http://picasaweb.google.pl/Carmen.K9/Kwiaty#
W&W, zające załapały się na fotkę?  :kwiatek:
Aaaaaaa jeszcze 9 dni!!!! Nic mnie nie rusza tylko martwie się o pogodę 🙁
Idę dziś na fabrę do fryzjera.

Powiedzcie mi proszę czy pieniążki za salę wpłacaliście od razu przed weselem całą kwotę czy jakoś po weselu? Jak to jest, bo przyznam że nie pamiętam jak mi babeczka u nas w sali mówiła....
O pogodę sie nie martw. W&W nie miała pogody ale i tak ślub był piękny i na weselu wszyscy się super bawili. Mój mąż nawet stwierdził że lepiej że nie było pogody bo wszyscy by stali na dworze a tak to sie bawili w sali.  😁
Ja wpłacałam połowe pzred a reszte mam zapłącić po weselu 🙂

Swoja droga juz mam  stres.  Najchetniej bym gdzieś uciekła.
Boję się, stresuję, denerwuję.

Najgorsze jest to ze z tego stresu z 52 kg zostało ze mnie 45 :/
Wygladam jak trup :/
Koleżanki sie śmieja ze jeszcze troche i zamiast na palec to obraczka mi wejdzie na szyje.

W sobote Panieński, wybawie sie, moze odstresuje i bedzie lepiej.
Zazdroszczę bo ja przytyłam 😉 I narazie absolutnie nie mam stresa...co dziwne.
Hypnotize co Cię tak mocno stresuje?

Dzwoniłam dziś do pani od naszej sali i już wiem jak to u nas bedzie - 70% kwoty płacimy przed weselem, może być nawet dzień przed a reszte w poniedziałek po weselu.

Za to wkurza mnie to, że dziś dowiedziałam się że kolejnych 3 osób nie będzie 🙁 Robi mi się pusto przy stołach 🙁
Mam takie dwa, co prawda nie widać całej sukni, fotki amatorskie i .. jestem mistrzynią głupich min, ale co tam  😀

I ostatnie: nasza bramka tuż przed kościołem
Za to wkurza mnie to, że dziś dowiedziałam się że kolejnych 3 osób nie będzie 🙁 Robi mi się pusto przy stołach 🙁

To mnie zaproś 😀

Sunny- brama fajna, trochę jak z jakiegoś horroru z tym dymem 😉 A to jakoś z zawodem połączona czy sami sobie wymyśliliście?
Hija,  to są race. Takie, jakich kibice używają na meczach. Mąż jest "kibicem"
Nie wiem, jak u Was, ale u nas "bramki" robią chętni na wódkę, a nie państwo młodzi, więc pomysł był ich.
Albo banda dzieci chętnych na cukierki 😉
Ale brama śliczna 🙂

Sunny, ślicznie wyglądałaś🙂 tak dziewczęco i delikatnie🙂 a mąż chyba nie miał problemu z wniesieniem Cię przez próg?🙂 fajnie🙂 mój obecny gdyby miał się stać ostatnim chyba by się pode mną złamał:P
Z tym wnoszeniem przez prog to zalezy tez od zabawy weselnej... Moj juz nie dal rady...  😂 Ba nawet nocy przedslubnej nie bylo... Byla za to przedslubna  💘
Ja spotkałam się tylko z wnoszeniem panny młodej przez próg sali weselnej - wtedy to każdy pan młody może  😎
Nie wiem, jak u Was, ale u nas "bramki" robią chętni na wódkę, a nie państwo młodzi, więc pomysł był ich.

Dzięki za wyjaśnienie. Ale myślałam, że młodzi jakoś zorganizowali taką atrakcję, a nie, że stali tam z racami 😉
Nie wiem jak się u mnie robi. Nigdy nie widziałam czegoś takiego. Może kiedyś będzie mi dane.
Wszystkie revoltowe panny młode piękne  🏇
Już się nie mogę doczekać Waszych zdjęć z sesji  😍
Która następna w kolejce?
Breva,  dziękuję :*
Wnosił, owszem, wnosił. Zarzucił na ręcę jak piórko i przeniósł. Tylko się biedny w tren zapląłał 🙂
kamkaz, musiała być baaaardzo udana 😉

Z tym wnoszeniem przez prog to zalezy tez od zabawy weselnej... Moj juz nie dal rady...  😂 Ba nawet nocy przedslubnej nie bylo... Byla za to przedslubna   💘
TAAAAAAK! Zrobilam toooo!!!  😅 😅

Kupilam sukienke na swiadkowanie!!  💃

Jeste piekna, bombka, brazowa, po prostu czekala na mnie  😜

Trzeba bedzie wstawic fotki 🙂
W&W, zające załapały się na fotkę?  :kwiatek:

na tych co dostałam to nie ma Was ale nie mam jeszcze fotek od fotografa a tam napewno będziecie😀

O pogodę sie nie martw. W&W nie miała pogody ale i tak ślub był piękny i na weselu wszyscy się super bawili. Mój mąż nawet stwierdził że lepiej że nie było pogody bo wszyscy by stali na dworze a tak to sie bawili w sali.  😁

My stwierdziliśmy to samo 😀

Sunny, 
vill_18
wyglądałyście szałowo 😀
Ja nie miałam nocy poślubnej.. 😕
Hija to chodź 😉

Karolass pokaż fotki!

W&W Dziękuję 🙂
Sunny cudna parka z was!
a brama - odjazdowa
opolanka   psychologiem przez przeszkody
19 czerwca 2009 09:17