fajna jest nauka tanca erotycznego, ale to pomysl na wieczor panienski a nie na prezent.
moim zdaniem lepiej kupić 1 wspólny prezent, składka po kilka złotych, a resztę przeznaczyć na organizację fajnego wieczoru panieńskiego. wtedy i prezent i wieczór będzie wypasiony.
a co na prezent? seksi bielizna IMO najlepiej.
kurcze powiem Wam, ze ja byłam na jedym tak zajebistym wieczorze panieńskim, ze boję się, że moj jemu nie dorówna. oj świadkowa będzie miała nad czym myślec 🤣
Zairka jaka relacja repki? też chcemy zobaczyć!
No właśnie! Na relacje Repki też czekam już z niecierpliwością 😉
U nas też wszystkie "opłaty" za ślub idą po połowie. Część płaci mój T, część jego rodzice, część moi rodzice. W sumie mamy prawie taką samą liczbę gości z mojej strony jak i ze strony T więc nie ma się co rozliczać do złotówki.
Oczywiście obrączki kupił T, bukiet też będzie na jego głowie 😉Ale oczywiście ja go najpierw wybiorę.
Wesele mamy w Centrum Konferencyjm Wojska Polskiego na Żwirki i Wigury w Warszawie. Fajna nieduża sala (a gości będzie około 80-90, więc w sam raz), sala ma wyjście na ogromny taras więc jak pogoda dopisze to zawsze jest szansa się tam "przewietrzyć".
Od wczoraj latam po mieście i próbuje nadgonić ślubne zaległości
Obrączki zamówione
Buty dla Karola sa
Komplet bielizny jest 😅
Największy problem mam z butami.Ceny po 300 i w górę.Chyba kupie używane
Wczoraj mierzyłam kiecusię. Jest super, krawcowa ma dobre oko.
Za tydzień będzie gotowa, teraz tylko czekać ile się utuczę w ciągu miesiąca 🤣
A repka to chyba ma miesiąc miodowy bo ani widu ani słychu 😉
Repka dopiero dziś wróciła do świata żywych 😀
Przeżyłam najpiękniejszy dzień w swoim życiu. Było cudownie, choć w kociele to jak podeszłam do naszych miejsc to myślałam , że mi serce wyskoczy tak waliło jak głupie. Dopiero tak w okolicy komunii mi przeszło. Na przysiędze głosy nam obojgu drgały, ale obyło się bez wpadek.
Cały dzień przebiegł idealnie, tak jak było pomyślane, wymarzone tak się odbyło. Generalnie to udało się tak dobrać obsługę wesela, że o nic kompletnie nie trzeba sie było martwić. Ze wzruszeniem będę wspominać dwie rzeczy: przysięgę oraz podziękowania dla rodziców, które dla nich były niespodzianką taką zupełną (kilka dni przed weselem, jak o to zapytali, to udałam, że mi wyleciało z głowy i w sumie może sę da coś zorganizować), ale widzieć to zaskoczenie i szczeście w ich oczach było bezcenne.
Wczoraj mieliśmy mega długą sesję, wobec czego nie dotarłam juzdo was. Na zdjęcia trzeba będzie chwilę poczekać, aż fotograf obrobi materiał. Więc cierpliwości dziewczyny 🙂
Vill nie wiem, gdzie ty szukasz tych butów, ale Ryłko ma niedrogie (w Magnolii kupiłam za 220) a są rewelacyjne. Ja swoich prawie nie rozchodziłam przed weselem, a od 14 do 4 rano, tylko od skakania mnie nogi bolały, ale to pewnie w każdych butach by było na obcasie. Polecam z ręką na sercu.
Ja dzisiaj dostałam demo płytek z wesela (żebyśmy sprawdzili czy tak może być, czy cos zmienić czy wyciąć). Wzruszyłam sie na nowo, moja mama znowu sie poryczała i naprawde jestem zachwycona ponownie, wszystko było jak należy, a ja balowałam jak bym nie była wcale na półmetku ciązy 😅 😅
Vill ja miałam ładne buciki w astrze kupione takie z koroneczki za 140zł chyba i gdyby nie to ze nóżki w ciąży puchną niespodziewanie to pewnie tez była bym zachwycona, ale generalnie polecam Ci sokolnicza dużo bucików do wyboru do 200zł
Repka super że się wszystko udało, a na fotki już się doczekać nie mogę.
Mam szczerą nadzieję że mój dzień też obejdzie się bez wpadek.
vill nie pamietam czy już o tym pisałam, ale ja zamówiłam sobie buty w pracowni gdzie robią buty dla tancerek. Dobierają but do konkretnego wymiaru (mierzyli mi nogę we wszystkich możliwych miejscach). Cena jest bardzo przystępna, buty ładne, kolor dobrany do sukni. I myślę że będą też bardzo wygodne. Martwie się tylko że wzięłam za wysoki obcas, no ale zobaczymy. Odbieram je za jakiś tydziń.
JA wkońcu kupiłam bielizne 😀
mam juz też pończoszki i podwiązkę z niebieskim kwiatuszkiem 😀
No i przy okazji kupiłam najwygodniejszy stanik na świecie taki na codzień jest rewelacyjney
Pięknie modeluje piersi, powiększa je i wcale go nie czuć.
Repka super że się wszystko udało 😅 Czekamy na zdjęcia🙂
Co do butów to byłam w Ryłko, ale oglądałam kolekcje ślubne.najmniejszy rozmiar butów które mnie interesowały to 36:/
Dzisiaj jadę przymierzyć używane butki i jak będą dobre to biorę. A jak nie to jadę na sokolniczą.
A czemu chcecie buty z kolekcji slubnej? Przecież można kupić piękne buty w normalnym sklepie i z "normalnej" kolekcji.
Ja miałam problem z butami, ponieważ wszystkie miały "czuby" których nie lubię. A te ze starych kolekcji - nie mogłam znależć swojego rozmiaru. Zostały same duże lub same małe. A jak już coś znalazłam to kolor nie pasował. Szukanie butów to był koszmar dla mnie 😉 Ponieważ nie lubię łazić po sklepach 😉
W&W a jaki stanik?
JA nie mam jeszcze bielizny. Stanika mieć nie będę w sukni(mam wszyste miseczki w końcu, bo tego który kupiłam nie założę za żadne skarby świata), a pończoch i fig jeszcze nie mam.
ten na codzień to La senza model bezszwowy 😀 niestety nie moge go znalesć w necie 🙂
zrobie fotke wieczorem i w stawie
a do ślubu tez kupiłam La zenza ale zwykły puszap zkoroneczką 😀
znalazłam 😀
http://www.lasenza.com/eng/products/bras/pushup/scallop-push-up?112001-058
To czekam na fotki 😉
edith: ok, fajny.
repka gratulacje, że wszystko odbyło się pomyślnie🙂
a podziękowania dla Rodziców były jakieś szczególne?
my będziemy chcieli dać naszym albumy z profesjonalnej narzeczeńskiej sesji zdjeciowej. nie mamy dużo naszych wspólnych zdjęć, bo jesteśmy razm dość krótko stąd ten pomysł. ale chcemy jeszcze coś dodać, nie kwiaty, nie słodyczne, nie chcemy bujać się podczas "cudownych rodziców mam" i szukamy inspiracji...
vill żona mojego brata ciotecznego poleca mi bazary w stylu KDT po Pałacem Kultury (nie wiem jaki będzie odpowiednik we Wrocławiu) - powiedziała, że były tam buty dokładnie takie jak w salonach ślubnych, ale nieraz 2 razy tańsze.
Też słyszałam że warto zajrzeć do KDT. Ja tego nie zrobiłam, bo (wstyd przyznać) byłam przekonana że KDT już nie istnieje, co jeszcze dodatkowo potwierdził mój T 😉
Właśnie vill jakie mieliście podziękowania dla rodziców? Ja nadal szukam pomysłu.
W&W a suknie masz z ramiączkami? Bo już nie pamiętam....
tak z ramiączkami i to dość grubymi 😀
Akurat tylko w ryłko oglądałam kolekcje ślubna. W normalnych sklepach buty ktore mogły by być to też ok 300 zł.Fakt faktem że skóra i mogła bym chodzic potem w nich ale ja nie bardzo się pale do obcasów i garsonek.
Też mi się buty z czubami nie podobają, ale chyba nie będę wybrzydzać.
A to moja bielizna🙂 Kupiłam bez pasa z innymi pończoszkami.
Muffinka to do mnie o podziękowaniach?
W&W fajnie,możesz założyć sobie staniczek i mieć z głowy. Moja też niby ma ramiączka, ale takie bardziej spadające(dekold w łódeczkę) i nie mogłabym mieć stanika z ramiączkami, a bardotek jak się okazało nie trawię. Hihi
vill super komplecik.
Muffinka, ja też nie lubie staników bez ramiączek
Moja suknia jeśli chodzi o stanik ni ejest wymagająca
dla przypomnienia
http://240plan.ovh.net/~susanbla/gowns/gown_71d666b014f6715e4d161adaa02b5efa.jpg[/img]
śliczna! taka jak lubię - jak księżniczka
i pomyśleć że jej nawet przymierzyć nie chciałam 😂
Muffinka myśmy mieli takie
http://www.allegro.pl/item569777287_ekskluzywne_niebanalne_podziekowania.html,niby zbieracze kurzu ale naprawdę pięknie wykonane, profeska jeżeli chodzi o kontakt z galeria, dużo wzorów przesyłają i tekstów i czcionek, ja miałam ze złotym papierem i brązowymi dodatkami w rzeczywistości są przepiekne i nie żałujemy że sie na nie zdecydowaliśmy. Dalismy jeszcze po dużym koszu ze storczykami w doniczce bo obie mamy kolekcjonują storczyki🙂 Ogólnie możesz poszukać na allegro
http://www.allegro.pl/48903_podziekowania.htmlbo są np w szkle grawerowane podziękowania, z tego co wiem to repka coś w tym rodzaju miała jakieś butelki z grawerem czy cuś
Ja też nie chciałam bardotki bo nigdy nie mogłam nic dobrać do mojego średniej wielkości ale ciężkiego biustu.zawsze mi sie wylewał i wisiał
Przymierzyłam chyba z 15 staników i ta bardotka najfajniej trzyma mi cały biust od spodu i z boków.I to za jedyne 75 zł🙂
Nie mogę się doczekac aż włożę cały komplecik a na to moją sukienunie
Myśmy nasze prezenty przygotowali sami. to były wiklinowe kosze przystrojone kwaitami na zewnątrz a wewnątrz wyłożone tiulowym materiałem. Do koszy włożylismy francuskie wino, trufle i markową kawe i herbatę, do tego luźno czekoladki w ramach dekoracji, do tego były po dwa duże kielich do wina, grawerowane: "kochanemu tacie agnieszka i albert" i "kochanej mamie....", i do tego na czerapnym papierze były drukowane podziękowania. wszystko przygotowane własnoręcznie (opórcz plecienia koszyka i grawerowania kieliszków).
Rodzice byli zachwyceni, a tekst podziękowań przeczytali sobie dopiero w domu, to mi poitem mówili, że oboje ryczeli nad tym jak bobry, więc warto było.
hahahaha chyba znalazłam prezent na podziękowanie rodzicom
ta data na zdjęciu to chyba przeznaczenie 😉
http://www.allegro.pl/item623645258_foto_album_unikat_podziekowania_slub_okazja.html
W&W moja suknia jest w podobnym stylu 😉
Pomyslę jeszcze nad tymi podziękowaniami, jakoś mi te różne prezenty nie pasują. Nie wiem czy nie skończy się na koszu kwiatów.
Muffinka, no to kiedy nam pokarzesz??