hahah, no ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem 😀 jak kolezanka z pracy byla w ciazy to nie dalo sie z nia rozmawiac... i jeszcze do tego ciagle lapala sie za brzuch i wzdychala 🤣 Masz troche "pecha" ze u Twoich znajomych nastapila kumulacja ciaz i dzieci, wierze ze jak sie wkracza w ten etap zycia to przyslania on wszystko inne.. Wiec kiedy w koncu zajdziesz w ciaze zebys mogla rozmawiac z kolezankami o wozkach, lozeczkach, kocykach i nowosciach zywieniowych dla dzieci?? 🤣 🤣
Ja sie ciesze ze juz tak nie dziwia pierwsze ciaze po 30stce.. mam w planach jeszcze przynajmniej 3 lata wolnosci oddzieciowej 🤣 w ogole nie czuje sie na dziecko! 🙄 😀
jezu, moj maz ma glupawke i zamiast sprzatac swoje porozrzucane ciuchy chodzi dookola mnie i mnie wk...wia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie gra na butelce.... panie zlituj sie nade mna... 😵 🤣 🤣
a zeby bylo w temacie to projekt 007 mi sie podoba 😀
Dzionka zawsze mozesz uderzyc do kogos zajmujacego sie rekodzielem, tylko dobrze by bylo gdybys miala jakis chociaz minimalny zamysl na te zaproszenia. Mi robila przyjaciolka i bardzo ale to bardzo mi sie podobaly - byly proste i takie jak chcialam. A ona robi cuda wianki i polecam ja bardzo bardzo
http://dziwolonk.blogspot.ie/