... ślub :) ...

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
28 września 2012 20:03
Ikrana już po ślubie?  👀
Drogie re-voltowiczki...
Proszę o radę...
Ponieważ w grudniu mam zamiar wziąć ślub cywilny i jak na chwile obecną tylko cywilny chciałam się doradzić.

Czy uważacie że do sukienki:
[img]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2012/K01_1580_050R_0.jpg]&set=key[rotate],value[-0.05]&set=key[width],value[3471]&set=key[height],value[4058]&set=key[x],value[701]&set=key[y],value[610]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&call=url[file:/product/large][/img]

lub 

pasują czerwone buty z czerwonym bukietem może z czerwoną kopertówką?

Pytanie co na wierzch w zimie?! Płaszcz czy bilerko i... jaki kolor?

Błagam pomocy...  🙇

w zimie to chyba nic innego niz plaszcz i kozaki  🤣 chyba ze przebierzesz sie w USC, jesli beda mieli cieplo. Piekne sukienki btw, a czy czerwony bedzie pasowac musisz przymierzyc i zobaczyc, ale pewnie tak 🙂
ash   Sukces jest koloru blond....
30 września 2012 12:45
Do tak delikatnych sukienek, założyłabym raczej delikatniejszy kolor butów niż czerwony. Np. pudrowy róż, czy ciepły beż. I wtedy np. płaszczyk też beżowy.
Czerwony IMO nie będzie ładnie wyglądał.
Tez jestem zdania, ze czerwony przycmi urok tych sukienek, ktore sa bardzo urokliwe i subtelne 🙂
Włąśnie nad tym sie zastanawiam ale..
Szczerze róż czy słynne ostatnio nude..
Troche do mnie nie przemawiają.
Nie lubię różu..  🙄
Nikodi, mi też się wydaje, że czerwony nie będzie pasować. sukienki są śliczne i delikatne, czerwony ostry i wyrazisty... szkoda psuć tą zwiewność...
Taki też był mój zamiar - posłuchać Waszych rad.

Czy mogłabym zobaczyć co macie dokładnie na myśli? Chodzi mi o zdjęcia.
Myślę ze nie ma co zaśmiecać wątku więc będę wdzięczna za PW.
...czy kopertówka ma tutaj sens?
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
30 września 2012 17:26
Jutro minie rok jak jesteśmy małżeństwem 🙂 Czas szybko leci 🙂

Oglądamy sobie dzisiaj  fotki oraz dvd ze ślubu  ;] śmiejemy się z tamtej nerwówki. Łezka w oku się kręci 🙂
maleństwo   I'll love you till the end of time...
30 września 2012 18:14
żabeczka, piękne jest to ostatnie zdjęcie! I gratuluję rocznicy, życzę mnóstwa kolejnych 🙂
30 września 2012 18:23
maleństwo ślicznie dziękuję  :kwiatek:
Żaba, jeszcze raz się rozpływam 😉 Pięknie wyglądałaś!
30 września 2012 19:27
Dworcika dziękuję  😡 łezka się w oku kręci 🙂
przy okazji przypomnialam sobie ze nie wrzucilas wiecej zdjec z sesji!!!!  🤬  🤣 Wszystkiego najlepszego!

Nikodi, wez sobie czerwone szpilki, polaz po sklepach, znajdz sukienke w tym stylu i zobacz jak to sie bedzie komponowac. Ja mysle ze jakis fajny czerwony, niezbyt ostry i razacy, bedzie fajnie wygladac. Przymierzajac suknie pani w salonie wczepila mi we wlosy czerwona roze i wygladalo to super. Jesli chcesz zeby bylo niestandardowo to w ogole w czerwonej sukience mozesc isc 🙂 A ze te sukienki jakos szczegolnie zwiewne nie sa, raczej sexy, to moim zdaniem moze byc fajnie z czerwonym, szczegolnie ze wydaje mi sie ze nie chcesz wygladac typowo 🙂
30 września 2012 19:34
nerechta  nikt nie prosił to po co sie narzucać  😉 I tak Was zanudziłam tutaj moją sweet różową kiecą 😀
taaaak, na sposob sie wzielas, na czas gralas, zebysmy zapomnieli!!! Wrzuc cos jeszcze  😁
Jesli chcesz zeby bylo niestandardowo to w ogole w czerwonej sukience mozesc isc 🙂

Moja siostra wzięła ślub w lutym, w krótkiej, czerwonej sukience 🙂
30 września 2012 19:43
nerechta specjalnie dla Ciebie 🙂
Masz rację nerechta..
Nie chcę by było to coś standardowego, aczkolwiek sukienka będzie biała i WŁAŚNIE w tym typie.

Boje się rzeczywiście, że przesadzę.
Owszem podobają mi się czerwone ale zastanawiałam się nad bardzo "słabym" różem...
Nie mam szpilek czerwonych dlatego też musze decyzję podjąć wcześniej 🙂
Nikodi - wg mnie najlepiej wyglądałyby buty w kolorze nude, ew. w kolorze sukienki, jak na drugim zdjęciu. Sama sukienka to absolutnie mój typ - z tym, że ja właśnie uważam, że nie należy czegoś takiego przyćmiewać dodatkami. Im mniej tym więcej w tym przypadku!
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
30 września 2012 21:50
zabeczka17 ma się wrażenie, jakby to było wczoraj 😀 ale ten czas zleciał ...
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
01 października 2012 05:54
zabeczka17 najlepszego  :kwiatek: Śliczna sukienka  🙂
01 października 2012 06:35
subaru2009   nawet nie wiem kiedy ten rok minął  👀 strzeliło jak z bicza 🙂
Nasturcja-Renata dziękuję 🙂
Nikodi z czerwonymi butami może to wyglądać tak... patriotycznie  🤣 byłam na ślubie, gdzie panna młoda miała podobną sukienkę i szpilki nude, i wyglądało super 🙂
Nikodi mi się jeszcze widzą te sukienki w nie za ostrym fiolecie, tu przykłady bukietów http://slubowisko.pl/forum/panna-mloda/bukiet-i-buty-doradzcie,84780/page:2
A mnie z kolei widzą się z chłodnym, ciemnym granatem 😉
...idę szukać butów <3

Dzięki dziewczyny.
Bukiet to już totalna abstrakcja  😲

...a wydawało mi się że wiem czego chcę 😉
Miało być to wszystko takie proste..  😜
Ma któraś pomysł co na wierzch prostej sukienki na slub za dwa tygodnie?😀

Sukienke mam ta:

http://sklep.bolero.com.pl/38,par15-suknia,432

Myslalam nad marynarką, ale czarna jest bardzo oficjalna.
Jak nie czarna to jaka?
Żakiecik? Bolerko?

futra wszelakie odpadaja, czasu mało.
Help 🙂
Mam zdjęcia  💃
Powiem tak: zdjęcia z pleneru, których się obawiałam są ok, jest z czego wybrać, generalnie jestem zadowolona, może nie jest to spełnienie moich marzeń, ale wydawało mi się, że będzie gorzej  🏇

Zdjęcia ze ślubu...no...ujdą, choć nie kojarzą się z profesjonalnymi zdjęciami. Nagrania nie komentuje. I tak nic tego nie zmieni już. Na pewno idzie do poprawki.

zabeczka, no, to rozumiem! 🙂 Piekne fotki 🙂

akzzi no to wrzucaj franco!!! 🙂

Marzena, cos bialego albo kremowego moze? jakis plaszczyk?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się