World Equestrian Games Kentucky

nie wiecie czy można gdzies zobaczyc te przejazdy?
wątek zamknięty
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
04 października 2010 10:34
wątek zamknięty
ja ogladalam live przez feitv.org, odplatnie. odplatnie mozna tez obejrzec nagrania przynjamniej najlepszej piatki - za dzien dostepu trzeba zaplacic 10 euro, a za miesieczny password 25 euro.
wątek zamknięty
A co to za sensacja czy ktoś jest gejem czy nie? Dla mnie taka informacja to jak każda inna- pan Szewczyk też mówi, że ktoś jest spokrewniony z rodziną królewską i co? Też źle? Bycie gejem to jakiś stygmat? Jakaś dziwność?  🙄

Nie jest to dla mnie żadna sensacja, ale własnie jako sensację to odebrałam z przekazu Pana Szewczyka, zwłaszcza ze nie usłyszałam nigdy komentarza w stylu "a to pani x partnerka życiowa pana y bo oni są heteroseksualni i sie oficjalnie do tego przyznają"  😉
wątek zamknięty
Ja nie odebrałam tego jako sensacji, bo nie było to powiedziane w takim kontekście "a w ogóle mili Państwo, to Gal jest gejem!" tylko jak jechał jego partner to Szewczyk wspomniał, że to para. Gdyby jechała kobieta i spiker by wspomniał, że w tym samym konkursie jedzie jej partner to nikt by nie zwrócił uwagi, więc może Państwo Tolerancyjni, tutaj też nie powinni byli? 🙂 Ot informacja i tyle. Nie ma czym się podniecać. Nie mówić to dulszczyzna, mówić, robienie sensacji. Zdecydujcie się 🙂 Skoro geje chcą wyjść z szafy to własnie mówić! 🙂
wątek zamknięty
hmm, jakby powiedział, że to partner Gala to pewnie by przeszło bez echa, ale tu chodzi o to, że hmm, podkreślił, że to homoseksualny partner
wątek zamknięty
Nie pamiętam tak dobrze jakich słów używał. Dla mnie to była taka raczej normalna informacja, nie zwóciłam większej uwagi 🙂 Drażni mnie nadwrażliwość na poprawność polityczną. Do tego też trzeba miec dystans.
wątek zamknięty
a nie wiecie czy bedzie mozna obejrzec gdzies w internecie najchetniej nieodplatnie dzisiejsze skoki? bo widze ze eurosport nie przewiduje dzisiaj relacji
wątek zamknięty
04 października 2010 13:58
jesczcze była seria takich prostackich moim zdaniem kometarzy na temat Amerykanki na siwym koniu. M. Sz. rozpływał sie ustawicznie nad urodą tego folbluta i za każdym razem nie wiedzieć czemu musiał szpile wkłuć w amazonke jego że "hm sylwetka tej amazonki jest taka jakby mało sportowa" albo "ta amazonka mogłaby trochę schudnąć żeby ulżyć temu pięknemu koniowi" 🤔wirek:

amazonka może faktycznie była niechuda - ale i do jakichs grubasów wcale nie należała absolutnie i wcale się to nie rzucało w oczy tym bardziej że jechała  bardzo fajnie i na ujeżdżniu też i na krosie (ale jak rozumiem miała elim. na ostatniej przeszkodzie krosu?)
wątek zamknięty
Tak też zwróciłam uwagę na to jak komentował przejazd amerykanki, ale z tego co pamiętam to chodziło mu o Rebecce Holder ale z tego co pamiętam to ona ukonczyła kros, nie wiem jak jej poszly skoki bo mam nagrane ale jeszcze nie oglądałam, bo upadek na ostatniej przeszkodzie krosu miala Niemka

wątek zamknięty
04 października 2010 14:45
a tak chodziło o ta Rebeccę Holder (coś mi się pomyliło z ta eliminacją)
wątek zamknięty
dzisiaj na eurosporcie sa skoki zaczęły sie 20.30 i byly o 15🙂
wątek zamknięty
ooo, no to dzieki za info bo w programie nie widzialam..
wątek zamknięty
dzisiaj na eurosporcie sa skoki zaczęły sie 20.30 i byly o 15🙂

to jest raczej plan na jutro 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
04 października 2010 20:14
ElaPe, mi sie jeszcze podobalo stwierdzenie ze ktorys kon jest strasznie ale to strasznie brzydki...
wątek zamknięty
Fuego/Diaz, absolutnie numer jeden, komentatorki rosyjskie przyczepiły się do zadu, ale jak by się dobrze przyjrzeć Totalisowi, to ten zad też nie jest najlepszy. Fuego/Diaz super harmonia,  muzyka, energia.
wątek zamknięty

Courageous Comet Rebecci Holder został zdyskwalifikowany przy przeglądzie wet po próbie terenowej.

Mnie się podobało, jak po kolejnej świetnie skoczonej przeszkodzie, parę bardzo mocno oklaskiwano, na co komentator stwierdził, że to raczej dla konia, a nie dla amazonki 😉
Tak poza tym jego uwagi mnie bawią, przyjemnie spędziłam z tym panem 5 crossowych godzin. 

Parkur wczoraj był klasowy, Michael Jung również.

A jutro od 15 skoki 🙂
wątek zamknięty
Znalazłam przejazd Hiszpana -->
rzeczywiście jest na co popatrzeć😉) 😍
wątek zamknięty
Tu są wyniki drużyn w skokach z dzisiaj: http://www.alltechfeigames.com/competition/results/ResultsDetail.aspx?calendarId=10&date=1004&round=Jumping+Nation+Standings&competition=Jumping&competitionNumber=99&id=234

USA przed Niemcami i Francją. Wlk Brytania dopiero 9, to spora niespodzianka dla mnie, Irlandia 8 to też trochę niżej niż się spodziewałam.
I mimo wszystko miałam nadzieję, że Polacy uplasują się w pierwszej 15-18...

wątek zamknięty
Upsss... rzeczywiście skromnie, prawie zamykają listę. 🤔
wątek zamknięty
Wow! i ups! <mało radosna mina>
Miałam nadzieję, że Andrzej zmieści się w okolicach połowy stawki. 77 miejsce - to trochę daleko. 109 Lusiny - tym bardziej  🤔
Za to brawa dla.. Arabów.  🙇
wątek zamknięty
Brawa dla Hiszpanów, w tym roku, naprawdę bdb sie pokazywali, ale my,... jeszcze początek MC, jak cie mogę, a potem katastrofa, wiadomo z jakiego powodu. Co do WEG, to jeszcze wrażenie robi Wenezuela 🤔zczeka:, no i Japońcy, wszyscy wyżej od nas 😵
wątek zamknięty
ostatni przejazd polskiego zawodnika w ekipie i .....................
noszzzzzzzzz kurde co tu ukrywać - generalnie nasza reprezentacja to wielka KASZANA.
Choć z drugiej strony patrząc niczego lepszego się nie spodziewałam niestety.
Człek miewa czasem nadzieję.
wątek zamknięty
a wiecie kiedy ma być finał indywidualnej klasyfikacji?
wątek zamknięty
Jeśli dobrze zapamiętałam to przesiadany jest w sobotę wieczorem, a na Eurosporcie w niedziele o 12. Czy jakoś tak.
wątek zamknięty
kermit   Horses horses everywhere ..
06 października 2010 12:05
Czy dzisiaj w necie można coś obejrzeć ?
wątek zamknięty
a czy moge gdzies obejrzec przejazdy Polaków?
wątek zamknięty
coś jest w czwartek o 15.15 na eurosporcie. Z tego co mówili konkurs ten będzie rozgrywany śr/czw w nocy.
wątek zamknięty
Na Eurosporcie leci właśnie transmisja z powożenia.

Edit: A teraz będzie transmisja z woltyżerki. 🙂
wątek zamknięty
A teraz finał woltyzżerki, fajnie nigdy tego nie oglądałam 🙂

to jednak przy skokach i ujeżdżeniu komentarz jest profesjonalny w porównaniu do tej konkurencji 😀iabeł:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.