PSY

Czy ktoś z Was ma możlwość siągnąć z USA Paw Pads - naklejki antypoślizgowe na opuszki?
Czy nie przesadzać i kupić po prostu skarpetki antypoślizgowe?

Bo że buty musimy mieć, to już wiem, ale one będą tylko na spacery, a po domu musimy mieć coś antypoślizgowego...
tet   Nie odbieram wiadomości priv. Konto zawieszone.
16 czerwca 2012 09:11
Mam takie pytanie... mianowicie chciałabym się upewnić. Czy szczeniakom daje się mleko..?  👀

zalezy. W jakim wieku sa, i w jakim celu im je dawac. i jakie
Wistra - ja kupuje skarpetki dla dzieci z abs'em. Używam ich, bo wszędzie w domu panele i płytki, a mam setery i one naturalnie mają problem z poruszaniem się w normalnym tempie. Po za tym jak pada i błoto nie muszę latać na mopie po każdym spacerze. Skarpety na nogi i spokój  😉 Kupuje je zawsze w "chińczyku" - płacę jakieś 1,5 - 2 zł za parę. Butów nie polecę, bo nie mam doświadczenia. Mogę jedynie podpytać znajomą, która łazi po górach z psami.
bajaderka-zorro   But who to fuck am I to dare to accept?
16 czerwca 2012 12:12
przypomnę się ze swoim cavikiem 😉
bajaderka-zorro, cudny!

Mały człowiek z dużym psem  🙂

Wojenka   on the desert you can't remember your name
16 czerwca 2012 18:50
Dzionka,  a on kastrowany? Może sukę w cieczce czuje?  🙂
kupiłam skarpetki psie, ale rewelacja! psina w końcu chodzi normalnie 💃
ale następnym razem kupie te dziecięce, będzie taniej.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
16 czerwca 2012 19:43
tet, a ja dziś poznałam kolejne dwa cattle  💃

Odiego i Lunę

W ogóle dzisiaj byłam na 5cio bullowym wypasie  😁

Najmłodsza i do tego miniatura  😍

edit:
Świnie błotne 😉
bajaderka-zorro   But who to fuck am I to dare to accept?
16 czerwca 2012 21:31
JARA, śliczne świnki  😍
Wojenka, nie, nie kastrowany - weci się nie zgodzili ze względu na wiek, mimo że ze schroniska. Też podejrzewam sukę, wyraźnie zakochany w takiej jednej emerytce jest 🙂

JARA, ale cudaki 🙂 Fajne!
16 czerwca 2012 22:52
A tam cudaki, zobacz jak Turbo z fejsa wygląda na ytnelygenta  😁

Na skakankach potrafią skakać

Niektóre są poręczne jak cziłałki 😉

Inne mają "ciągoty" 😉

Są jak dresy z osiedla, z troską pytają "masz jakiś problem?"  😁

Na ustawki zawsze przygotowane 😉

Nie można się z nimi nudzić  😁
JARA przefantastyczne zdjęcia  😍
Blow, pudlica boska! Szukacie jej domku? Naprawdę nikt jej nie chce?...
Tylko pudlica?? 😲 🙄 A kto powiedział, że nikt jej nie chce? 😉
ekhem karma ma mieć mięso i pochodne oraz resztę - warzywa itd. Mięso niskobiałkowe i bez zbóż.
Pies ma początki cukrzycy i niewydolności nerek.
Karmy wet są ukierunkowane na 1 chorobę - nerkowe mają więcej węglowodanów, w zamian za mniej białka, a dla cukrzyków odwrotnie.

Wolfsblut byłby ok, ale wogóle nie podają ile jest węglowodanów w karmie, a jak są ziemniaki itp., to na pewno są jakieś.
galopada_   małoPolskie ;)
17 czerwca 2012 21:29
moja duża (po prawej) z kumpelą

i szalona mała

Endurka, myślałaś o gotowaniu w porozumieniu z psim dietetykiem?Skontaktuj się z Sybillą Berwid, może Wam pomoże.

Nie lubię małych psów....ale jak mam do wyboru małe i szalone a duże, leżące i wyglądające, zdecydowanie wybieram pierwsze!!! 😍 😅 🤣

Słowo się rzekło-Owca w nowym domu.Trzymajcie kciuki żeby chemia zagrała i alergia u jednego z domowników nie wyszła.Póki co rodzina rokuje lepiej niż można sobie wyobrazić i do tego są "pod ręką i na oku" 🤣

EDIT:

Dobra, chwalę się bo mamy pierwsze fotecki.9-10 czerwca, nie bez przeszkód, ale dotarliśmy z Tadeuszem do Doktorc pod Białymstokiem na nasze pierwsze zawody agility, celem debiutu, treningu, obcykania z atmosferą, stresem, presją własną wewnętrzną...Wyniki przerosły moje najśmielsze oczekiwania...

I tak:

-Jumping 3/6, dosk

niedziela:
-Agility 3/6, dosk

sędzia: Hans Fried(Austria)

Zdjęcia: Wanda Krawczuk

Nie powiem....żeby takie debiuty nie dodawały skrzydeł 😉
Bowl, pięknie gratulacje  👍
galopada - cudne i duże i małe 🙂 🙂
Blow - gratulacje 🙂
Endurka, o masz... to faktycznie nie do pozazdroszczenia sytuacja. Tylko, że przy cukrzycy chyba nie tyle chodzi o ograniczenie (a na pewno nie obcięcie - bo się nie da) węglowodanów, tylko o wybranie tych odpowiednich.
Świetne wszystkie, ale te rewelacyjne!

Blow- gratulacje 😀
cieciorka   kocioł bałkański
18 czerwca 2012 22:49
JARA, znasz? 😀

Wistra - ja kupuje skarpetki dla dzieci z abs'em. Używam ich, bo wszędzie w domu panele i płytki, a mam setery i one naturalnie mają problem z poruszaniem się w normalnym tempie. Po za tym jak pada i błoto nie muszę latać na mopie po każdym spacerze. Skarpety na nogi i spokój  😉 Kupuje je zawsze w "chińczyku" - płacę jakieś 1,5 - 2 zł za parę. Butów nie polecę, bo nie mam doświadczenia. Mogę jedynie podpytać znajomą, która łazi po górach z psami.

na panelowo kafelkowe poślizgi często dobrze działa zwykłe wygolenie włosów  z poduszek łap, krótkie pazury i dobre nawilżenie poduszek 🙂
18 czerwca 2012 23:39
Pewnie, że znam. Tylko u nich kiepsko z rozmiarówką, bo rozmiar xl=s/m i różne opinie nt materiałów są.

Na swoim profilu na Fecebooku wrzucają nawet sporo zdjęć bulli i innych bulowatych. Obrazów i gadżetów. Nawet udostępnili moją poduszkę Bulinka-Okrąglinka czyli Zivę uszytą przez Sznurkę. Ślędząc udostępniane zdjęcie zobaczyłam jak pluszowa Buła krąży po Europie 😉
O jaa, ja chce taką koszulkę z bulikami  😍

JARA - cudowny wypas świń! Boże jakie one śliczne  😍
Escada - moje psy są zrobione na tip-top  😉 Regularnie się wystawiamy, więc włosy tutaj nie mają nic wspólnego z jeżdżeniem po podłodze. Po za tym nie dziwota, że jadą po panelach skoro wpadają do domu z prędkością światła  🙂 Takie życie ze swetrami pod jednym dachem  🙂
JARA, robisz niesamowitą reklamę bullterrierom swoimi wpisami tutaj. Aż dziw bierze jak mój stosunek z całkowitej obojętności w stosunku do tej rasy, zmienił się w takie o -> 😍 Nie miałabym nic przeciwko posiadaniu takiej bułki dla siebie :P Białej najchętniej, ma się rozumieć 😁 
Tylko od T. slyszę ciągle "a weź przestań!" i mimo faktu, że zdjęcia Mu się podobają, to do rasy się przekonać nie może. No nie te pyski i już :P

Swoją drogą, mieszka gdzieś tu niedaleko mnie taka biała kopia Zivy, często widuję chłopaczka z tym psem.
20 czerwca 2012 12:25
Sprawdziłam umowę kupna Buły, urodzona przy ulicy Sokolej w Toruniu 😉

Gusta i guściki, ja wiem, że mi się podobają brzydkie psy. Takie za którymi się ludzie nie oglądają na ulicy. Żadne tam goldeny czy owczarki australijskie, ale takie paskudy.
Bulle, acd, thai ridgeback, ostatnio bardzo spodobały mi się whippety.

Wstyd się przyznać, ale się ostatnio zakochałam. A wstyd ,dlatego że małych psów nie lubię, a taki podbił moje serce.

Cziłałka o wdzięcznym imieniu Żubr  😍

Żubi to nie byle jaka cziłałka, bo to sportowiec 😉 Czynnie bierze udział w zawodach doktrekkingowych, wraz z Kraksą, która jeździ na wózku 😉

Żubr i Kraksa
Łooo czaderski Żubr! (imię to 50% jego czaderskości)
On fajny jest, bo ma wyłupiaste oczy, przez co jest tak brzydki, że aż żal 😁

Sokola to nie mój rejon, chociaż często tam bywam, dziś wieczorem też tam jadę 😉
Nie wiem ile jest bullowych hodowli w Toruniu, pewnie niewiele, więc jeśli ten, którego tu widuję jest z jakiejś toruńskiej, to może z tej. Jakby nie było, fajniacki pies :P I ma takiego zwykłego kundlowatego kumpla - para jak u Ciebie 🙂
21 czerwca 2012 22:41
Świniopas 😉

Huculska Ostoja   Fotografia Beata Gan
22 czerwca 2012 04:58
mam pytanie, mam szczeniaki mają 3 miesiące kiedy mogę je pierwszy raz odrobaczyć ?

hhe JARA padłam z tym Świniopasem 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się