PSY

Pytanie: Czym zamierzacie Państwo żywić psa? Proszę podać rodzaj pokarmu, jego firmę (dotyczy karmy suchej i z puszki) oraz częstotliwości karmienia?
Odpowiedź: KARMĄ KUPNĄ I TYM CO BĘDZIE LUBIĆ PIES
Proszę o sprecyzowanie, odpowiedź: WRACAJĄC DO TEMATU KARMĘ DAWAŁ BYM SUCH NA PRZYKŁAD MARKOWĄ NIE JAKIEŚ BADZIEWIE Z BIEDRONKI BO TE ŚMIERDZI NAPEWNO WYBRAŁ BYM CZAPI LUB MARKOWE ZE SKLEPU ZOOLOGICZNEGO

😵 JARA Ty to chyba u mnie w gabinecie usłyszałaś  😂 widzę, że wszędzie ludzie tacy sami.
I zawsze pada tekst, że absolutnie nie karmą z biedronki.
absolutnie nie karmą z biedronki.

wiadomo - czerwone w kropki, napewno trujące 😉
Kastorkowa   Szałas na hałas
24 stycznia 2011 12:46
Będzie ktoś na wystawie w Rzeszowie??
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
24 stycznia 2011 12:50
Zafundowałam prosiakowi identyfikator, czy jak to tam się nazywa. Całkiem przyzwoity dotarł do nas 😉

Łapka w rzeczywistości jest czarna, środek ma złoty. Z drugiej strony znajduje się numer telefonu i adres.
Pudel nam wciąż odżywa, aż się boję co będzie za kolejne pół roku 🙂!

one są długowieczne ;-)
miałam takiego samego, tylko że czarnego. Żył ponad 15 lat
Dzionka, przyjemnie patrzeć jak Twoje psicho odżyło!

Blow, a no tak jakoś wyszło że Bydgoszcz będzie dopiero w maju :P
Do Kato byś jechała z psem? Bez psa?

Mój mechaty potworek 🙂

24 stycznia 2011 14:26
Tost  😍 wygląda mega w czerwonej obroży  💃
a moje kundle popołudnie spędzają baaardzo pracowicie...

😁
24 stycznia 2011 14:40
escada, to nie żadne kundle tylko światowce  👿  😉
taaa, jak widać nawet nam tapicer robił dodatkową narzutę na fotel z materiału obiciowego, żeby dla piesków było  😜
[quote author=k_cian link=topic=32.msg867914#msg867914 date=1295874299]
Blow, a no tak jakoś wyszło że Bydgoszcz będzie dopiero w maju :P
Do Kato byś jechała z psem? Bez psa? [/quote]
Aaaaa no tak, jeszcze majowa jest? 🙂
Jeśli chodzi Ci o mojego psa to go nie biorę bo nie będę miała co z nim zrobić, na wystawę nie wezmę przecież...
Jeśli nie znajdę towarzystwa, będę namawiała koleżankę z whippetem 🙂 Wy jedziecie samochodem?Może macie ciut miejsca?hie hie, trochem spłukana ale ile będę w stanie, tyle mogłabym sie dołożyć do paliwka 😀
Pochwalę się, a co...

22.01.2011 CACIB Winters Show Trencin (Sk)

LINDOR z Kuźni Championów-ocena doskonała, certyfikat na junior championa Słowacji

DORIS DAY del Castello degli Urogalli (Lawia), moja importka- ocena doskonała, certyfikat na junior championa Słowacji, BEST JUNIOR

I Kontra, nie mam niestety ładnego zdjęcia...

Ch.KONTRA z Kuźni Championów (mama Lindora)- ocena doskonała, certyfikat na championa Słowacji, rezerwowy certyfikat międzynarodowego championa
Dzięki dziewczyny za miłe słowa u Puyolu 🙂 Oby żył dłużej niż 15 lat, bo wg wetów mu już 13 stuknęło ok. miesiąc-dwa temu 🙂

RaDag - piękne są! Marzy mi się briard kiedyś 🙂
Marzenia się spełniają 😉 A takim, z niosącymi radość w roli głównej to wszystko sprzyja 😎

Tymczasem dużo zdrówka i co najmniej 15 latek dla starszaka!

Edit:Literówka
Blow, miejsce to ja mam, owszem. Ale w jedną stronę 🙂 Bo jak pójdzie zgodnie z moim planem, to biorę urlopik i zostaję tam kilka dni.
RaDag, chwalipięto Ty jedna :P Ślicznoty.
escada, a co tak dupkami się do siebie wypięły? 🙂 W jakim są wieku?
JARA,  :kwiatek: Tostek pozdrawia  :winko:  btw też byś się wybrała do Katowic :P
25 stycznia 2011 09:29
PKP :P
25 stycznia 2011 09:49
U mnie w grę wchodzi tylko PKP, jednak bardziej narzekam na brak towarzystwa.
Mi najbardziej pasowałby piątek, bo wtedy wystawiają III grupę. Do pooglądania, bo pies zostaje w domu :P
JARA, u mnie ten identyfikator wytrzymał 2 dni.. właśnie go zareklamowałam.. niby groszowa sprawa, ale miał być wzmocniony, a się połamał.. ehh..
A moja Cookie uwielbia spacery, wygłupy, ma energii więcej niż gromadka dzieci w przedszkolu.. Na dniach wstawię nowe fotki 😉
Nauka czystości już skutkuje, jeszcze czasami w ciągu dnia siusiu zrobi, ale w nocy nic a nic 🙂  🏇
25 stycznia 2011 10:34
aniaagre, u mnie dzień 2 identyfikatora, na razie się trzyma. Bardziej mam obawy czy jakiś pies w trakcie zabaw go nie zerwie.
Czekamy na fotki, bo pewnie już dużo urosła.

edit:
Pies z tego posta [url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,32.msg860512.html#msg860512]KILK[/url] Odnalazł się w poznańskim schronisku. Chłopak wziął go z fundacji na współwłasność, oddał do schroniska, a później kupił sobie szczeniaka.
Piesek szuka domu 😉
PKP to nie przeszkoda, ja pewno skończę właśnie w pociągu jeśli pojadę 🙂 Tylko towarzystwa potrzeba-to prawda, samemu ciężko...
my_karen   Connemara SeaHorse
25 stycznia 2011 11:41
Czy jest tu może ktoś z Rzeszowa, kto mogłby iść na wizyte przedadopcyjna dla suczki beagielka?
szczegóły na PW
k_cian- a jasne, że chwalipięta. jak Cię nie chwalą pochwal się sam 😉

Ja w Katowicach też będę 20 są briardy, do Rzeszowa też się wybieramy.
Reszta mojej ekipy- Kłodzko będą jechali na Kato- jakby co pewnie by mogli kogoś zabrać ze sobą.

My mamy w sobotę więc pewnie pojadę w piątek.
Wszystkie dobre dusze zachęcam do wzięcia udziału i przesłania choćby symbolicznej złotówki na Kubusia.

http://chwiladlapupila.pl/informacje/podpalili-psa-cudem-przezyl/
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
25 stycznia 2011 22:12
moja pudelina (z ferii u mnie...)
Może mnie zlinczujecie, ale jeśli spalony Kuba cierpi tak jak cierpią poparzeni ludzie, to dlaczego go jeszcze ktoś humanitarnie nie uśpił? Przecież ten pies ma żywe mięcho na wierzchu, ledwo chodzi... Widać, że go boli... Jak dla mnie teraz dopiero ten pies się męczy.

lusia722, pokaż więcej zdjęć! To przecież żona dla Puyola 😀!
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
25 stycznia 2011 22:31
My już tu kiedyś byłyśmy,ale dosyć dawno temu.
Myślę,że gdyby ją teraz Puyol zobaczył to by się przestraszył.
Pudelina mieszka z moimi rodzicami i ją ogoli 👿 😵
w sumie dla niej lepiej,bo nie musi być codziennie wyczesywana.

i jak mieszkała ze mną
Wsadziłabym tego kmiota do kojca i podpaliła.  😤  Kuba to kolejny dowód na to, że kary w Polsce są zbyt łaskawe, ale nieee, nie można nic z tym zrobić, bo zaraz obrońcy praw człowieka obruszą się, że "to tylko pies".  🤔  Jak dla mnie taki człowiek stanowi zagrożenie dla społeczeństwa - skoro potrafił podpalić psi kojec, to skąd pewność, że następnym razem nie podpali domu sąsiada, który go wkurzył? Ludzie są obrzydliwi.
lusia722, pięknota 🙂 rodowodowa? Wiesz, Puyol też nie jest idealny (cóż za eufemizm 😀), więc może by się dogadali 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się