Kącik Małolata...:D

U mnie w szkole od 50% jest 3  🤬
madmaddie   Życie to jednak strata jest
08 marca 2011 20:17
U mnie w szkole od 50% jest 3  🤬

😲 u mnie na francuskim to nawet nie jest 2...
u nas 51 % to już 3.
u mnie 75% to 3  🙄
daliasta   Szkoda słów.
08 marca 2011 20:31
u nas 51 % to już 3.

nepebow pjona !  😀

edit : Hermes..ponawiam pytanie EwuśCi, można ?
Alabamka To jaką wy macie skalę, że 8/10 to 3????

Każdy nauczyciel wymyśla własną. I tak potem wychodzi. W poprzednim roku 5 z polskiego a teraz było 3...
Bo nasza pani to ciągle kuła jak była małą i uważa, że "dla chcącego nic trudnego". Tyle, że ona chyba nie wie co to znaczy nowy program nauczania i, że wtedy już nie ma się czasu uczenia całej lektury na pamięć aby znać cytaty na teście  🙄
To wy wszyscy procenty macie? Ja myślałam, że to tylko moja szkoła taka powalona jest.😀 U nas od 35% jest dwója, od 50 trója, od 70 czwóra i od 85 piątka.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
08 marca 2011 21:14
daliasta, EwuśCa, widać można 😁 ja też byłam zdziwiona i to nieźle :P
To wy wszyscy procenty macie? Ja myślałam, że to tylko moja szkoła taka powalona jest.😀 U nas od 35% jest dwója, od 50 trója, od 70 czwóra i od 85 piątka.

35 na dwóje? Ekstra, u mnie od 50 jest 2 a z języków (łącznie z polskim) i rozszerzeń 60...
Mieliśmy w 1 klasie od 40, ale obniżyli, bo za dużo pał było. 😁

Zawaliłam maturę z chemii. Niby zaliczyłam, ale gdyby to była ta prawdziwa matura to cienko. 🤔
Kawecan   Jeździec bez konia...
08 marca 2011 22:08
U nas przeważnie nie liczą procentowo bo im nas szkoda.  😁

A w czerwcu przyjeżdża do nas Tusk.  🏇 Ponieważ mamy pierwszą "astro-bazę" w Polsce. Będę w chórku śpiewać jakąś piosenkę o gwiazdach. Oczywiście chyba każdemu wymsknie się w myślach "bez vat, bez vat, bez vat..."
ale trzeba będzie się powstrzymać.  👀
ChingisChan   Always a step ahead! :)
09 marca 2011 06:33
Małolaty wstawać 🙁.
madmaddie, widzisz... habity robią swoje  🤣
09 marca 2011 06:51
Ja wybywam do szkoły pisać spr z WOSu 😉 Trzymać kciuki na 2 lekcji !
09 marca 2011 08:05
madmaddie, widzisz... habity robią swoje  🤣

cicho, idź się pomodlić 😎
Kawecan 'astro-baza' ? Co to ?
09 marca 2011 14:48
EwuśCa taki dziwny budynek z kulą na dachu. Będzie coś tam, coś tam o astronomii.

A dziś mam wspaniały dzień.  😅
6 z plastyki, 5- z Religii, złapałam piłkę z trybuny jak oglądaliśmy mecz koszykówki.
Może dlatego że mam dziś 14 urodziny?  😍
I jak wypali to może dziś jadę po mego Canona.  💘

Żyje jest piękne.  🏇 😂
Kawecan wszystkiego najlepszego !  :kwiatek:
Kawecan,
Spełnienia wszystkich marzeń (tych największych i malutkich też), dużo, dużo szczęścia w życiu (bo bez niego nie ma życie sensu!), abyś szła własną drogą przez życie i nie oglądała na innych, abyś się nigdy nie poddawała i każe potknięcie jeszcze bardziej cię mobilizowało, i oczywiście dalszej, wspaniałej przygody z końmi  :kwiatek:

W piątek sprawdzian z geografii... Potwornie nie chce mi się uczyć nazwy tych wszystkich prądów i dlaczego gdzieś pada deszcz a dlaczego, gdzieś indziej nie  😵
09 marca 2011 15:07
Kawecan najnajlepszego🙂 podpisuję się pod życzeniami Alabamki ja niestety nie umiem ich składać
daliasta   Szkoda słów.
09 marca 2011 15:24
Kawecan ode mnie też Wszystkiego Najlepszego !  😅
Podobnie jak madmaddie życzeń składać nie umiem.  Ale życzę ci wszystkiego czego zamarzysz.  :kwiatek:
09 marca 2011 15:46
Dzięki dziewczyny.  :kwiatek:

Ja nie wyrobię do środy.  😵
daliasta   Szkoda słów.
09 marca 2011 16:30
Mamy kogoś dobrego z historii ?
Mam jutro poprawę sprawdzianu.  😵
daliasta, a z czego?  🙂
09 marca 2011 16:39
daliasta, ja mam z historii same 4 i 5 😀
daliasta   Szkoda słów.
09 marca 2011 16:45
Hermes ja jak do tej pory mam 5, 6 i 2 ze sprawdzianu.  😂
Alabamka  królowie elekcyjni, rodzaje monarchii w Rosji, Anglii, Francji. Opis baroku i  sarmatyzmu, zmiany na wsi i w mieście..i takie tematy o artykułach  henrykowskich etc.
daliasta a czego konkretnie potrzebujesz? Bo nasi elekcyjni, nawet jeśli tylko z baroku, to temat rzeka. A te monarchie parlamentarne i absolutne też 🙂

Kawecan życzę wszystkiego najlepszego, lat ile będziesz chciała, zdrowia i umiaru - bo to bardzo ważne, ale najważniejsze - spełnienia marzeń, spełnienia, i duuuużo miłości oraz żeby otaczali Cię sami dobrzy ludzie, którzy kochają Cię!
daliasta   Szkoda słów.
09 marca 2011 17:15
To mam takie zadania do tego :
1. wypisz rodzaje monarchii i scharakteryzuj rządy w : Francji, Anglii, Rosji.
2. Opisz zmiany w mieście w XVII wieku.
3. Opisz barok, cechy baroku, jego muzykę, architekturę i sztukę
4. Opisz wolna elekcję, napisz co to : artykuły henrykowskie, pakta conventa, i kto je napisał, kiedy powstały.
5. Jak wyglądała wieś w XVII wieku.
Co to jest sarmatyzm, kim byli sarmaci, jak wyglądał strój sarmaty ?
daliasta, To ja nie pomogę  🤣

Wczoraj pracę domową zrobiła mi pani od korków co przyszła do mojej siostry i dostałam 5  😁
Ale jako, że dziś nam odpuściła kartkówkę z pracy domowej to jutro robi nam już ogólnie z tych zadań  🙄
mils   ig: milen.ju
09 marca 2011 17:53
Kawecan to i ode mnie najlepszego! 😅
Jezu, już za 4 dni testy, a za 5 mat-przyr, na którym zginę. 😵 Założyłam sobie zeszyt jeździecki. Będę w nim zapisywać swoje cele, listę zakupów i inne końskie duperele. 😁 A na stronie tytułowej znalazł się Palegro. 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się