Kącik Małolata...:D
Aaach jak mi się miło czyta o Waszych sprawdzianach z fizyki 🤣 ja skończyłam fizykę po pierwszym semestrze tej klasy 😜
Naciol idź się uczyć ! A kysz ! 😂
Ja już lekcje ogarnęłam, ale czuję że zaraz usnę. Więc idę.
Aaach jak mi się miło czyta o Waszych sprawdzianach z fizyki 🤣 ja skończyłam fizykę po pierwszym semestrze tej klasy 😜
A ja mam fizykę jeszcze w III klasie 😅 😅 i to z Sorką D. 😁
Właśnie rozmawiałam z mamą na temat mojego kręgosłupa i moich kości
Muszę jechać do jakiegoś specjalisty, bo z moim kręgosłupem coś nie halo i ze stawami w kolanach i biodrach... 🤔
fak jea, a ja dostałam dziś 5 z fizy 😎.
nie zmienia to faktu, że szkoła mnie wkurza, męczy, nudzi...
wkurza mnie też to, że potrzebuję pilnie kasy, a sprzedaż mi nie idzie jakoś...
Też powinnam coś do tej matury zrobić.
Ramires nie, nie jesteśmy w maturalnej, tylko w drugiej.😉
Moja mama się rozchorowała i jutro będę musiała rano jechać sama do szkoły. Nie lubię tego. 👿
Hermes mam to samo.. Stawy kolanowe taak bola ze nie wiem. jeszcze caly czas opuchniete 🤔 bylam robic rentgen(?) czy cos takiego ale zdjec jeszcze nie dostalam 👿 Moj lekarz przewiduje konec mojej kariery jezdzieckiej... ALe ja do tego nie dopuszcze 😀iabeł:
Ema_6, ja też jeżeli lekarz mi zabroni koni to mu powiem " Panie, czy Pan przypadkiem nie ma czegoś z głową? Bo ja jeździć nie przestanę!"
[quote author=Ema_6 link=topic=30353.msg919686#msg919686 date=1298985415]
mama w pralce tez wyprala mi tel. 😁 i to jeszcze dotykowy 👿
[/quote]
no mi też dotykowy właśnie! ale już się wysuszył 😀
a do teatru uwielbiam jeździć! ale nie w dni, które mam przeznaczone dla konia. ale było warto, dawno się tak nie uśmiałam 😁
[quote author=Ema_6 link=topic=30353.msg920177#msg920177 date=1299007033]
Hermes mam to samo.. Stawy kolanowe taak bola ze nie wiem. jeszcze caly czas opuchniete 🤔 bylam robic rentgen(?) czy cos takiego ale zdjec jeszcze nie dostalam 👿 Moj lekarz przewiduje konec mojej kariery jezdzieckiej... ALe ja do tego nie dopuszcze 😀iabeł:
[/quote]
Jeżeli masz opuchnięte kolana i bolące stawy, to możesz mieć wodę w kolanach. 🤔
oj przepraszam, zapomniałabym, sto lat nightmare! :winko:
nie wiem czy to Ci się spodoba, ale Justin Bieber ma też dziś urodziny 😎
daliasta, wodę w kolanach już przerabiałam, naderwane wiązadło też, ale to już przechodzi ludzkie pojęcie ja mam 15 lat, a moje stawy i plecy zachowują się na 80 🙄 ehh, nie wiem co mam robić...jeździć na pewno nie przestanę.
Hermes, pozostaje mi jedynie przybić Ci fajf. u mnie co prawda jakieś 50, nie 80 lat, ale to też nie jest normalne :/.
Właśnie sobie siedzę i zwijam się z bólu kręgosłupa i łopatek...🤔
Idę już się położyć, dobranoc.
na prawdę współczuję wam dziewczyny problemów zdrowotnych. Cieszę się, że jako nieliczna w moim otoczeniu, nie mam nic ze zdrowiem (no, może oprócz wady wzroku). Współcześnie bardzo dużo znajomych ma właśnie problemy z kręgosłupem i kolanami. Nawet mój brat ma problem z rzepką i ma dożywotni zakaz wf.
Wystawiłam swojego konia na sprzedaż i napisał do mnie jakiś obcokrajowiec 😲 czy to jest możliwe? Nie było za bardzo odzewu z Polski, a tu ktoś do mnie po angielsku. 😲 Czytałam w internecie kiedyś, że w taki sposób próbowano oszukiwać ludzi. Chodziło o coś z przelewem zwrotnym. Sama jestem ciekawa co z tego wyniknie teraz 🤔
Jutro mam spr z fizyki.. A ogólnie mam teraz straszny nawał nauki w szkole... Da się przeżyć, ale przyznam się, że brakuje mi czasu dla siebie 😵
nightmare najlepszego 🏇 🏇
nightmare wszystkiego najlepszego! 😅
Chingis ja będę oglądać. 😀
Ema, Hermes uuu, nie za ciekawie u was. I dlatego trzeba o siebie dbać i znać umiar w tym, co się robi! 😎
nopebow, a koń jest dobry, ma fajne pochodzenie? do mnie też kilkoro takich ludzi się odezwało, ale z racji tego że konia odechciało mi się sprzedawać nic nie wyszło. ale pewnie i tak bym to olała i poczekała na konkrety 😉
Ja mam skrzywienie kręgosłupa i chyba coś z kostkami , nie wiem, bo nie byłam u lekarza z kostkami ale jak chodzę to "strzelają" i przy tym strzelaniu bolą...
nopebow- podaj linka do aukcji konia 😎
tu macie link 😉
http://www.allekonie.pl/gielda-koni/page/show_ad/catid/0/adid/9814Bonaparte dobry koń, ale szału nie ma 🙂 Zobaczę, co odpisze ten koleś.
Ja ze zdrowotnych to pewnie standardowe w dzisiejszych czasach, skrzywienie kręgosłupa oraz krzywe nogi i zapadające się kostki. Ale czegoś, co byłoby przez konie i co by mi przeszkadzało, to na szczęście nie mam nic. Tfu, tfu! 👀
nopebow z takimi sprzedażami, to zawsze oczy i uszy szeroko otwarte. 😉
Uff, pouczyłam się kolejną godzinę, czas na przerwę 😀 Strasznie dużo tego i już nie pamiętam nic.🙁
nopebow, ja nie w temacie, czemu sprzedajecie, o ile mogę spytać? Może być PW🙂
Dziewczyny trzymajcie moocno kciuki bo od jutra jestem na diecie! A do tego akurat na taką, która mi na prawdę pasuje i zamierzam wytrwać 😅 Do tego tym razem mnie jedna re-voltoviczka pilnuje 😁
Moja prywatna tabelka kalorii mi pomaga 🤣
przez weekend przytyłam prawie kilogram, ale cieszę się, bo teraz spodnie spadają mi w miarę kontrolowanie 😎. nie mam kasy na nowe mniejsze, zwłaszcza, że na wiosnę pewnie znowu się pozbęde kilku kilo...
Słuchajcie, kto w końcu będzie przez 3 dni na torwarze? Chciałabym już kupić bilet ale nie wiem czy mam z kim chodzić przez 3 dni 😉
Bo tak to kupię tylko na południa weekendu.
Alabamka, ja będę na 3 dni 😉
O matko, czy tylko ja choruję i siedzę w domu, zastanawiając się czy już nie lepiej chodzić do szkoły? 🙄
Wszystko jest lepsze od siedzenia w szkole. Przynajmniej się wyśpisz 😉 My teraz mamy wolną lekcje zamiast ang 🙂
Frania niby tak, ale... Słabo mi się robi, kiedy pomyślę o tych wszystkich niezaliczonych sprawdzianach. 😵