Z szamponetką nie ale może najpierw z jakimś programem graficznym ? 😀iabeł:
taki mam zamiar farbnąć włosy na czarno, ale nie wiem jak będzie mi pasować, tak więc pytam, miał ktoś do czynienia z szamponetką?
madmaddie ja miałem ! 🏇
Ja miałam. Co chcesz wiedzieć? 😎
jak szybko kolor schodzi gdy myję włosy codziennie, i czy niszczy włosy.
Ja miałam przez miesiąc około i nie zniszczył mi włosów.
A nie przepraszam, ogarnęłam, że ta komedia to był objazd czworoboku 😁 Za chwilkę coś wstawię
Mad, ja miałam. Chciałam na rudo, miałam różowe i trzymały mi się prawie rok także nie polecam. 😵 W wakacje farbnełam się normalną i jestem o wiele bardziej zadowolona 😉
coś się wymyśli. byle było mhrocznie 😎
Ale normalna farba bardziej niszczy włosy.😉 No i te odrosty. 😁
Ja nie miałam w tym roku całych tylko końcówki, więc nie mam problemu z odrostami 😁
Daliasta, Tak, różowe 😵 Wyobraź sobie mieć włosy pół na pół, blond i różowe 😵
to będzie szamponetka, trzymajcie kciuki żeby nie wyszedł róż,
Alabamka, trzeba było myć włosy jakimś dobrym szamponem przeciwłupieżowym, po kilki myciach schodzi idealnie! 🙂 Wiem, bo mam mamę fryzjerkę i wiem z doświadczenia 😉
Ja miałem widocznie fajną szamponetkę . 😉
Alabamka, trzeba było myć włosy jakimś dobrym szamponem przeciwłupieżowym, po kilki myciach schodzi idealnie! 🙂 Wiem, bo mam mamę fryzjerkę i wiem z doświadczenia 😉
Ja myję z automatu przeciwłupieżowym bo u nas zazwyczaj taki 😉
A ja myję szaponem z biedronki . 😎
ale zajebiste owijki i czaprak ! 💘 jaki to kolor ? 💘
u nas na każdym zastępstwie jest fizyka, jutro na ostatniej (!) lekcji też, zamiast religii 😤
mam masakryczny tydzień: poniedziałek - angielski (jakimś cudem zahaczyłam o konia), wtorek - teatr, wyjazd nagrodowy (jeden z niewielu dni, który mam w całości dla konia), środa - angielski (jakoś muszę wcisnąć lonżę), czwartek - hiszpański (może potem pojadę do stajni), piątek - spotkanie do bierzmowania (czyli znowu byle wyrobić się z koniem) :/
na początku czerwca tamtego roku miałam włosy rozjaśniane wodą utlenioną (nie próbujcie tego w domu!), strasznie się zniszczyły. teraz mam do połowy głowy odrost... przepraszam, rozjaśnione końcówki 😎
niemiłek też wodą próbowałem ... 🙄
Choco,Booordo 😎
Czaprak Happy Valley, Owijaki HKM, Nauszniki nie wiem jakiej firmy. Owijaki i nauszniki już są sprzedane i ni ma 😉
Alabamka jaka ty zła 🤬 Mogłaś mi sprzedać . 😎
Moje serce jest koloru choco-petrol chociaż konia nie mam . 😂
dziś 5 z lektury i 5 z religii, jestem z siebie dumna. w czwartek spr z matmy 😤, a w pon z histy 😵
borkowa - ja kocham historię 💘 szczególnie wojny światowe . 😎
A ja kocham informatykę- tylko siedzieć na r-v 💘.
ChingisChan ja dzisiaj na informatyce byłem na re-volcie 😁
Właśnie złamano mi serce .... life is brutal . 😤
A ja nie byłam na ani jednym spotkaniu do bierzmowania 😀
niemiłek też wodą próbowałem ... 🙄
ja robiłam na zielonej szkole, 3 butelki! bo przecież nic nie było widać na początku... a potrzeba było czasu. moja reakcja rano była ciekawa 😁
niemiłek ty miałaś takie zdjęcie na avatarze tutaj , prawda ? 😉
Pamiętam je . 😉 Wiesz jak mi się te włosy podobały ? 😡
Chryste, nie ma to jak Wyższa Szkoła Jazdy w reklamie Lidla 😵