Kącik Małolata...:D

Tak, szkoda że gościówa była już dorosła, ale jak widać i takie nie myślą. Jeździła na szkółkowym koniu, oczywiście bez kasku, instruktorka miała ją w dupie i też sobie jeździła... Jadę galopem - jej koń rzuca się na mojego. Ona nic, stanęła w miejscu i stała z 5 minut, za chwilę jadę kłusem, moja ściana itd., a ona na luźnej wodzy kłusuje tak, że jej koń zdjął mojego z klaty, mój się wywalił, przygniótł mnie trochę itd. Koń nie może wstać, ja nie wiem co się dzieje, a ta żeby chociaż odjechać to stoi i się patrzy... Mój też się chciał na niego rzucić, ale na szczęście stanął sobie i czekał aż do niego przyjdę...
Skończyło się tylko na zerwanym zaczepie od podogonia, ale ja tej sprawy tak nie zostawię ;//.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
25 lutego 2011 18:41
żaczkowa sama nie wiem z tego co widziałam AKJ (Akademicki Klub Jeździecki) ma dość sensowną ofertę (wykłady itp.) ale musiałabym dojeżdżać na treningi.
mils to jak rodzice wiedzą czy nie? 👀
Sisisa ja też miałam taką sytuację jedyna galopuję na ścianie oczywiście krzyczę,,ściana wolna!,, na sekundę sprawdzam czy na dobrą nogę galopuję i jednej sekundzie wyjeżdża przede mnie dziecko stępem na kucyku 😵
mils   ig: milen.ju
25 lutego 2011 18:48
Chingis nawet nie wiedzieli, że chciałam zrezygnować. 😀
25 lutego 2011 18:52
I dobrze 😁.
25 lutego 2011 18:59
mils fakt. 😁
Nienawidzę mieć słabej psychiki. :/
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
25 lutego 2011 19:01
mils, głowa i cycki do góry! 😁 grunt to się nie poddawać 😀
25 lutego 2011 19:06
Hermes tak, to prawda. 😀 Sms'a, którego wysłałam do trenerki nawet sobie zapisałam, żeby o tym zawsze pamiętać. 😁 Aczkolwiek z cyckami może być problem... 😂
no pięknie, mój mądry koń znowu ukruszył sobie kopyto  🤔
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
25 lutego 2011 19:51
niemiłek, jaakim cudem ? 🤔

Wrrr, zgadnijcie kto właśnie od nas pojechał? 😤 mój ukochany Kubuś 👿 Ten co kilka dni wcześniej był co mnie kuuu....strzelała, dzisiaj byłam już w stanie go rozszarpać!
Hermes, prawdopodobnie, jak to ma w zwyczaju po tarzaniu, poleciała galopem i walnęła serię baranów, a była gruda  :/
25 lutego 2011 20:04
niemiłek kurczę, to nieciekawie...
Świetnie, wszystko się wali. :/
mils, co się dzieje?
25 lutego 2011 20:12
niemiłek pokłóciłam się z moim klerykiem i się do mnie nie odzywa, Prestige jest na mnie za coś zły i nie wiem za co. Nienawidzę takich sytuacji. :/
25 lutego 2011 20:26
mils co to kleryk? 😡 i czemu Prestige skasował sobie konto?
ukruszenie kopyta to nic dziwnego. mój pierwszy koń miał koszmarnie słabe kopyta, raz odpadła mu 1/4 :/.
25 lutego 2011 20:30
mils student teologii, przygotowujący się do duszpasterstwa. 😀 Jednym słowem: przyszły ksiądz. No dobra, w dwóch słowach. Prestigowi brat usunął.
25 lutego 2011 20:32
Czemu? I nie chce sobie nowego założyć?
Dziewczyny co wy tu takie dołujące posty piszecie? przecież życie jest cudowne. 💃
A w stajni dzisiaj miałyśmy niezły odpał i robiłyśmy sobie słit focie. 😂

25 lutego 2011 20:34
Chingis widać nie.
xxflygirlxx ile wy tam stopni macie? 😜
Tak, szkoda że gościówa była już dorosła, ale jak widać i takie nie myślą. Jeździła na szkółkowym koniu, oczywiście bez kasku, instruktorka miała ją w dupie i też sobie jeździła... Jadę galopem - jej koń rzuca się na mojego. Ona nic, stanęła w miejscu i stała z 5 minut, za chwilę jadę kłusem, moja ściana itd., a ona na luźnej wodzy kłusuje tak, że jej koń zdjął mojego z klaty, mój się wywalił, przygniótł mnie trochę itd. Koń nie może wstać, ja nie wiem co się dzieje, a ta żeby chociaż odjechać to stoi i się patrzy... Mój też się chciał na niego rzucić, ale na szczęście stanął sobie i czekał aż do niego przyjdę...
Skończyło się tylko na zerwanym zaczepie od podogonia, ale ja tej sprawy tak nie zostawię ;//.

Co to za baba? Co to za koń? omg... wal na pw...

Nawet w Bon, która jest znana z upierdliwej szkółki, aż tak nie ma  🤣

Edit:

Mam tak ambitne plany na wakacje, że nie wiem czy w sumie przez dwa tygodnie będę w domu. Przy czym nic końskiego, niestety, ale za to z przyjaciółmi 😅

Mam nadzieję, że w swoich planach pamiętasz o mnie i naszej podróży?  :kwiatek:
mils wczoraj było -7 a dzisiaj chyba -4. A słońce jest u nas od ponad tygodnia codziennie. Niebo całkowicie bez chmur. 😎
xxflygirlxx wygląda, jakby było tak ciepło, a u nas -15 ponad.

wróciłam z kościoła. umieram  😵 3 godziny w kościele i dwa spotkania w przyszłym tygodniu jeszcze. W dodatku dostałam ochrzan że nie umiem "Wierzę w Boga" całego xD No i cudownie, bo siedzę w pierwszej ławce na bierzmowaniu. Mój brat, który jest świadkiem mnie zabije  😁
Na szczęście jeszcze 3 tygodnie i spokój!
xxflygirlxx o mamo, jak zazdroszczę! U nas dziś upał, tylko -9C  💃
Przedwczoraj myślałam, że zamarznę jak ten sopel  👀
U nas jest chyba najcieplej w Polsce.😉
Patrzcie jaką zrobiłyśmy sobie słit focie w lustrze.

Niewyraźne, ale to nic. Słit focia jest i to się liczy! 😎
Atamanko- wiem,że to czytasz, więc wstaw proszę jakieś zdjęcie swoje z sesji z Alabamką ? 😎 👀
daliasta   Szkoda słów.
25 lutego 2011 21:13
U nas dzisiaj około -4.
Długi spacerek był i ból nóg został do teraz.  😎

Hermes też chce linka !  :kwiatek:

mils Prestige nie chce założyć sobie drugiego konta ?  😉
25 lutego 2011 21:14
Alabamka u nas upały się zaczynają - z -24 wzrosło do -10! 🏇
daliasta no widać nie. 😉
Mam nadzieję, że w swoich planach pamiętasz o mnie i naszej podróży?  :kwiatek:

Oczywiście! 😜
Jestem tam, jestem! Uwielbiam Siwego, tyle wam powiem. <3

Wkleję się z jednym zdjęciem od razu

To tylko pozory, na żywo wyglądamy gorzej, ja się wieszam na szyi a kolana mi latają do Krakowa 😁 I uwielbiam flygirl!
I uwielbiam flygirl!

Aż się zaczerwieniłam normalnie. 😡
Dlaczegóż to? 😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się