Kącik Małolata...:D
Chingis, nie grałaś nigdy w Diablo, czy inne RPG?
Nie, kiedyś grałam w herosy 🤣 (<-tak to się pisze?)
Kawecan, spotkamy się w Skręcie na tydzień (ja od 6.08) 😉
Chingis, w Heroes, bo pisemnie się dziwnie odmienia 😁 , też grałam ale poległam na V części 😵
Ja nawet nie mam pojęcia co to jest to coś na H 😵
Ja też będę na Torwarze te 3 dni z 2 koleżankami 😀
Wróciłam ze stajni i przyznam, że padam 😵 Jeździłam na 2 koniach a na 3 stępowałam 😉 Ogólnie w stajni porobiłam co nieco, wyczyściłam konie i wróciłam do domu. 😉 I nie mogłam się napatrzeć dzisiaj na trening trenerki 😍 te galopy 💘 i kłusy 😍 no nie mogę przestać się zachwycać 😀
Heroes 😉
ale w Diablo II, kiedy grałaś magiem czy druidem czy kimś tam jeszcze, to mogłaś wyczarować kulę ognia, która raniła przeciwnika. miała chyba +20 obrażeń 😜. a skoro kula ognia, to sporo ciepła, ne? a skoro zima, to ciepełko się przyda 🙁.
w ogóle ktoś jeszcze tutaj jedzie w RPG i inne takie? teraz nie mam czasu, poza tym mój komputer jest za słaby na nowsze gierki, ale od czasu do czasu lubię sobie ubić jakiegoś smoka, utopca czy innego Taliba 😎. czekam teraz na drugą część Wiedźmina, nie wiem jeszcze, czy mój pecet go obsłuży, ale pierwsza część to gra mojego życia 😍.
nightmare to taka gra że jesteś bohaterem i masz swoje królestwo jedziesz na koniu i zabijasz wszystkich na około podbijasz innych królestwa 🏇 moim zdaniem 3 część jest najlepsza 😀
Ja grałam na necie w jakieś RPG 😉
Dziewczętaaa, co się dzieje z prestigem ? 😎 👀
Hermes Lubie to pytanie 👀
Jadę jutro do "nowej stajni" (będę jeździć pierwszy raz od... 3 tygodni?) 😜
Ja teraz gram w stajnię marzeń 🤣.
ChingisChan, też grałam! Fajna gierka 😀
Dziewczętaaa, co się dzieje z prestigem ? 😎 👀
Mils pytaj 😉
Jak na tą cenę powiem, że świetna ostatnio dokupiłam 3 część mam już wszystkie 🙂
Hermes, Prestige żyje- zostało to oficjalnie potwierdzone, w którymś tam wątku 😉
[quote author=idziosława link=topic=30353.msg909877#msg909877 date=1298398282]
Jadę jutro do "nowej stajni" (będę jeździć pierwszy raz od... 3 tygodni?) 😜
[/quote]
idziosława, ja ostatnio wsiadłam raz po półrocznej przerwie 😵 ał. Ale ja chce! jeździć znowu! Pie****** matura 😤
A na Torwar też prawdopodobnie jadę na 3 dni, jak znajdę jakieś zdjęcia dające się opublikować i nie rozsadzające monitorów to wrzucę coby się rozpoznawać 😁
nightmare to taka gra że jesteś bohaterem i masz swoje królestwo jedziesz na koniu i zabijasz wszystkich na około podbijasz innych królestwa 🏇 moim zdaniem 3 część jest najlepsza 😀
III the best jest ale IV też lubię 😉
Heroes 3 są najlepsze. czwórka jeszce jakoś dawała radę, ale za to co zrobili 5 części powinni ich skazać na kamieniołomy 🙁
może Prestige dostał swojego wymarzonego 3 latka i go sobie ujeżdża, co pochałania większość jego czasu 😎.
Ale on ma usunięte konto. Chyba, bo jest jako gość.
No, on serio ma usunięte konto, patrzyłam w wyszukiwarce , nie ma kogoś takiego jak prestige 👀
Heroes 3 są najlepsze. czwórka jeszce jakoś dawała radę, ale za to co zrobili 5 części powinni ich skazać na kamieniołomy 🙁
No, ja rozumiem że grafikę trzeba ulepszać ale jak włączyłam V część... Przeżyłam niejako szok 😁 No i dla mnie trochę za trudne 😡 Nie przebrnęłam przez kampanie 🙁 Za to do IV większość kodów znam na pamięć 😎
zobaczyłam 5, pograłam chwilę z bratem i dałam spokój...
3 część to kawał mojego życia. ile godzin przesiedzianych przy komputerze ze znajomymi, ile map, zamków, bitew... uh.
Boooże zaraz chyba wyjdę z siebie i stanę obok 😵 przyjechała moja ciocia z wujkiem i wzięli ze sobą ich wnuka, którego NIE CIERPIĘ ! Ma z 10 lat chyba niecałe i gania mojego psa (yorka), który ledwo już zipie, ale tamten go ciągle gania i wali tymi nogami o podłogę jakby stado słoni biegło....no po prostu zaraz dostanę już niekulturalnie mówiąc pier****a...poza tym jestem zmęczona po całym dniu w stajni, a ten mnie jeszcze doprowadza do szału... 👿 👿 👿 👿 👿 👿
Idę wziąć uspakajającą kąpiel, bo zaraz chyba go zatłukę! 😤
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]przepraszam za dużą ilość emotikon na końcu, ale jestem tak wkurzona, że one doskonale wyrażają mój stan[/size][/size][/size][/size][/size]
Boooże zaraz chyba wyjdę z siebie i stanę obok 😵 przyjechała moja ciocia z wujkiem i wzięli ze sobą ich wnuka, którego NIE CIERPIĘ ! Ma z 10 lat chyba niecałe i gania mojego psa (yorka), który ledwo już zipie, ale tamten go ciągle gania i wali tymi nogami o podłogę jakby stado słoni biegło....no po prostu zaraz dostanę już niekulturalnie mówiąc pier****a...poza tym jestem zmęczona po całym dniu w stajni, a ten mnie jeszcze doprowadza do szału... 👿 👿 👿 👿 👿 👿
Idę wziąć uspakajającą kąpiel, bo zaraz chyba go zatłukę! 😤
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]przepraszam za dużą ilość emotikon na końcu, ale jestem tak wkurzona, że one doskonale wyrażają mój stan[/size][/size][/size][/size][/size]
Wiem jak to jest 😤 Takie dzieciaki są najgorsze.
Hermes zamknij się w pokoju i powiedz rodzicom że idziesz spać plus zabierz zapasy picia 😁
Ja też wiem.. Powiedz mu,że ma zostawić tego psa i zabierz psa do siebie do pokoju. Uwierz mi jeszcze gorzej jest jak przyjedzie taka ciotka ze swoim psem w którym jest zakochana i nie pozwala nawet go odciągnąc. A jej głupi pies skacze cały czas na moją sukę i jak się go chce odciągnąc to się rzuca z zębami, a niedajboże dasz w pysk za warczenie to możesz zostać bez ręki i z wielkim oburzeniem od cioci pt " co ty robisz mojejmu pieskowi " 😵 👿
ChingisChan, już to dawno zrobiłam, ale drze tą mordę jak nie wiem co! 👿 a poza tym mieszkam w bloku na 3 piętrze, a pod spodem mieszkają 2 starsze babcie, które się czepiają jak ktoś u nas głośniej postawi nogę. Czyli jutro dostanę opieprz za niego. Suuuuper.
przekichane macie. u mnie krótka piłka - jak się psu nie podoba, to na dwór, mój zostaje w domu 😎.
i mam szczęście, że nie mam żadnych latających dzieci w rodzinie, ale zaraz bliźniaki podrosną i już wiem, że nie będę miała życia, kiedy będą nas nawiedzać.
tak w ogóle, to wszyscy myślą, że ja nie lubię dzieci. a ja się ich zwyczajnie boję 🙁.
Florcik ja ciebie wszędzie poznam po tych wielkich niebieskich oczach.😀
Frania happysad pewnie będzie jeszcze nie raz.😉
trupka oo ja cię chętnie poznam! 😜
U nas w domu teraz jest moja 10-letnia kuzynka, której nie trawię sama nie wiem czemu. 🤔 Dobrze, że moja mama wzięła wolne i jutro rano uciekam z tego domu do stajni.😀
Frania happysad pewnie będzie jeszcze nie raz.😉
Torwar też 😉
xxflygirlxx a małolatowych spotkań może nie być aż tak wiele! 🏇