[quote author=neśka link=topic=30353.msg894419#msg894419 date=1297447967] jejku ale Wam zazdroszczę! ja jako pierwsza miałam ferie, teraz tylko nauka, nauka, nauka... ja chce już maja! 😀 [/quote] ja również 😉 chociaż jutro czeka mnie większość dnia w stajni i to jedyne co poprawia mi humor; ] no i jeżdżenie do konia na tygodniu 😉 chociaż przydałoby się pouczyć... 😡 wreszcie pouczyć 😁
no tak, przydałoby się ale tak się rozleniwiłam przez tyle wolnego (najpierw świeta, potem ferie), że teraz tak cięzko sie przestawić do trybu "nauka". W głowie tylko ciągle "aby do piatku, aby do piatku" 😀
ja żałuję że przed feriami olałam wszystko i obudziłam się teraz. Nie mam wcale przepisanych lekcji sprzed ferii (bo nie chodziłam do szkoły), a jak teraz od pon się zacznie to będą same kart i spr z tego materiału.. porażka.. ale oczywiście musiałam to wszystko zlać ( na zasadzie teraz ferie, zrobi się potem ). No i teraz mam, bo nikt mi lekcji już nie da odpisać.. 😵 W dodatku muszę przeczytać Folwark Zwierzęcy.. ekstra po prostu 😵
ja funkcjonuje cały czas z "byle do piątku". Ale nie wyobrażam sobie teraz wrócić do szkoły.. no jak 👀
A ja się nigdzie dzisiaj nie wybieram. Cały dzień tylko telewizja, spanie i książki. 😜 Dawno nie miałam takiego Dnia Lenia. I dzisiaj w tv leci 'Barbie i Magia Pegaza'. Pozycja obowiązkowa. 😂
ChingisChan o, pozdrów zwierza od Małolatów. 😉 A mam taką prośbę... Pokażesz swojego zwierza? xxflygirlxx taak, piękna pogoda, czyli chlapa, błoto i topniejący śnieg. 😁 Dzisiaj jednak koni nie wywozimy, bo hala jest zajęta. Za to jedziemy na trening do siebie, a potem z forumową sydney do niej. 🙂 Chyba zrobię sobie gofry... 😜