Jejku...
breakawayy dzięki za zaproszenie na fb do wydarzenia o wypadku Ani... Dziewczyny z Kortowa ostatnio u Ani były. Mówią, że całkiem nieźle się trzyma, jest silna...
trupka, gadałam z nim o tym dzisiaj. Powiedział,że nie czuje do mnie już nic,a nic.
mils - możesz podesłać linka do tego wydarzenia...?
Hermes, a wiesz że miałam podobnie?Jest mój eks, za którym okrutnie tesknie, i z kim po nim nie bylam, on zawsze był 'tym trzecim'. Szkdoa tylko, ze mnie nienawidzi, i ze codziennie widze go w szkole: /
mils - możesz podesłać linka do tego wydarzenia...?
O to wam chodzi? :kwiatek:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=182584105113232¬if_t=event_invite
mils nie ma za co, im nas więcej, tym lepiej! Psychiczne wsparcie daje na prawdę wiele, nawet jeżeli nie jesteśmy w stanie pomóc finansowo 😉.
Z mojej strony moim znajomi, rodzina pomoże ten dziewczynie. Kurdę wczoraj mi się przykro zrobiło jak to czytałam, oby była silna i wytrzymała to wszystko 😉
edit: Jak ja to kocham... 🙄 spędzić caaałą noc na przemyśleniach. Stwierdziłam tylko jedno, że jestem podła dla osób, które wiele dla mnie znaczą...
Hermes ja też czasem spędzam całą noc na przemyśleniach...
ratunkuuu, nie chcę do szkoły, po wczorajszym wolnym dniu rozleniwiłam się...
a jeszcze dziś kolejny sprawdzian z matmy, jak zawsze kosę dostanę... 😕
Hermes to teraz wyobraź sobie ten szok i to straszne uczucie, gdy się o tym dowiedziałaś, biorąc pod uwagę, że to twoja koleżanka...
breakawayy tak, to prawda.
Jeszcze tylko piątek i pierwszy poferyjny weekend. 😀
baaardzo dawno mnie tu nie było :P
straszny ten wypadek, łezka się w oku zakręciła jak czytałam. Ciemna jestem, powiedzcie mi, o co chodzi z tym linkiem na fejsa?
W ogóle miałam dzisiaj taki fajny dzień 😅 Byliśmy całą klasą na pizzy, potem byłam u konia i pierwszy raz w tym roku skakałam, dowiedziałam się, że pewnie pojadę na halę, w weekend może na zawody...I został mi tylko jeszcze jeden dzień i ferie! YEAH 😀iabeł:
trupka idę własnie zaraz zobaczyć moje wszystkie zamienniki altacetu, więc jak wrócę to ci powiem co może być zamiast tego na stan zapalny. 😉
UWAGA UWAGA! 😅 wróciłam ze stajni i jeździłam i było booosko 💘 mam filmik i kilka zdjęć 😀iabeł: zobaczymy czy się nadadzą do publikacji 😀
Hermes czekamy! 🙂
Ja mam kryzys. Nie wiem co robić...
Życie jest dzisiaj jeszcze piękniejsze niż wczoraj. 💃
ale mnie dawno tu nie było 🤣 niedługo do szkoły... o nie.. To już w poniedziałek. Czytał ktoś folwark zwierzęcy??
dzisiaj jeszcze bardziej utwierdziłam się w przekonaniu, że jednak muszę się z moim koniem rozstać 😕 No nic, trzeba iść dalej.
FERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇 🏇
ja też! 😀 😀
przyszły moje bryczeski, ha! 😀😀
Ooo, mogę to w całości bez żadnych limitów obejrzeć na tej stronce? 😀
Uwielbiam jak ktoś się ze mną umawia, a potem nie odpisuje ani nie odbiera 👿
jest niestety limit- ale mozna wykupić konto premium- bez limitów - 4 zł i na 24h jest 🙂
nightmare, mils, jutro na wieczór będzie 😀 Boże jak ja kocham na niej galop 💘 nie wróć, ja ją ogólnie kocham
Florcik chyba, że masz tp tak jak ja i odłączasz i włączasz jeszcze raz i masz limit od nowa.Czyste konto. 😀
Ja tylko jutrzejsze testy próbne mat-przyr. i niemieckie (co jest totalnym absurdem, żeby pisać próbne w 2 klasie)oraz sprawdzian z angielskiego i Ferie !
My jutro rano idziemy do kina i omija nas połowa lekcji. 😎
A na siacie dzisiaj było tak. 😜
Drim tim. 😎
xxflygirlxx, ty jesteś 10?
xxflygirlxx, strzelałam xd i porównałam z avatarem Twoim 😉
ja też tak myslałam 🙂 ten sam sposób co Hermes 😎
xxflygirlxx 10 zawsze rządzą. 😎
Hermes no patrz, znalazłaś miłość życia. 😀