kucyk bardzo ci dziękuję! Nawet nie wiesz jak to dla mnie ważne. idziosława super, zapiszę to sobie i będę czytała, gdy tylko pomyślę, że nienawidzę swojego życia. 🙂
Mama powiedziała, że już w piątek nie muszę iść do szkoły 😎 jeszcze muszę napisać wypracowanie na polski.. Mam postanowienie,że w tym półroczu biorę się ostro do nauki ! 🤣
kucyk po dłuższym używaniu skóra zaczyna 'zchodzić'. Chodzi o sam naskórek, po prostu robi się biały i odchodzi. Po prostu nie jest dobry dla skóry, dla dłuższego używania.
Ja od dzisiaj nienawidzę swojego życia, bo zaczyna mi czegoś brakować...Dzisiaj spotkałam się z moim byłym chłopakiem i chba żałuję, że z nim się rozstałam...dziwni mnie to, no ale...
Nie mam jutro francuskiego 😅 😅 😜 😜 życie jest takie piękne 😜 zamiast francuskiego jest fizyka 😍 stwierdzam, że nawet w mojej szkole może być czasem fajnie 😂
trupka sama zauważysz, ale ja smaruje tylko co kilka dni np altacetem a tak na co dzień jeżeli coś mnie dłużej boli to np voltarenem etc. Ale to też zależy co tego co ci jest. Czy masz stan zapalny, czy obrzęk, czy stłuczenie etc.