Kącik Małolata...:D
A ja jeszcze nikomu nigdy (nigdy) w oko nie wpadłam i w sumie się z tego cieszę 😎
Dla mnie to jest masakryczne. Jestem średniointeligentną, średnioładną, niezbyt zadbaną, niską, pucatą panną. Nikt mnie nie zechce. 😵
Aczkolwiek jak sobie pomyślę o moim ideale... to faceci też pewnie powpadają w kopleksy. 😁
A ja uważam, że niczego mi nie brakuje 😉 a co! 😎
przybij fajf, ja też jestem spoko 😎
Ja wpadłam takiemu chłopakowi w podstawówce, który potem oznajmił, że my jesteśmy razem. 😵
Mi za to nikt nigdy nie wpadała aż do teraz. 😀iabeł:
przybij fajf, ja też jestem spoko 😎
Nie ma takiej przybijającej emoty, ale przybijam 😎
czemu wszystkie fajne rozmowy rozkręcają sie jak mnie nie ma, a jak jestem to cisza ?!?! 😵
Ja mam kompleksy z powodu mojego nosa, i po części zimę lubię, bo go pod szalikiem chowam 😁
Najważniejsze, że mój facet mnie kocha, i mu mój duży nos, wada wymowy i wyciąganie nakładki na zęby przy jedzeniu nie przeszkadza 😁
mną też się nikt nigdy nie zainteresował 😎 przyjdzie czas to będzie 🤣
Ja właśnie ze szkoły wróciłam. Ostatnio jakoś totalnie zaczęłam zlewać na wszystko.. nic mi się nie chce..
A ja na ten temat powiem że nie wierzę w miłość. 😀
Moja wychowawczyni uwielbia gadać o miłości , więc to mnie dobija jeszcze bardziej. 🙄
Kawecan ale jak można nie wierzyć miłość, tak w sensie technicznym? Że nie uznajesz nigdy nigdy, nawet np. miłości macierzyńskiej? 😉
A tak btw, to mój dzień bez słodyczy nr 2, jeśli liczyć wczorajsze popołudnie przebiega pomyślnie, zapychałam się dziś paluszkami i jabłkami 💃
Ja po tej wyżerce u babci wróciłam do punktu wyjścia. 🤔
A dzisiaj założyłam się z koleżanką, więc mam motywację. 😉
Małolaty, kopnijcie mnie w dupę i każcie uczyć się biologii i chemii. 😵
xxflygirlxx ucz się ucz, bo nauka to potęgi KLUCZ, a kto ma dużo kluczy....
... ten zostanie woźnym 😂
Dzięki. Jak tylko wróci mam do domu to zacznę się uczyć. 😁
Jeszcze niemieckiego muszę się nauczyć. 😜 I napisać jakiegoś maila, ale to już zostawię mamie. 😀
A ja mam ostatnie dni ferii 😕
Potem jednym ciągiem trzy miesiące dzień w dzień do szkoły...
mój dzień bez słodyczowy też na razie przebiega dobrze. 😉
Ja muszę się zmywać do gegry 😵 ale spokojnie, spokojnie 😎
4 dni 🏇
Ja nic słodkiego nie jadłam 5 dni, wczoraj z nudów rzuciłam sie na ptasie mleczko... 😁 Dziś znowu nic. Nie jest źle, normalnie codziennie był jakiś batonik, a teraz zamiast tego wole sie napić wody gazowanej. 😁
Ja mam kompleks grubych ud i obwisłych ramion. Tak to reszte w sobie lubie.
Obwisłych ramion? Że jak? 😉 Tak / \ zamiast tak --- ?
Ja w momentach złego humoru mam kompleksy: krzywe zęby, zadarty nos, wada wymowy, krzywe nogi. Ogólnie jest jednak ok. 😉
Ja mam tyle kompleksów, że nie będzie wam się tyle chciało czytać, więc je przemilczę.
A właśnie skończyłam jeść ostatni posiłek dzisiaj. Jak ja wytrzymam skoro największy głód dopada mnie około 22? 😵 No trudno, muszę to pokonać.
Flygirl ja jem do 19 😎 muszę kupić wagę i jadę 5kg w dół!
mils zadarty nos jest fajny, serio 😉
I wiecie co, chyba na urodziny zakładam aparat na zęby, chociaż ciągle się waham 😉
vana ja też bym chciała te 5 w dół .. lecimy? 😎
xxflygirlxx mils każdy ma kompleksy, więc głowy do góry 😀
vana ja też bym chciała te 5 w dół .. lecimy? 😎
Lecimy 😎
Tylko muszę kupić wagę 😁
A jak mi będzie dobrze szło, to polecę 7 w dół, to chyba moje marzenie 😍
ja bym chciała zobaczyć to 4 z przodu 😁 chociaż to 49. to już takie magiczne 😂
a ja chyba przytyć powinnam, moje BMI wynosi chyba trochę powyżej 16 😵
a wgl to dawno mnie tu nie było 😉 a nowe strony przybyły, ale czytać nie będę 😀
Ja mam bmi 20 😉
I żeby ważyć "w normie" i nie być "za chuda" mogę zrzucić tylko 4kg podobno 😁
ja właśnie całą czekoladę zeżarłam 🤣
daram to ale chudzinka z ciebie 😵
ja mam 19.5 okolo :P
Ja właśnie pożarłam dwa jabłka i popiłam sobie całą dużą butelką soku marchwiowego. 😎 Szukam sobie torby jakiejś fajnej i na stronie Gnl znalazłam taką z HKM, z kolekcji "Old Style". W sumie nie jest aż taka zła, ale przekonana do końca nie jestem... 👀