Psycha dzięki. 😉 Haha! Jutro znowu śmigam z koleżanką do Sydney'a, może wsiądę nawet? Sama nie wiem. W każdym bądź razie śmigamy jutro, a w sobotę... Są dwie wersje: albo jedziemy najpierw ruszyć Sydney'a, a potem do koleżanek do stajni albo od razu do koleżanek. A u koleżanek w stajni będę po raz pierwszy w życiu siedziała w westówce. 😀 Jak się uda to będę miała zdjęcia. 🙂
AAA wróciłam 😀 I nie będę nadrabiać zaległości, co to to nie!
Powiem tylko, że u Ankersa było za***iście 😎
mam tydzień na nauczenie się królów i książąt Polski do Stanisława Augusta Poniatowskiego, z tym z jakiej są dynastii, jak obieli tron i trzy wydarzenia z ich panowania...ojej, nie jestem nawet w połowie 😵
Ha, a ja od 5 dni leżę w łóżku i nic nie robię. Nie ma to jak być chorym... Oprócz tego chodziłam raz dziennie sprawdzić stan zdrowia Paris i zmienić opatrunek. A, no i jakbym mogła zapomnieć o godzinnych rozmowach na skype z przyjaciółką. 😁
U nas wykształciły się teksty, z których wszyscy się śmieją do łez, a w sumie nikt nie wie co jest w nich śmiesznego. 😀 "Dobra misia, misia nie bądź smutna"... 😂 I to oznacza, że ja i moi znajomi nie jesteśmy do końca normalni... 😅
A[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg842167#msg842167 date=1294396459] [quote author=Lenna link=topic=30353.msg840740#msg840740 date=1294323525] A wybiera się ktoś na Torwar w Marcu?