Wesołych Świąt Małolaty! :kwiatek:
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! :kwiatek:
Ja też dołączam się do życzeń 🙂
Przede wszystkim zdrowia, szczęścia, odwzajemnionej miłości, prawdziwych przyjaciół, wolnego czasu, koni, sukcesów na nich, dobrych ocen, hucznego sylwestra i wszystkiego, co sobie wymarzycie :kwiatek:
I powiem Wam jeszcze, że naprawdę Was lubię :kwiatek:
i spokoju ducha życzę ja Wam też 🙂
Ja też dołączam się do życzeń. I dzięki dziewczyny za miłe słowa, aż się zarumieniłam 😡
Szalonego Sylwestra, odjechanych prezentów, żeby nowy rok był sto razy lepszy od tego, żebyście były szczęśliwe przede wszystkim. :kwiatek:
A później czekam na chwalenie się prezentami. 😁
Ja na razie jeden dostałam, a reszty nie wiem. Dzisiaj się okaże. 😎
Ja najprawdopodobniej w tym roku bez prezentów, ale wszystkich szczegółów nie znam... 👀
Taki fajny puder do kąpieli o zapachu karmelowo-jabłkowym w takim fajnym jakby dzbanku z krówką. 😀
kocham te kosmetyki z krówką 💘
a ja dostanę piękny prezent: prawdopodobnie nie uda się odzyskać zdjęć z tamtej karty 😵
niemiłek wiem jakie to uczucie 😵
A ja dostanę bransoletkę Charms 😉 Taką z zawieszkami 💃
a na razie tatuś mi zrobił cudny prezent:
wszystkie moje dokumenty, zdjęcia, filmy itd. tatuś kazał mi przenieść na osobny dysk twardy, bo formatuje komputer. Zrobiłam to, po czym się okazuję, że tatuś nie formatuje na razie komputera, a z tym dyskiem twardym, gdzie przeniosłam wszystkie moje rzeczy, coś się stało i naprawopodobniej są niedoodzyskania ... super
daram, łączę się z Tobą w bólu... niby to tylko zdjęcia, ale ile wspomnień 🙁
Małolaty, jak przygotowania do Wigilii ?
U mnie w tym roku nie ma choinki...
ja swoją właśnie ubrałam. prezenty kupione i zapakowane, teraz robię stroiki i jadę sprzątać w stajni. a potem to się zobaczy 😉
Mi rodzice powiedzieli że w tym roku choinkę mam ubrać na polu 🤔
Ale pewnie ze względu na moją roczną siostrę, przygoda z choinką mogłaby się skończyć źle...
A ja wczoraj dostałam już dwa prezenty, z niecierpliwością czekam na wieczór. 😀iabeł:
lecę do stajni, więc pewnie już nie wrócę do jutra, także z góry wzniosę toast za 200 stronę! 🥂 :winko: :pijacy:
Ja mam juz choinkę od prawie tygodnia ubraną. I pojawiły się pierwsze prezenty pod nią. Niestety jeszcze nie dla mnie. 😁
U mnie też nie ma choinki, ale też i żadnych ozdób... :/
A ja mam zakręcony dzień o 15 jadę na wigilię do taty potem do mamy a o 24 do stajni na wigilię dla Chingiego.
Macie jakieś prezenty dla kopytnych? 🙂
Ja kupiłam Epizodowi kantar i uwiąz 😉
Bez szaleństw, bo koń nie mój...
Słuchajcie dziewczyny! Jutro rozstrzygnie się bardzo ważna sprawa dla mnie (chodzi o konia)... Dlatego potrzebuję pilnie waszych świątecznych, re-voltowych kciuków! 🙇
Czekaj, zaraz Ci przyślę pocztą tylko sobie odetnę. Prawy czy lewy ?
Tak serio, trzymam kciuki, OBA ! Uda się na pewno (choć nie wiem co końca o co chodzi) 😉
mils oczywiście, że kciuki zaciśnięte. 😉
mils, jeśli to to, o czym myślę, to TRZYMAM KCIUKI! 😀
kucyk tak, to to!
idziosława może, dostanę konia w bezpłatną dzierżawę, który będzie praktycznie tylko mój - tak jak ma daram... 😜
xxflygirlxx dziękuję!