Kącik Małolata...:D

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
23 grudnia 2010 18:52
Eh, nienawidzę dzisiejszego dnia! No i na sylwka zostanę sobie chyba w domu ;/
Dla mnie też ten dzień mógłby się już skończyć...
Ja też, Moja Przyjaciółka wyjeżdża na stałe do Irlandii  🙁 😕 Jest mi tak bliska , że nie wyobrażam sobie tego.. i ryczę jak bóbr  😕 Miałyśmy takie plany na przyszłość.. Mogłam jej powiedziec WSZYSTKO.. Tyle rzeczy razem codziennie robiłyśmy, że teraz po prostu nie wyobrażam sobie życia bez niej. Mówią, że znajdę sobie przyjaciółke jeszcze, ale to nie będzie to. Ona jest tak bliska mi, że po prostu to jest nie do opisania co teraz czuję .. Wyjeżdża przed feriami i możliwe, że jak dobrze pójdzie to zobaczymy się za 2 lata.. 😕 Nie wiem co ze sobą zrobić..fajny prezent na gwiazdkę.. 😕
xxflygirlxx aaa dziękuje ! Działa
:kwiatek:
23 grudnia 2010 20:13
Małolaty jak przygotowania do świąt? Ja osobiście ich nienawidzę !  😤
mils   ig: milen.ju
23 grudnia 2010 20:19
Florcik współczuję ci... :przytul: Stracić prawdziwego przyjaciela, to naprawdę ogromny ból... Nie wiem czy to jakieś pocieszenie, ale przynajmniej będziecie miały ze sobą kontakt, a nie, że nagle wszystko co was łączyło przestanie istnieć. Nie na tym świat się kończy i zobaczysz, że kiedyś ta strata zostanie ci wynagrodzona. :przytul:
Hermes u mnie po raz pierwszy w życiu nie będzie choinki, na razie nie ma nawet żadnych ozdób. Nie wiem czy będą czy nie... Tez nienawidzę dzisiejszego dnia! 😤 Po prostu mógłby się nigdy nie zdarzyć! Zepsuł mi wszystko, totalnie wszystko! 😵 Nie wiem, czy to wszystko zdoła się jakoś naprawić. Znowu krążą mi po głowie czarne myśli... 😵
23 grudnia 2010 20:23
Hermes Tez nienawidzę dzisiejszego dnia! 😤 Po prostu mógłby się nigdy nie zdarzyć! Zepsuł mi wszystko, totalnie wszystko! 😵 Nie wiem, czy to wszystko zdoła się jakoś naprawić. Znowu krążą mi po głowie czarne myśli... 😵

Mam to samo uczucie! Wsyztkie plany na sylwka poszły się jeb** 🙁
23 grudnia 2010 20:28
Dokładnie... 😵
A u mnie dla odmiany jest naprawdę... fajnie!
Trzymajcie się ciepło małolaty, wesołych świąt! A do Analopu znów się nie dodzwoniłam 😉
23 grudnia 2010 20:41
A ja wzywam do nas Vane 😅
A ja z roku na rok coraz mniej odczuwam ten świąteczny nastrój. W tym roku w ogóle go nie ma.
Gasz, mój koń znowu będzie bimbał przez 3 dni  🙄 I jak w takim tempie mamy cokolwiek zrobić?
I chyba dołącze do tych, którzy sylwestra spędzą w domu... a takie były plany... 😕
A ja wzywam do nas Vane 😅

Już żem jest!  😅
A co?

Edit: Florcik, nie ma tego złego 😉
Mój Przyjaciel mieszka 300km od mojego domu i zmiana jest tylko taka, że mam 2192783 razy większą radość jak mogę tam raz na jakiś czas pojechać...
Poza tym gg, email, skype, telefony nawet, no przecież wiadomo że dacie radę!  😉
Zakochałam się, niestety raczej bez wzajemności. Zrobiłam z siebie idiotkę.
idziosława oj tam nie zrobiłaś.  :kwiatek:
Aaaa ! Zwariowałam! I jeszcze piszę o tym na forum. Jednak z wzajemnością, kurde, kurde, kurde !
No widzisz! Chcę szczegółów, może być na PW. 😀
Wzywam Hermes, chyba nie myśli że teraz zostawi mnie w niewiedzy do jutra 😎
23 grudnia 2010 21:20
Vana, poleciało PW😉
23 grudnia 2010 21:21
Właśnie Vana użyj swojej tajemnej mocy przywracania innym wiary! U mnie jest nie tyle kicha z planów, co przez to wszystko znowu brakuje wiary we wszystko... 😵
mils gdybym przedstawiła Ci w tej chwili moją sytuację to byś wymiękła  😉
Ale nie ma po co, jest coś co sprawia że nic się nie liczy i po prostu jest dobrze, zawsze  💃

Co z tymi planami? Co dokładnie Ci się sypie?  😉
idziosława, ale fajnie! odwzajemniona miłość jest odjechana, uha!

a tak w ogóle, to gdzie, do jasnej ciasnej, jest aracas?

i jestem dziwna, bo gram sobie na konsoli w Pro Evolution Soccer, czyli piłka nożna i tam jest taka opcja, żeby sobie zrobić własnego gościa i doprowadzić go do mistrzostwa, że stanie się legendą piłki itd... i gram sobie od 3 dni i jestem tak dumna z mojego piłkarza! takie piękne brameczki strzela, no poezja... serio, utożsamiam się z nim. czy można być dumnym z bohatera z gry? no nie wiem, ale ja puchnę z dumy niczym matka małego dziecka, który właśnie opanował trudną sztukę używania nocnika, czy coś w tym stylu. chore, ale strasznie poprawia mi humor. i te jego kocie ruchy... i te włosy... ach. szkoda, że to tylko gra 🙁.
23 grudnia 2010 21:43
ankers no, żebyś tylko nie przeniosła się do tej gry, bo dopiero wtedy będzie!
Vana jest zdecydowanie najbardziej optymistyczny człowiekiem na ziemi...
Vana jest zdecydowanie najbardziej optymistyczny człowiekiem na ziemi...

😎

W mordę, dziewczyny!  😲
Uświadomiłam sobie, że od poniedziałku do niedzieli mnie nie ma więc... będę miała do przeczytania jakieś... 50 stron?  😵
Vana haha, przygotuj się już psychicznie. 😀
ankers nie tylko ty tak masz, uwierz. 😉
idziosława, ten o którym gadałyśmy na fejsie? czyżbyś nie czekała do Sylwestra?  😎
23 grudnia 2010 22:45
idziosława mogę prosić o szczegóły? :kwiatek: No i gratulacje!
idziosława, wielka ZAZDROCHA! Ale jak Ty taka śliczna jesteś, to co tutaj się dziwić... Pochwal się nam, powiedz coś więcej! 😀
23 grudnia 2010 23:03
Jako, że jest już Wigilia, to ja wam wszystkim życzę, żebyście wszystkie odnalazły szczęście w życiu, miały tyle optymizmu i były tak cudownymi i kochanymi ludźmi jak dzisiaj! Wesołych Świąt Małolaty! :kwiatek:
madmaddie   Życie to jednak strata jest
23 grudnia 2010 23:56
Ja też dołączam się do życzeń, chociaż kompletnie nie umiem ich pisać
życzę wam by każdy miesiąc był lepszy, konie uczyły, żeby złe rzeczy spotykały was w minimalnych ilościach, bo już tak ten świat jest skonstruowany że spotkają na pewno. uśmiechu. i wszystkiego dobrego. :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się