Kącik Małolata...:D
O, czuję się wywołana... Nie dzwoniłam dzisiaj, bo po powrocie do domu padłam i obudziłam się trochę za późno, ale jutro zadzwonię już na pewno. Obym się dodzwoniła.
wstawajcie 😀
ja lecę do kobyły. Ona się teraz grzeje, więc życzcie mi powodzenia 🏇
daram powodzenia! 🏇
Ja nie wiem co będę robiła... W tygodniu miałam się umówić na teren, a tutaj zero wiadomości... :/ Wkurzają mnie takie sytuacje!
A ja zaraz się zabieram za sprzątanie pokoju 😵
Ja ostatnio sprzątałam 4 godziny 😵
Happiowa, ja 4 godziny to sprzątam tylko część 😵
Chyba masz napradę duży nieład 🤔
Mi mama właśnie kazała sprzątnąć... I oczywiście, jak tylko wspomniałam, że "nuty przecież są poukładane", to się wkurzyła i powiedziała, że mam nie sprzątać wcale. 🤔wirek: Mi powinno to zająć może... cały dzień? 😵
Happiowa, no mam spory nieład w pokoju, bo nienawidzę sprzątać i najczęściej więcej czasu spędzam na dworze niż w domu.
Hermes ja uwielbiam żyć w moim artystycznym nieładzie, bo jak sprzątnę, to potem nie wiem co, gdzie jest. 😁
mils, dokładnie mam to samo, ale fakt faktem ten mój nieład czasami przekracza dopuszczalne granice.
Hermes ja uwielbiam żyć w moim artystycznym nieładzie, bo jak sprzątnę, to potem nie wiem co, gdzie jest. 😁
Ma dokładnie to samo! 😁
A ja, muszę się przyznać, potrafię sprzątać swój pokój 2 dni i nie posprzątam, tak więc wzięłam się za sprzątanie już wczoraj... 😡
Hermes mój też... 🙄 Mam manię walania wszystkich ubrań na krzesło przy biurku i ostatnio doliczyłam się... 38! 👍
Mi ostatnio też zajęło to 4 godziny, ale tylko dlatego, że robiłam wszystko byle się nie uczyć. 😁 Aż wytarłam z kurzu regał, którego normalnie nawet nie ruszam, bo i tak tam nikt nie patrzy. 😀 Ale dzisiaj mam ambitny plan posprzątania znowu wszystko dokładnie.
Mnie i tak nikt nie pobije, mam nawet fotkę, że nie da się nogi nawet postawić żeby na coś nie nadepnąć. 👍
Kiedyś też tak miałam, a teraz nie mogę siedzieć spokojnie, jak choćby jedna rzecz leży tam, gdzie nie powinna 😁 przychodzę ze szkoły i pierwsze co to sprzątam, bo coś mnie trafia 😁. No i dziś uporałam się w 2h ze wszystkim w pokoju. Jeszcze łazienka, kuchnia i po krzyku 😎
osz kurde. ja nie wiem czy są miejsca, jeszcze nie dzwoniłam, ale Bon wskoczyła na drugie miejsce za Aleksandrem. na trzecim jest Felin.
To lepiej zadzwoń, bo z boksami może być różnie... dużo nowych koni przyjechalo... a mój boks na dwa konie jest za mały 😁 niestety... poza tym mój koń jest troszkę eee aspołeczny :/
Rekord! Sprzątnęłam 3 duże półki i 4 malutkie oraz biurko w ok. 2,5 godziny! 😅 To teraz jeszcze tylko szafa, podłoga, pozostałe półki i szuflady. 😜
Dokładnie mam to samo 🤣 Jak mam sprzątnęł bo miała dość słuchania sprzątne jutro ( od roku :p ) i taraz nie wiem gdzie co mam 😁
Pacia, mi mama nie ma prawda sprzątać w pokoju, bo za dużo rzeczy mam pochowane przed nią 😁
A jak mówi " do jasnej cholery posprzątaj ten pokój! Nie przeszkadza ci ten syf?!" zwyczajnie odpowiadam: "To po co tu wchodzisz? Zaaaaraz posprzątam!"
Mi mama raz kiedyś wysprzątała i dostała burę. Nic kompletnie nie mogłam znaleźć. Potem tylko na mnie krzyczała przez jakiś czas, że mam sprzątać, a teraz nic nie mówi. Tylko przed różnymi świętami i imprezami rodzinnymi mi przypomina. A tak to syf czeka aż będzie taki, że nie będę mogła go znieść. 😁
I właśnie sprzątnęłam i 'zapomniałam' wyczyścić parapetu i drzwi. 😀
Małolaty wybywam od was 😉 Nie naprodukować za dużo ;D
[quote author=Jasnowata link=topic=30353.msg819609#msg819609 date=1293054132]
osz kurde. ja nie wiem czy są miejsca, jeszcze nie dzwoniłam, ale Bon wskoczyła na drugie miejsce za Aleksandrem. na trzecim jest Felin.
To lepiej zadzwoń, bo z boksami może być różnie... dużo nowych koni przyjechalo... a mój boks na dwa konie jest za mały 😁 niestety... poza tym mój koń jest troszkę eee aspołeczny :/
[/quote]
Hahaha, mój też (od 4 lat chodzi sam na wybieg, więc...) 😀
Jednak zdecydowałam, że zawiozę konia do A. Od kilku dni temperatura jest na plus. Może im ta hala rozmarznie i coś zaczną robić, aby nie zamarzła ponownie.
Chciałam pojechać na zawody pod koniec stycznia, więc będę się martwić już na miejscu jeśli nie dam rady potrenować.
Pacia moja mama ma tylko prawo do wywalenia mi wszystkich rzeczy na podłogę. 😁
xxflygirlxx ja mam uwagi, co do sprzątania dosyć często, ale jakoś moje "już, moment" zawsze trwa po kilka miesięcy. 😀
mils ja jedyne co sprzątam regularnie to klatka królika. Kurze są nieścierane czasem pół roku. 😀
A teraz żegnam wasi idę czytać Zaginiony symbol Dana Browna. 😍
uha, huha! udało mi się przeżyć 4 dni bez internetu. i to na luzie. jednak... da się.
a ja nareszcie mam dostęp do normalnego nielimitowanego internetu 💃 xD nawet nie wiecie jakie to cudowne uczucie 😁
aaa ratunku ! Potrzebny mi aparat na jutro a tu "KARTA PAMIĘCI ZABLOKOWANA" i nic nie moge zrobić ! 🤦
Przed tem tylko wyjęłam karte sprawdzić ile ma pamięci i po tym to się stało...
🙁
Wyciągnij kartę i zobacz po boku na taki mały suwak. Pewnie masz go ustawionego tak, że karta jest zablokowana. Przesuń go.