Kącik Małolata...:D

kucyk dodzwoniłaś się?
O, czuję się wywołana... Nie dzwoniłam dzisiaj, bo po powrocie do domu padłam i obudziłam się trochę za późno, ale jutro zadzwonię już na pewno. Obym się dodzwoniła.
wstawajcie 😀
ja lecę do kobyły. Ona się teraz grzeje, więc życzcie mi powodzenia  🏇
mils   ig: milen.ju
23 grudnia 2010 09:42
daram powodzenia! 🏇
Ja nie wiem co będę robiła... W tygodniu miałam się umówić na teren, a tutaj zero wiadomości... :/ Wkurzają mnie takie sytuacje!
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
23 grudnia 2010 10:18
A ja zaraz się zabieram za sprzątanie pokoju 😵
Happiowa   córka grabarza
23 grudnia 2010 10:31
Ja ostatnio sprzątałam 4 godziny  😵
23 grudnia 2010 10:37
Happiowa, ja 4 godziny to sprzątam tylko część 😵
Happiowa   córka grabarza
23 grudnia 2010 10:49
Chyba masz napradę duży nieład 🤔
23 grudnia 2010 10:50
Mi mama właśnie kazała sprzątnąć... I oczywiście, jak tylko wspomniałam, że "nuty przecież są poukładane", to się wkurzyła i powiedziała, że mam nie sprzątać wcale. 🤔wirek: Mi powinno to zająć może... cały dzień? 😵
23 grudnia 2010 11:05
Happiowa, no mam spory nieład w pokoju, bo nienawidzę sprzątać i najczęściej więcej czasu spędzam na dworze niż w domu.
23 grudnia 2010 11:06
Hermes ja uwielbiam żyć w moim artystycznym nieładzie, bo jak sprzątnę, to potem nie wiem co, gdzie jest. 😁
23 grudnia 2010 11:09
mils, dokładnie mam to samo, ale fakt faktem ten mój nieład czasami przekracza dopuszczalne granice.
Hermes ja uwielbiam żyć w moim artystycznym nieładzie, bo jak sprzątnę, to potem nie wiem co, gdzie jest. 😁

Ma dokładnie to samo!  😁
A ja, muszę się przyznać, potrafię sprzątać swój pokój 2 dni i nie posprzątam, tak więc wzięłam się za sprzątanie już wczoraj...  😡
23 grudnia 2010 11:11
Hermes mój też... 🙄 Mam manię walania wszystkich ubrań na krzesło przy biurku i ostatnio doliczyłam się... 38! 👍
Mi ostatnio też zajęło to 4 godziny, ale tylko dlatego, że robiłam wszystko byle się nie uczyć.  😁 Aż wytarłam z kurzu regał, którego normalnie nawet nie ruszam, bo i tak tam nikt nie patrzy. 😀 Ale dzisiaj mam ambitny plan posprzątania znowu wszystko dokładnie.
23 grudnia 2010 12:46
Mnie i tak nikt nie pobije, mam nawet fotkę, że nie da się nogi nawet postawić żeby na coś nie nadepnąć.  👍
Kiedyś też tak miałam, a teraz nie mogę siedzieć spokojnie, jak choćby jedna rzecz leży tam, gdzie nie powinna  😁 przychodzę ze szkoły i pierwsze co to sprzątam, bo coś mnie trafia  😁. No i dziś uporałam się w 2h ze wszystkim w pokoju. Jeszcze łazienka, kuchnia i po krzyku  😎
osz kurde. ja nie wiem czy są miejsca, jeszcze nie dzwoniłam, ale Bon wskoczyła na drugie miejsce za Aleksandrem. na trzecim jest Felin.

To lepiej zadzwoń, bo z boksami może być różnie... dużo nowych koni przyjechalo... a mój boks na dwa konie jest za mały  😁 niestety... poza tym mój koń jest troszkę eee aspołeczny :/
23 grudnia 2010 13:54
Rekord! Sprzątnęłam 3 duże półki i 4 malutkie oraz biurko w ok. 2,5 godziny! 😅 To teraz jeszcze tylko szafa, podłoga, pozostałe półki i szuflady. 😜

Dokładnie mam to samo  🤣 Jak mam sprzątnęł bo miała dość słuchania sprzątne jutro ( od roku :p ) i taraz nie wiem gdzie co mam  😁
23 grudnia 2010 14:34
Pacia, mi mama nie ma prawda sprzątać w pokoju, bo za dużo rzeczy mam pochowane przed nią 😁
A jak mówi " do jasnej cholery posprzątaj ten pokój! Nie przeszkadza ci ten syf?!" zwyczajnie odpowiadam: "To po co tu wchodzisz? Zaaaaraz posprzątam!"
Mi mama raz kiedyś wysprzątała i dostała burę. Nic kompletnie nie mogłam znaleźć. Potem tylko na mnie krzyczała przez jakiś czas, że mam sprzątać, a teraz nic nie mówi. Tylko przed różnymi świętami i imprezami rodzinnymi mi przypomina. A tak to syf czeka aż będzie taki, że nie będę mogła go znieść.  😁
I właśnie sprzątnęłam i 'zapomniałam' wyczyścić parapetu i drzwi. 😀
23 grudnia 2010 15:09
Małolaty wybywam od was 😉 Nie naprodukować za dużo ;D
[quote author=Jasnowata link=topic=30353.msg819609#msg819609 date=1293054132]
osz kurde. ja nie wiem czy są miejsca, jeszcze nie dzwoniłam, ale Bon wskoczyła na drugie miejsce za Aleksandrem. na trzecim jest Felin.

To lepiej zadzwoń, bo z boksami może być różnie... dużo nowych koni przyjechalo... a mój boks na dwa konie jest za mały  😁 niestety... poza tym mój koń jest troszkę eee aspołeczny :/
[/quote]

Hahaha, mój też (od 4 lat chodzi sam na wybieg, więc...) 😀
Jednak zdecydowałam, że zawiozę konia do A. Od kilku dni temperatura jest na plus. Może im ta hala rozmarznie i coś zaczną robić, aby nie zamarzła ponownie.
Chciałam pojechać na zawody pod koniec stycznia, więc będę się martwić już na miejscu jeśli nie dam rady potrenować.
23 grudnia 2010 15:37
Pacia moja mama ma tylko prawo do wywalenia mi wszystkich rzeczy na podłogę. 😁
xxflygirlxx ja mam uwagi, co do sprzątania dosyć często, ale jakoś moje "już, moment" zawsze trwa po kilka miesięcy. 😀
mils ja jedyne co sprzątam regularnie to klatka królika. Kurze są nieścierane czasem pół roku. 😀

A teraz żegnam wasi idę czytać Zaginiony symbol Dana Browna.  😍
uha, huha! udało mi się przeżyć 4 dni bez internetu. i to na luzie. jednak... da się.
a ja nareszcie mam dostęp do normalnego nielimitowanego internetu  💃 xD nawet nie wiecie jakie to cudowne uczucie  😁
aaa ratunku ! Potrzebny mi aparat na jutro a tu "KARTA PAMIĘCI ZABLOKOWANA" i nic nie moge zrobić ! 🤦
Przed tem tylko wyjęłam karte sprawdzić ile ma pamięci i po tym to się stało...
🙁
Wyciągnij kartę i zobacz po boku na taki mały suwak. Pewnie masz go ustawionego tak, że karta jest zablokowana. Przesuń go.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się