Hermes - opis rozbrajający jak twoje teksty . 😀 Nawet na niego uwagi nie zwracałem . 😜
Jej teksty są adekwatne do twojego zachowania. Przez Was spadłam z krzesła ze śmiechu.
idziosława - nie ja nie noszę pantofelków . 🤔
Śmiech to zdrowie . 😁
Podpis to i mnie rozbraja za każdym razem jak go czytam, ale jest w nim dużo prawdy 😉
A tymczasem ja wybywam z psem i koledzy wzywają mnie na obczajkę. Za 1,5 godziny wracam. Nie produkować za dużo!
Prestige to była przenośnia, do kopciuszka też ci daleko, chociaż kto wie...
Gdyby nie Pacia to bym nie napisał . 😜
A co takiego Pacia zrobiła, żeś napisał? 👀
No właśnie, też mnie to zastanawiało. Mają jakąś zmowę 👀
po prostu mnie przekonała . 😎 Wiem , że jesteście happy . 😜
Pacia przyznaj się, skąd masz ten dar przekonywania? Też taki chcę! 😜
Prestige nawet nie wiesz jak !
idziosława , no widzisz 😎
Wydaje mi się czy nie wyczułeś lekkiej nuty ironii ? 👀
Jezu dajcie spokój, bo to sensu nie ma.
Prestige o, cześć! 🙂
My aktualnie przerabiamy "Dumę i uprzedzenie". Mam mieszane uczucia, co do tego zakazu jeżdżenia, bo jakoś żyję i nic mi sie nie stało, czego nie można powiedzieć o Algarze. 😁
Najlepiej zmieńmy temat . Ostatnio czytałem że " przed świtem " w kinach będzie od 18 lat . 🤬
Duma i Uprzedzenie ? What's this ? 😁
Prestige ? Najprawdopodobniej książka. 😀
naciol, przepraszam 😡 nie ja zaczęłam.
Duma i Uprzedzenie... chciałam kiedyś przeczytać.
Czytałam, podobała mi się. Film zdecydowanie gorszy.
Z lektur jak na razie najbardziej podobał mi się Mistrz i Małgorzata. Specyficzna.
idziosława ja w sumie nie żałuję, że przeczytałem, chociaż na początku nie bardzo mi się podobał ten pomysł.
naciol fakt, film dużo gorszy. Ale książki z reguły są lepsze niż filmy nakręcone na ich podstawie. 🙂
A mi - może infantylne ale Mały Książę 😉
ee... Presige ? Opium w rosole ?
edit: już wiem, tytuł zbił mnie z tropu.
Mały Książę jest świetny. Każdy rozumie ją inaczej, a nawet czytając po raz kolejny ma się wrażenie, że przesłanie jest inne niż wcześniej. Nie znam osoby, której ta książka się nie spodobała.
Ja właśnie "Małego Księcia" nie czytałam... Ale chyba się za niego wezmę.
Jest to Książka Małgorzaty Musierowicz . 🙂
Mały książę .... kocham , kocham i jeszcze raz kocham . 😀
aracas dokładnie, ta książka ma tyle przesłań... Bardzo fajnie mi się ją czytało. Mam nawet piżamę z Małym Księciem i napis : Lepetit Prince 😡
aracas, zazwyczaj każdy ma swoje wyobrażenia o danej książce, a film je rujnuje, no ale bywa ; )
Kopnijcie mnie do nauki. Powinnam zaliczyć jutro historię na 3, ale mi się taaaak nie chce...
Po raz pierwszy od miesiąca mam ochotę pojeździć. Będzie pracowita przerwa świąteczna 🙂
2 dni! 2 dni szkoły i wolne. 3 tygodnie wolnego. Bardzo cieszy mnie ta perspektywa 😉
Co do książek. "Duma i uprzedzenie" świetna książka. Bardzo mi się podobała. Teraz jako lekturę mam Dżumę. Mam nadzieję, że będzie fajna.
"Mały Książę" to książka ponadczasowa! 😍
Prestige Twoja historia mnie urzekła... 😲
naciol natychmiast ! Jak się niczego nie nauczysz, nie pójdziesz na studia, nie dostaniesz pracy ! I do końca życia... będziesz mieszkać u rodziców. Przerażająca perspektywa ?