Kącik Małolata...:D

Gniadata   my own true love
04 sierpnia 2013 19:18
kaszmirowa grubością to akurat pasuje  😁 tylko niewiele od ziemi odrosłam, wiekszosc ludzi ode mnie z 'towarzystwa' góruje. w każdym razie jak sytuacja wymaga to i poważna umiem być, rzecz w tym, że w stajni raczej rzadko kiedy wymaga 👀 najczęściej jak się o coś wykłócam z Bogdanem czy kimś czy coś, to wtedy  😁
Albo jak przyjeżdża wet.
04 sierpnia 2013 19:23
kaszmirowa o, no to też, tu trzeba sie pokazać ze strony "dorosła Ania, można z nią interesy robić"
Przepraszam was ale... Gniadata, ja o ile dobrze mi wiadomo jestem od Ciebie starsza, a Ty już o emerytce mówisz... Arciocha w takim razie to już nie wiem do czego kwalifikować.
Arroch nie kwalifikujesz sie do małolat już chyba, wypad!  😎

No ja to już chyba jedną nogą w grobie w takim razie  😁
04 sierpnia 2013 21:28
Arroch a przyznasz sie ile masz lat? bo zaraz mnie ciekawość zeżre do końca  😁
madmaddie   Życie to jednak strata jest
04 sierpnia 2013 21:38
kobiet o wiek sie nie pyta 😉
04 sierpnia 2013 21:39
madmaddieoj tam oj tam, szczegóły :P
Idę z nim na spacer, nanananananan 😅
I weź człowieku się nie ciesz 😍
Arroch a przyznasz sie ile masz lat? bo zaraz mnie ciekawość zeżre do końca  😁

W papierach? Więcej niż Ty, a mentalnie? 10  😁
Ja tam bym chciała już być pełnoletnia 😀
05 sierpnia 2013 07:40
Arroch noo i tak trzymaj!  😁

Asse też chciałam, chciałam, na pare miesięcy przed wzięła mnie panika, przyszło, i co? i nico, tylko łatwiej mi alkohol kupić.
poza tym zero bajerów.
Siem małolatki 😀
Co tam? Nie było mnie przez weekend, a nawet nie musiałam się wysilić, żeby was nadrobić.  🤬

Co do wieków. Wieczne dzieci są suuuper.  😎 Mimo, że mam wrażenie że mimo moich 16 lat się do nich nie zaliczam  🤔wirek:
Jak ściągnę świeże zdjęcia oślicy, to się podzielę. Bo są piękne!
Ja z jednej strony chce a z drugiej nie ... CHce dowodzik i żeby móc powiedzieć jaka to jestem dorosła a nie dzieciak , z którym interesów nie można robić bo pewnie jest taka jak każda w tym wieku 🤔 ale też nie chce myśleć co z moją przyszłością , studiami , pracą .
Jak ja nawet nie wiem na jaki profil chcę iść, a czeka mnie to w tym roku i co chcę robić w źyciu...  🙄
Masakra! Nie mogłam zasnąć wczoraj a to wina tego,że w niedziele prawię do 12 spałam. W końcu udało mi się zasnąć o 3:30.  🤔wirek:
Czy tylko ja mam takie problemy ze snem?  🤔
popielata ja też nie mogę spać często , a już na pewno w taki upał . Nigdy nie śpię w czasie pełni księżyca 😉
Asse właśnie też zauważyłam że jak jest pełnia to spać nie mogę. Ale cieszę się że nie jestem sama.  😁  :emota200609316:
05 sierpnia 2013 13:15
Małolaty: NIGDY, przenigdy nie jeździjcie nieklimatyzowanym pksem ze stajni w taka pogode  😵
umarłam! naprawdę umarłam.

Asse na dobra sprawę nawet jak masz te 18 i dowód w kieszeni mnóstwo osób nadal traktuje Cię jak dzieciaka 😉 i zaręczam Ci, że wet ani nikt inny mnie nie legitymuje, a ponoć nie wyglądam na mój wiek, także wychodzi na to samo - że też jestem dzieciak co z nim nie warto biznesy kręcić, szczególnie w wersji "stajennej" - zero makijażu, włosy związane byle jak, stare bluzki i spodenki. tylko w takich sytuacjach staram sie zachowywac dojrzalej niż zwykle, działa równie dobrze, co dowód:P
O coś dla mnie! witam się
prawie osiemnastka  🙂
Ja zabije kumpla. Dzwoni o 13 gdy siedze w piżamie, że będzie za niecałą godzine i bym po niego wyszła bo nie pozwoli mi dzis siedzieć sobie samej. To ja biegiem po odkurzacz, pod prysznic, w szał bo dom w rozsypce tak jak i ja, wychodze spod prysznica a tam sms "jednak się nie wyrobię, będę ok 15". Ogarnęłam się, ogarnęłam dom i w końcu zamiast do mnie poszliśmy na spacer... po co ja tak biegałam i sprzątałam  😤
Alabamka masz porządek na zapas jakby ktoś chciał wpaść.  😁

Rany, małolatki, nie było mnie trochę ponad dwa tygodnie i tyle się zdarzyło! Jak dobrze, że jesteście, bo dziś tylko na chwilę wyjdę z domu, cała spuchłam, mam katar (JAK? JEST TAKA POGODA!) i mam mega lenia a i tak dziś nie wsiadam, więc mogę leżeć do góry brzuchem i zajadać szarlotkę.  😍
A tak w ogóle to zaczynam przykładać łydkę i przestałam pompować (aż tak jak dotychczas  :konik🙂 ramionami i pomimo przykrego faktu, jakim jest brak oddychania podczas pokonywania parkuru jestem z siebie całkiem zadowolona.  😡
Drzonków jest najpiękniejszym miejscem na świecie! Dobra, przesadzam, ale szalenie mi się podobało i jeśli macie możliwość wybrać się tam na MP to koniecznie korzystajcie, bo warto! Super ośrodek.
Strasznie żałuję, że nie mogę pojechać, ale gruby dwa tygodnie pod moją opieką, no i 700 km pociągiem nie brzmi zbyt kusząco.  😕
W skrócie, wyjazd rewelacyjny- super ośrodek,  owocne treningi, świetni ludzie- wszystko na plus!

A jeszcze co do literek- najokropniejsi są D  🍴
Kuco, była z Tobą taka mała Zuzia K.?
kaszmirowa- nie, nie byliśmy tylko ekipą z klubu, 6 osób zaledwie. 😉
Aaaa tata nie chce mnie puszczać rowerem do stajni, jak go przekonać, pomocy,pomocy, pomocy...  🙇  🙄
Dziś wreszcie nie będę siedzieć w domu, bo lecę na tańce.  💘  😜
06 sierpnia 2013 17:48
Boże, Małolaty, byłam nad Zalewem Zegrzyńskim i mam tak okropnie spalone plecy że nie moge sie ruszać  😂 pomocy!
A ja za to zasuwam cały dzień w górze od kostiumu i w stajni, i na jeździe i chociaż sobie opalenie od koszulki wyrównuję.  😎  Ale od wczoraj siedzę w stajni 8 - 16 i wracam z tego upały ledwo żywa, a do tego jeżdżę dwa konie. Mogłoby się troszeńkę ochłodzić no  😵
06 sierpnia 2013 18:31
Olka ja sobie tak wyrównałam opalenizne od koszulki, ze nie moge sie nawet pochylic  😵 i morde mam spaloną ;_; i nogi. w spodenki. SZLAG.
a do kuca nawet nie mam sily dobic, nawet juz nie mowiac o wsiadaniu, bo to MOZE jeśli jutro jotką dobije do stajni jakimś cudem nie przyklejajac sie do siedzenia. chociaz kucyki pewnie szczesliwe bo urlop
To ja na pocieszenie Ci powiem, że wsiadłam o 8.30 i już umierałam, bo duchota. A jazda o 12 na Czorcie to było samobójstwo.
06 sierpnia 2013 19:35
masochistka. jak ostatnio wsiadłam koło 11 to sobie powiedziałąm never, kurna, again.
z wsiadaniem to ja poczekam aż przejdą upały.
Ja miałam dzisiaj tak dzień zapchany, że to była jedyna wolna godzina, ale przeżyłam, koń też. Wszyscy szczęśliwi 🙂
Ja dziś 1.5 godziny na tańcach, wszystkie przyszłyśmy w leginsach  🤔wirek: , 4 wiatraki a i tak meega gorąco,  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się