Kącik Małolata...:D

Gniadata mnie też nie jara  😎 Ale mnie nie jara dlatego, bo go nie znam i pierwszy raz o nim właśnie u małolat słyszałam  😁 Ale wiecie, ja tam w sporcie nie siedzę, wybaczycie.  😡

🏇
Gniadata nie jesteś sama  😀
a Stoch znów pierwszy  😅
Jest fajnie  👍

Zapalona fanka skoków? Czyżby moja 2 połówka?  😍
Gniadata   my own true love
15 marca 2013 21:25
anioleczek, qniarka uff, jak dobrze  😎 no ja właśnie też nie siedzę w sporcie ani nic, pierwszy raz go zobaczylam na zdjeciach z cavaliady i co więcej ( w tym momencie zastanawiam się czy pisać dalej i czy nie oberwę od którejś z Was z jakiegoś kałasznikowa czy coś :nunchaku: ) raczej marny mi się wydał...
<zwiewa jak najdalej>
Hehe, mnie mało który facet jara  🤔, ale jeździć na takim poziomie jak Maksio  👍 🙂.
Kamita01  Taaaaaaaaaak!
Zapalona fanka skoków, biegów narciarskich i piłki nożnej  😁

No a poza tym to okazyjnie wszystkiego, w czym akurat odnosimy jakiekolwiek sukcesy. Ale to tylko jak warto oglądać i kibicować (np. ostatnio biathlon)  😉
15 marca 2013 21:38
Sisisa ja ostatnio też jestem strasznie krytyczna względem wszystkich prócz jednego ale dobra  😁
poziom jazdy poziomem jazdy, tu się nie wypowiadam bo w akcji go nie widziałam - jedyne co to tylko zachwyty małolat nad uśmiechem etc, a mi osobiście jego uśmiech się kojarzy z Sheldonem z the big bang theory :<
olancja Bratnia duszooo!  😍 ja skoków jestem już od wielu sezonów+biegi narciarskie, jedno z moich marzeń to na nich sróbować  😜
Facella   Dawna re-volto wróć!
15 marca 2013 21:55
Ja się ostatnio strasznie jaram różnymi facetami, jakiś kryzys mnie dopadł 😁
Oglądałam dzisiaj Rodzinke.pl i znowu będę cierpieć na Musiała...
Facella, o nieee! Przecież on wcale ładny nie jest!
Kamita zdarzyło mi się mieć biegówki na nogach, fajna sprawa, tylko wcale nie jest łatwe załapać o co chodzi🙂 nasza biegowa wycieczka skończyła się tym, że szwagier złamał nartę  😂

Facella nieee, no błagam...on jest jakiś taki...dziwny  😀
16 marca 2013 07:53
Jak to? Piękny jest! I świetnie się ubiera. I jest całkowicie w moim typie  😍
Czuje się niezrozumiana )-;
notbelieve   Głupota nie boli.
16 marca 2013 08:11
błagam, Musiał? jestem na nie 😀
boże, dawno mnie tu nie było, przepraszam, ale zaniedbałem ostatnio 'końskie sprawy'  😡
Dobra, trzeba chyba wstać...posprzątać w pokoju...zrobić pizzę...a potem iść na imprezę  😁
16 marca 2013 08:21
ja dzisiaj spotykam się z P.  💃
Facella i mieszka tuz obok mnie  😎
Dobre spotkania nie są złe😀
btw. też się dzisiaj spotkam z P.  😁
ale, ale to tylko przyjaciel, tak mówimy  😂
16 marca 2013 08:26
no my też tak mówimy  😁 ale wczoraj coś się z tą przyjaźnią nie udało (pozytywnie, oczywiście)  😁
16 marca 2013 11:25
Facella i mieszka tuz obok mnie  😎

Wpadam jutro.

Btw, teraz sobie przypomniałam, skąd kojarzę nazwisko! Mieliśmy stajennego Musiała  😂
udanych spotkan wam zycze 😀 a Musiał całkowicie nie jest w moim typie! 😂
16 marca 2013 13:15
proszę o trzymanie za mnie kciuków od 18.  🙇
dzisiejszy dzień to czyste szaleństwo...
16 marca 2013 15:28
Musiał - fuj fuj fuj! nigdy!  👀

powiem Wam że dzisiaj dzień całkowicie do dupy - siedze sama w domu i tak do późnej nocy, wyszłabym gdzieś ale nie chce mi się kąpać po stajni (leń  😁 ) poza tym nie mam z kim, mój przyszły niedoszły oczywiście olewka, tylko bym jadła, jadła, jadła, i ogólnie czuję się tak, że porażka - chyba mnie jakaś choroba bierze...
nic tylko pograć w simsy i patrzec, jak chociaż im się życie układa  🥂
borkowa.   silesian team
16 marca 2013 15:40
Musiał to totalnie nie mój typ, więc fuj 😀
małolaty udanych spotkań :kwiatek:
ogarnijcie moją głupotę 🙄 zamiast kupić szamponetki 'ciemny brąz', wzięłam 'czarny brąz' i jest faktycznie czarna 😵 ale raz kupiłam 'winną czerwień' (wyglądał na ładny czerwono-brązowy kolor) i miałam łeb różowy 😂 😎
borkowa, ogarniam twoją głupotę  😎 Ja kiedyś wzięłam farbę-miałam po prostu ożywić kolor włosów. Kolor farby był "złocisty liść" czy coś takiego, taki ładny ciemny blond-jasny brąz, no świetny był. A jaki kolor mi wyszedł?  TAKI:  👍

Ale był świetny, nie powiem że nie.  😎
16 marca 2013 16:09
kochani, mój błąd z włosami to:
a) przefarbowanie się na CZARNO
b) ostatnio kupiłem farbę 'złoty ciemny blond' i wyszedł...rudy brąz. tak, brąz, który w świetle wygląda jak rudy.

pozwólcie, że nie wstawię zdjęć...
notbelieve DAWAJ!  😎 Ja wstawiłam to i ty możesz, a co nam tam!  🏇
borkowa.   silesian team
16 marca 2013 16:12
notbelieve dawaj ! 😀
ja też pokażę swoje jutro, chyba że będzie okropnie 🤣
16 marca 2013 16:13
nie mam mojego obecnego koloru, wstawiam naturalne i czarne 😉

edit: nie wierzę że takie piękne włosy przefarbowałem  😵
notbelieve JA TEŻ!  😲 Przecież twoje naturalne są świetne!  😍
16 marca 2013 16:19
kupiłem dekolor, będę miał na bal naturalne i DŁUGIE  😍 i nigdy więcej nie farbuję... naprawdę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się