Kącik Małolata...:D

ostatnia noc ferii... 🍴 [s]więc spędzam ją całą gadając z kotem na skajpaju...[/s]

jutro przyjaciółka przyjeżdża. boli mnie głowa, dzisiaj zostałam dwa razy obudzona wrzaskiem dzieciaków 👿
o matko wróciłam z wyjazdu 😀 to był najlepszy tydzień mojego życia  😍 wyjeździłam się jak nigdy, wybawiłam się jak nigdy (ani razu nie spałam (ogólnie prawie nie spałam, za dużo czasu to zajmuje :P ) w swoim pokoju) i ogólnie było zajebiście 😀
i nawet mam sensowną, narciarską focie, na której nie wyglądam bardzo źle:

teraz cały dzień będę nadrabiać wątek  🤣

Aj.. przez wilczyk nabrałam ochotę na ferie. Jeszcze tylko do piątku i 2 tygodnie poza domem <mam nadzieję>  😅

A ja czekam na wiadomość od koleżanki. Możliwe że będę mieć sponsorowaną przez Ruch Chorzów własną płytę  💃
Właśnie obejrzałam po raz setny, dumę i uprzedzienie.. Jakoś sama nie wiem dlaczego lubię ten film. Czytał ktoś książkę, warto, czy film lepszy? (pytam, bo czasem tak bywa, chociaż rzadko)  😉

Zapewne oglądałaś wersję z 2005 z Keirą? Wyrzuć ją z pamięci, jak przeczytasz książkę i obejrzysz serial z 1995 to go znienawidzisz. 😀
wilczyk zazdroszczę wyjazdu  😍 A zdjęcie jest wspaniałe.

Ja się załamałam. Muszę schudnąć, poważnie. Tylko nie bardzo wiem jak. Mam przekichane.
Krupnik. to już wiem co będę robić w ferie  😜
wilczyk, z kijkami jeździsz? ja sobie nie wyobrażam na zjazdowych 🙂
świetnie 😀 zazdroszczę. ja jak zwykle nie zdążyłam w tym roku iść na stok a po śniegu ani śladu.
maiiaF atak na tyczkę bez kijków z gardą mógłby być dosyć bolesny  😁

mam jeszcze takie zawodowe w najpiękniejszej na świecie gumie i znikam  😀

Od 12 wyszukuje i ściągam stare piosenki, w stylu Bonnie Tyler, Abby itd. Fajne to nawet, ale już nie mogę  😁 No chyba, że coś polecicie?  👀
Od 12 wyszukuje i ściągam stare piosenki, w stylu Bonnie Tyler, Abby itd. Fajne to nawet, ale już nie mogę  😁 No chyba, że coś polecicie?  👀

Ja lubię to  🤣
Facella   Dawna re-volto wróć!
03 lutego 2013 16:19
chciałam dzisiaj oglądać seriale w necie, przez 6 godzin obejrzałam jeden odcinek Supernatural i jeden Castle'a  😂
Facella, jak to tak długo? 😁

ja wczoraj utknęłam na tym skajpie... siedziałam w końcu równe 6 godzin, do 2:30. mama zadowolona nie była 😂 ale fajnie było. ostatni dzień ferii 🙄 a jutro szkoooooła...
wilczyk Widze że Ty tak na poważnie  😎 gdzie byłaś dokładnie?
Noo ja wczoraj wróciłam, nie miałąm zbytnio kiedy pisać i czytać  👀 mogłabym jeszcze z 3/4 dni zostać...
Kamita01 na poważnie jak na poważnie, zawodniczo jeździć nigdy nie będę, ale za 2 latka robię pomocnika instruktorka i manymanymany  😁 byłam w Selli Nevei to jest na granicy Włoch i Słowenii
Właśnie wróciłam z wyjazdu i straaaaasznie dużo mam tu zaległości😀
przynajmniej wyjeździłam się na nartach i spróbowałam swoich sił z deską  😂
sandakanowa   'Pracuj nad sobą, a z koniem się baw...'
03 lutego 2013 21:05
a ja wczoraj za to wróciłam z kolonii, na których byłam nie jako kolonistka lecz pomocnik instruktora 😀 jedną z wychowawczyń była Dominika Frej (forumowa MsCarmen) i ogółem było mega 😀 kadra na prawdę super 😀 nie było czasu na nudę ^^ ale już mi za tym wszystkim tęskno...
sandakanowa czyżby Huzar? wachta? 😀
sandakanowa   'Pracuj nad sobą, a z koniem się baw...'
03 lutego 2013 22:35
olencja a i owszem 😀 konia od nich dzierżawię, więc i na wachty się jeździ 😉
Jeździłam tam na obozy 🙂 miałam kilka razy pomysł, żeby jechać na wachtę, ale jakoś się nie złożyło, a teraz to bym chciała raczej gdzieś z wynagrodzeniem, żeby móc na wakacyjny wyjazd sobie zarobić  🙂
Facella   Dawna re-volto wróć!
04 lutego 2013 14:29
Facella, jak to tak długo? 😁

pauza, bo obiad. pauza, bo koleżanka pisze i godzinę gadamy. pauza, bo babcia dzwoni. pauza, bo mi się notki na fbl zachciało. re-volta. zajrzeć do Magdy. do Pocket. facebook. znowu fotoblog. poczta. nie umiem oglądać seriali w internecie  😂

moja zabawka 😂 😎

Polecam częste kontrole u dentysty bo inaczej może być nieciekawie.
No Małolatki, pozdrawiam ze szpitala. Produkujcie dużo, żebym miała co robić, bo tu internetu nie ma i nie mogę seriali oglądać:<

Heval - a cóż to się stało? Mam nadzieję że nic poważnego.

A ja mam ochotę już na piątek - zaczynają się ferie, jakoś o 19 - 20 jadę wypoczywać  💃 Nie wiem jeszcze na ile mam nadzieję że na całe 2 tygodnie, szkoda tylko że bez internetu i trzeba będzie wszystkie seriale, filmy etc. ściągać na dysk.  Swoją drogą macie coś godnego polecenia? Jakieś komedie, paranormalne seriale, filmy, książki?  :kwiatek:
Martuzaalem, leżę na neurologii na badaniach :/

Ja ostatnio zaczęłam serial Once Upon A Time i mi się podoba bardzo 🙂
Swoją drogą macie coś godnego polecenia? Jakieś komedie, paranormalne seriale, filmy, książki?  :kwiatek:

How I Met Your Mother! 😜
Heval, uuu, a dlaczego?

Ja będę miała okazję w sobotę i niedzielę jeździć konia koleżanki, zobaczymy, jak nam z Siwym pójdzie ta krótka współpraca 😂
wymodelowana, a bo mi na rezonansie coś wyszło i teraz mam więcej badan, żeby zobaczyć co to  🙄
Aaa, no to trzymaj się tam :kwiatek: I oby to nic nie było poważnego 🙂
Współczuje Heval trzymaj się tam .  😉
Ja ostatnio byłam w szpitalu 3 lata temu. Na początek roku szkolnego nie było mnie w nowej szkole  😁
Cześć dziewczynki. 🙂

Heval też współczuję i życzę zdrówka, przesyłając ogromne pozdrowienia  :kwiatek: Trzymaj się tam.
Jezu dziewczyny! Pewnie urywam w pół tematu, ale nie mam czasu Was czytać ostatnio ( :icon_redface🙂 ale ale ale...
Dziewczyny, znalazłam mojego ukochanego kopytnego, którego straciłam ponad 2 lata temu, a od roku nie wiedziałam gdzie jest. Znalazł się! Jadę do niego w sobotę!  😍  😜 😅 🏇 💃

macie nas tu z 2010 roku. O jaaaaaaa.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się