Kącik Małolata...:D

Dziękuję wszystkim, nie ide, już napisałam nawet maila. Jak zwykle takie okazje mi miedzy palcami z głupich powodów przelatują  🤔
sandakanowa   'Pracuj nad sobą, a z koniem się baw...'
22 stycznia 2013 22:20
hej wszystkim 🙂 ja tu pierwszy raz piszę, ale od jakiego czasu co nieco czytam :P mam pytanie. czy ktoś z was wybiera się na Cavaliadę na Torwar 8-10 marca? 🙂
ja idę na 100 % 🙂
Jaa na 99% 😉
Zazdroszczę Wam tych jeździeckich schadzek. 😉

W sumie to przyszłam się trochę pożalić.
Ogólnie rzecz biorąc już sobie leniuchuję. Ferie zaczynam od przyszłego tygodnia. Trochę dołuje mnie fakt, że nie mam za bardzo planów... Ehh. Zaczyna mi się strasznie przykrzyć za moją "starą" stajnią. Bardzo mi brakuje tej atmosfery, tego stosunku do koni, tych ludzi. Szkoda że wszystko się zmieniło. Czyżby znowu po dwóch latach się przeniosę? Proszę, wszystko tylko nie to.
Do tego nie mam humoru, w domu nie ma nic słodkiego, nie mam z kim pogadać, w telewizji nic nie leci. Gorzej niż źle.  😫

Jak Wam małolatki dzień leci?
Facella   Dawna re-volto wróć!
23 stycznia 2013 15:07
co za dzień do dupy  😵 najpierw jakaś szmata zahaczyła kurtką o mój łańcuszek i zerwała go, o czym zwyzywała mnie od k*w, bo to moja wina, że ona tak się pchała, że się zaczepiła. a później ja zahaczyłam swoją torbą o torbę profesora z angielskiego (który jest piękny i cudowny, i to obiekt westchnień w tej szkole) i wywaliłam się tuż przed nim na pysk  😂 😂 jestem pewna, że będzie mi to wypominał do matury.
wciągnęło mnie obserwowanie Madzi
Ja wybieram się na Cavaliadę jako wolontariusz  😀
wyszłam o 8, dzieciaki ryczały, wróciłam o 15, dzieciaki ryczały... no kurcze 🤣 na szczęście zamykam się w pokoju i jest git 😎 chociaż chyba mnie zaraziły, coś czuję, że będę chora, no trudno, jutro wyjeżdżam 💃

a nachodziłam się dzisiaj jak nigdy 😵
vicke   Marzeniami żyłem jak król
23 stycznia 2013 15:56
Facella Też ją obserwuję. Aczkolwiek męczące jest to czekanie na źrebola  🙄

OOO NIE Cavaliada w marcu  😤
A mnie nie ma.
I stoisko będzie beze mnie.
Czemu nie miesiąc później  👿 👿 👿 👿
Ogólnie zawsze jestem na końskich wydarzeniach w obrębie Warszawy. I zwierzęcych ogólnie. Bo na psich też niedawno byłam  😎
23 stycznia 2013 18:40
anioleczek czytając to co napisałaś czuję się jakbym czytała opis własnych uczuć obecnie. poza planami na ferie, bo mam na 1 tydzień. współczuję tego co czujesz... a może spróbowałabyś ew. połączyć jazdę w obu stajniach ze sobą? np. raz na jakiś czas byś wpadła do starej stajni? ja tak robię. w starej stajni dużo zajmowałam się jednym koniem i mocno się do niego przywiązałam, ale od października zaczęłam dzierżawę zupełnie w innym miejscu i nie mogłam być u niego tak często. tęskni mi się za Rudzielcem cholernie, ale staram się wpadać choć raz na 2 miesiące, by się z nim zobaczyć i to na prawdę pomaga 🙂 taka jedna wizyta daje sił na baaaardzo długi czas 😀
dobra, teraz dajcie mi kopa, bo jak tak dalej pójdzie, to zamiast iść jutro na dworzec będę dalej tkwiła przy serialach 😁 trzeba się spakoooować i w ogóle.
borkowa, czuj się winna, Ty mnie tu zatrzymałaś! 🤣
maiiaF, zostaw seriale i do pakowania  :nunchaku:  😀iabeł:

Ja dzisiaj zaczęłam oglądać House'a ale mam już limit i teraz się wkurzam, bo nie wiem jak się odcinek skończy, zawsze muszę mieć limit w połowie 2 odcinka  😁
sandakanowa poszło PW.
kortina, oglądaj na kinomaniaku, tam nie ma limitu 😉

Ech padam, nie mam siły w ogóle. Jeszcze P. mnie dołuje (pośrednio). Do duuupy to wszystko.
Rozrywam się patrząc jak Madzia gapi się na ścianę  😂
kortina, kinomaniak albo zalukaj.tv, niech żaden limit nie zepsuje Ci dnia!
i tym sposobem Mania sieeeedzi i patrzy... 🤣
23 stycznia 2013 20:26
Heval co do Madzi to ja już nie mam siły  😵 na prawdę mogłaby już urodzić  😁
Ja myślałam, że to już poród a to tylko siku  😵
A teraz tylko zad widać. Teraz nie zaglądam, a jak zajrzę to pewnie po wszystkim będzie  😁
23 stycznia 2013 20:34
nie no przecież to trochę trwa  🤣 mam nadzieję, że nie przegapię wiekszości  🙂
dobra, teraz dajcie mi kopa, bo jak tak dalej pójdzie, to zamiast iść jutro na dworzec będę dalej tkwiła przy serialach 😁 trzeba się spakoooować i w ogóle.

Dawaj dawaj dawaj bo ja na prosiaki czekam! Wawka czekaa! Śnieg czeka, korki, wszystkoo, Mańkaa!
ale mi dziwnie 
Alabamka, kurcze, zmartwię Cię, prosiaków nie ma 🙁 przez te dzieciaki w domu i w połowie rozwalony piekarnik tak wyszło 🙁
już się spakowałam i wróciłam do oglądania 😎 znaczy jeszcze czekam na wielkie pudło naleśników i wtedy dopakuję resztę, jak się zmieści 😁
a śnieg też tu mam! korki ostatnio zaczęły się tworzyć, co się porobiło z tym elblągiem 🤔wirek:
24 stycznia 2013 09:58
mam religię + długą przerwę, siedzę w czytelni i gapię się na Madzię...  😂
aaa ziewnęła  💘
Facella, Madzia Cię opętała, otumaniła, do czego to doszło 😵 😁

ja prawie się spóźniłam, zapomniałam kilku ważnych rzeczy, rano zdążyłam jeszcze rozwalić komputer, ale jestem w autobusie i będzie cudownie 💘
haha dzisiaj mam bal gimnazjalny 😀 zostały mi 3 godziny, a ja nawet paznokci nie mam zrobionych  🙄
wilczyk, dobrej zabawy  🏇 I koniecznie potem wstaw zdjęcia  😉
24 stycznia 2013 14:25
maiiu, ale Madzia jest słodka! i właśnie mnie nastraszyła, że się zaczyna, a to tylko siku  😂
wilczyk, już dziś?
Obiecuję Wam, że kiedyś tego konia zabiję 😵
24 stycznia 2013 14:29
Madzię? ani mi się waż!  😤
Madzię? ani mi się waż!  😤

Hahaha, nie, nie Madzię 🤣 W ogóle drażni mnie fakt, że gdzie nie przeczytam/usłyszę "Madzia", to od razu kojarzy mi się z Madzią z Sosnowca 🙄 Ale w sumie podsunęło mi to teraz pomysł... Wiecie, za śliska derka i te sprawy 😁
24 stycznia 2013 14:39
za śliska derka  👍
wybacz, sfiksowałam na jej punkcie...
Facella, przez Ciebie ja trochę też  😁 I też przy siku się 'zdenerwowałam'. Ale czasem taka nudna jest, stoi i przez godzinę i patrzy w ścianę.
W ogóle jak wczoraj oglądałam, to wydawało mi się, że ma cały ogon ogolony (właśnie przy siku), aż taka ślepa jestem? Bo teraz za to wydawało mi się, że ma normalne włosy dalej, tylko przy zadzie jest kawałek ogolony.

Umieram, jak mama przywiezie mi materiały, to muszę zrobić kolaż na polski, na jutro  😵 I gotowca z angielskiego napisać sobie. To potrwa.
Proszę jeszcze raz o kciuki na jutro, ostatnia szansa  😡

Wilczyk, baw się dobrze 😀
Ja miałam bal w czerwcu  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się