Kącik Małolata...:D

Wesoły Badzio dostarcza rozrywki? 😎 😁
a u mnie lepiej i gorzej, ostatnio gorzej, z psem problemy znowu, nie wiem ile on jeszcze pożyje... 🙁 🙄
Facella   Dawna re-volto wróć!
13 stycznia 2013 11:45
ojeeej kogo ja tu widzę  💘

mam głupie pytanie: czy któraś z was zakłada bryczesy do szkoły? bo kiedy tam ostatnio byłam, to widziałam dziewczynę w spodniach z lejem kolanowym (i szwem od wewnętrznej  😁 ). i tak się zastanawiam, jakby to wyglądało, gdybym przyszła w bryczesach z pełnym lejem, do tego zwykły sweterek i workery...
Facella, bo to modne teraz 😎 😁
13 stycznia 2013 11:59
wiem że modne, a potrzebuję jakichś spodni na gwałt, bo na chwilę obecną wszystkie dżinsy z mojej szafy z wyjątkiem jednej pary lecą do wora  🤔 nie mam co na tyłek wciągnąć, a w rozciągniętych stajennych dresach przecież nie będę latać  😂
Facella, ja kiedyś wyszłam 'na miasto' w takim zestawie właśnie i niedość, że było mi naprawdę wygodnie, to nie widziałam, żeby ludzie się jakoś dziwnie patrzyli czy coś. Także śmiało zakładaj 🙂

ida, uuu będą foty ze studniówki?  👀
ja ostatnio jak chodzę biegać i jest zimno, to biorę moje najwygodniejsze bryczesy z materiałowym lejem. Cieplutko i baaaaardzo wygodnie, a i tak póki co nie będą przeznaczane do swoich celów 😁 tylko że biegam zazwyczaj po lesie 🤣

zakładaj, co tam, byle czyste były 😀
Dla mnie bryczesy to najwygodniejsze spodnie ever, wszystko w nich robię, bez skojarzeń  😂 Facella, zakładaj i wstaw fotkę!
Facella, z resztą, z Twoją figurą... 💘 zakładaj zakładaj 😀
Też się ostatnio nad tym zastanawiałam. Po tym, jak zobaczyłam w szkole jedną laskę, która miała białe spodnie z identycznymi przeszyciami jak bryczesy. Miały nawet aplikacje po prawej stronie z tyłu 😁 Moje niestety dość niewyjściowe są, także nie będę próbować 🙂.
Wesoły Badzio dostarcza rozrywki? 😎 😁
a u mnie lepiej i gorzej, ostatnio gorzej, z psem problemy znowu, nie wiem ile on jeszcze pożyje... 🙁 🙄

Oj tak... zdecydowanie... on jest zdecydowanie jedyny w swoim rodzaju 😀 Ostatnio sobie wykombinował, że nudno tak chodzić stępem przez troszkę podwyższone drągi to sobie będzie przez nie skakał  😁
Uuuu to nie dobrze 🙁 A co się dzieje?

Facella śmigaj, śmigaj 🙂 teraz masa takich bryczesopodobnych w sklepach 😉
Arroch, no baaaa, Badzio sportówka 😀
starość, starość. pomijając, że już nie widzi i baaardzo słabo słyszy, to ostatnio mu siadają stawy i kręgosłup. ciężko chodzi, a w dodatku powiększył mu się guz, którego ma już od jakiegoś czasu gdzieś w gardle (nie znam się na psiej anatomii, tak w tych fałdach na dole szyi), i podniósł się jakoś do góry, przez co strasznie ciężko oddycha i charcze. a przy jego wieku bardziej ryzykowna będzie narkoza i wycinanie tego, niż sam ten guz...
wilczyk Ty piękna jesteś  :kwiatek:
wilczyk - oddaj mi swoją urodę  :kwiatek:

Moje cielsko (zwane też psem) wczoraj wpadło na genialny pomysł żeby poskakać sobie. Niby nic ale cholera na drzewo to już przegięcie  👿 Musiałam wziąć i zająć go czymś innym (czyt. meczący spacer, aportowanie, uczenie komend) ale to nic nie dało. Jak zobaczył takie jakieś coś na doniczki co wygląda jak przeszkoda dla konia tylko w pomniejszonej wersji i zamiast drągów deska to stwierdził że trzeba wypróbować przeskoczyć chociaż z milion razy. Ja się boję że on kiedyś przez płot przeskoczy  😁 a nie powinien bo bernardyny strasznie chorują na nogi na starość.
13 stycznia 2013 14:05
dobra, przekonałyście mnie :-D tylko muszę je wyprać, bo "pachną"  😂

maiia  😡 :kwiatek:
Dziękuje wszytskim Małolatom za wsparcie i zainteresowanie wczoraj  :kwiatek: dzięki wam uwierzyłam, że będzie lepiej, i chyba delikatnie jest, emocje opadły, uff 😉
Facella zakładaj! jaki masz kolor?  😀
edit. wysłało się jak jeszcze wszystkiego nie napisałam 😡
Dziękuje wszytskim Małolatom za wsparcie i zainteresowanie wczoraj  :kwiatek:

A jest dziś lepiej? 🙂
13 stycznia 2013 14:40
Kamita, a nieokreślony taki  😁 ciemnogranatowy, wpadający w taką stłumioną szarość, trochę jak niebo przed burzą. lej pełny zamszowy, bardziej niebieski, ale ciemny, jednak się odcina dość wyraźnie. do tego ciemnobrązowe zamszowe buty, bo innych nie mam i chyba burgundowy sweter i na to albo szary sweterek rozpinany, albo marynarka czarna... tylko nie wiem czy marynarka z bryczesami będzie wyglądać...
Facella o ja mam bardzo podobne, Horze 😉 raczej sweterek.
13 stycznia 2013 14:45
a te moje to chyba Huntery? nie mam pojęcia, dałam za nie 5 dyszek i są mega wygodne  😁 dobra, idę je wrzucić do pralki, chyba i tak nie zdążą wyschnąć do jutra...
Facella, dobre wirowanie, kaloryfer i zdążą 😉
Facella, w sumie marynarka to prawie jak rajtrok, więc według mnie powinna pasować 🙂
13 stycznia 2013 14:57
maiia, mam białe kaloryfery, a te bryczesy mogą je zafarbować  😁
mitery, też tak mi się wydaje, ale czy to nie będzie za sztywno? stylistka ze mnie kiepska  😂
Facella, połóż jakąś ścierkę/ręczniczek, którego nie szkoda jak zafarbuje i na niego połóż bryczesy, i tak wyschną szybciej 😉
Heval będąąą :P
ja własnie skompletowałam już cały strój studniówkowy więc na spokojnie można teraz sie upiększać przez tydzień  😜 😂
ida pokaż! 🙂
Kamita ajj nie chce mi się przebierać setny raz więc dam już ze studniówki  😀
Facella, o takie sprawy mnie lepiej nie pytać 😂 Choć w sumie jak na mój gust będzie elegancko, ale raczej nie sztywno 😉 Najlepiej będzie jeśli przymierzysz cały strój sama i zobaczysz, jaka opcja najbardziej Ci odpowiada wizualnie 🙂
ida, nie daj się prosić! :P

Doszłam do wniosku, że jestem nienormalna. Już teraz zaczynam planować jakim autobusem będę do LO jeździć 🤔wirek: Pomijając fakt, że nawet nie wiem jaki tam jest mniej więcej próg punktowy itd. 😂
Cześć Małolaty, jak mija weekend? 😉
Facella - najlepiej załóż oba zestawy, zrób zdjęcie i wrzuć je tutaj, na pewno coś wybierzemy. 😁
mitery0322, właśnie mi uświadomiłaś, że u mnie przecież teraz nie jeżdżą tramwaje, a od siebie do autobusu mam hooooooho daleko, i jak pójdę do tego lo do którego chcę, to chyba się do taty przeprowadzę 🤣 o ile wracać mogę przez park, to nie wyobrażam sobie codziennie rano, najczęściej na 7:10 robić tych 4,5km pod górę 🤔wirek:
a może się nie dostanę... 😁
13 stycznia 2013 16:34
maiia, świetny patent, dzięki!

[b]ida [/b]a kopa chcesz? miałaś mi kieckę wcześniej pokazać i co?  😤

nifhel, no teraz to nie bardzo mogę, jak bryczeski się piorą  😁 no ale obiecuję, że kiedyś tam zrobię.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się