Kącik Małolata...:D

Mam jedno jedyne, robione chyba w zeszłym roku w zimę, które robi za moje profilowe na fejsie 😁
Nie ma co sie załamywać dziewczyny bo to nie ma sensu. Jedni są ładniejsi, drudzy wyżsi, inni chudsi, jeszcze inni lepiej wysportowani, zabawni, mają jakieś tam talenty, każdy z nas ma coś w sobie.
Nie ma co sie załamywać dziewczyny bo to nie ma sensu. Jedni są ładniejsi, drudzy wyżsi, inni chudsi, jeszcze inni lepiej wysportowani, zabawni, mają jakieś tam talenty, każdy z nas ma coś w sobie.

Ja ostatnio mam totalnego doła, samoocena -438757304985475 i jeździecka samoocena tak samo, więc... 😉
Alabamka, niestety nie zawsze dane jest nam odkryć ten talent szybko, albo nawet nie talent tylko to COŚ.
vicke, jak ja byłam ostatnio w zoo to jakiś goryl rzucał w ludzi jabłkami, które trzymał w odbycie  😵 A potem chyba zaczął kupą rzucać, ale wtedy już szczęśliwie się oddaliłam.  😎
wilczyk, pięknaś, próbuj 🙂

Idę oglądać Predatora  😁 W końcu po co się uczyć matmy, skoro można robić wszystko inne.
Heval, Ty to akurat szpetna jesteś, no naprawdę...  🙄
tak się nudzę, że aż napiszę  😀
co tam u Was?
ktoś mnie tu jeszcze zna w ogóle?  😡
edit. ja tez jestem brzydka więc się nie martwcie  🙄
Ja sie martwiłam o Ciebie, nie zjawiłaś sie w czwartek i znaku życia nie dawałaś od dłuższego czasu...
Alabamka przepraszam pisałam Ci smsa ale chyba na zły numer  🤬
idaczerwcowa pewnie! że jeszcze ktoś Cię zna :P

Małolaty.... polecicie jakiś film na późny wieczór? Nadrobiłam wszystkie seriale i nie mam co oglądać, a za wcześnie żeby iść spać  😁 😁
Coś smutnego, ciekawego, wciągającego, wesołego?
No chyba właśnie Ida na zły 😀
arroch duma i uprzedzenie! ostatnio katuję do porzygu tak się w nim zakochałam  😍
alabamka to ja poproszę o aktualny na fejsiku  😉
Coś smutnego, ciekawego, wciągającego, wesołego?

Ciekawego, wciągającego i wesołego 😀

idaczerwcowa widziałam 🙂
The Runaways: Prawdziwa historia, Zdobyć woodstock
To drugie weselsze 😉 Apart mnie ostatnio wciągnęło ale to chyba nie dla wszystkich i dramat 🙂
ida ty żyjesz!!  😅 co tamm u Ciebie?  oo i Arroch !
willczyk na pewno cię przyjmą! muszą!

U mnie dawno tak źle nie było...cała sobota przepłakana.. 🙄
Kamita a dobrze 🙂 Model coraz lepszy, robi postępy i robimy ogromne postępy, dzisiaj tez był super więc cała sobota w stajni  😍a Ty gdzie jeździsz w końcu ?
Kamita, co jest?  🙁
Alabamka, oj tam, oj tam  😁 Ale w sumie przydałoby się odnaleźć jakiś talent, czekam aż wymyślę coś, w czym będę mogła być the best! Jak na razie jest to poradnia związkowa.
ida, no hi 😀 Dawno Cię nie było u nas!
Heval no nie było, kalejdoskop w życiu i dlatego + maturaaaa  😵
idaczerwcowa, a ja nie znam, chociaż nick mi się kojarzy 😡
Kamita, co się stało?
wymodelowana no to witam serdecznie  😀
The Runaways: Prawdziwa historia, Zdobyć woodstock
To drugie weselsze 😉 Apart mnie ostatnio wciągnęło ale to chyba nie dla wszystkich i dramat 🙂

Runaways widziałam, tego drugiego nie, dzięki, zaraz odpalę  :kwiatek: Dramaty sobie zostawię na po sesji  😁

Kamita01 tak tak, ja też żyję 🙂 Ale opowiadaj co się stało?  👀
ida, witam! 🙂
ida o to fajnie! nadal dzierżawisz? szykujesz się może do kupna? 😉 no ja właśnie teraz wgl nie jeżdże, do starej stajni na razie na pewno nie wróce, chciałam się jakos wybrać do akademii k., ale teraz śnieg spadł no i chyba jazd nie prowadzą...taki dołek jeździecki mnie trzyma od września.
Kamita dzierżawie, aczkolwiek chyba bede miała jeździecki przestój przez mature, ale potem wracam ze zdwojoną siłą  😀
do kupna niee, właścicielkę ma wspaniałą i chyba nie ma takiej ceny za jaką by go sprzedała taki koń to bezcenny  🏇
Kamita, ale Akademia K. ma teraz halę chyba? To może prowadzą już? 🙂
Jezu, ile ja bym dała, żeby sobie teraz do stajni pójść  😵

ida, kalejdoskop? Ale pozytywnie oprócz części jeździeckiej? 🙂 Miałaś już studniówkę?
Heval właśnie coś tam widziałam na FB, może jakoś na dniach zadzownie, jak się w domu uspokoji, żeby przed feriami pójść 😉 chodź ze mną  😎
wilczyk, o matko, jestem fanką Twojej urody 😍
Kamita, co się dzieje? 🙁

Mnie ostatnio takie przemyślenia dopadły, że dać sobie spokój z K. Tylko kurcze, jakoś mi to za bardzo nie wychodzi 😁
w ramach udawania rozsądnej i inteligentnej stwierdziłam, że zrobię to dopiero po egzaminach gimnazjalnych 😀
ida, Arroch 💃
Arroch, jak Badzio? 😉

wilczyk, no tak, rozsądek najważniejszy 😁

aaaale mi się cudowny dzień szykuje 😍 mógłby być dużo bardziej cudowny i owocny gdyby nie moje lenistwo, no ale... 🤣
Heval pozytywnie, a studniówka w ta sobote bedzie 😜
maiia  😅
ida, Arroch 💃
Arroch, jak Badzio? 😉

Badzio świetnie 😉 Ma lepsze i gorsze dni jeżeli o nogę chodzi, ale humorek mu ostatnio dopisuje  😁 Wyjątkowo wesoły się konik z niego zrobił 🙂
A co u Ciebie? :>
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się