Kącik Małolata...:D

Facella   Dawna re-volto wróć!
14 czerwca 2012 18:45
Inryga, u mnie w galerii to prawie wszedzie  😜
Top Secret, C&A, Reserved, Tally Weijl, H&M, New Yorker, chyba w Bershce tez, no i Stradivarius.
Facella jak mnie przenocujesz to już jutro tam jestem  :kwiatek: 💘
Też jakiś tydzień temu kupiłam w Stradivariusie rurki czerowno/malinowe, śśliczne  😍
14 czerwca 2012 19:07
mam dokladnie te, w kolorze jasnoczerwonym (ten jeszcze dostepny online) i mietowe. szkoda ze na sklepie nie bylo tych turkusowych  😍
OBŁĘDNE  😜
Facella dokładnie takie mam  😀 dlaczego ja nie wzięłam też tych turkusowych?!  🤦
14 czerwca 2012 19:12
ale w sumie, jakby byly, to bym zbankrutowala  😂
hahhahaha Zu moja szalona starsza siostra dostarcza mi dzisiaj rozrywki jak nigdy  😀
dziękuję Wam małolaty za wszystkie życzenia  :kwiatek:  💘
a ostatnio nie piszę bo zalatana jestem, ale staram się na bierząco czytać  😡
rambuesa witam dopiero teraz, ale równie serdecznie  😉
Ida spóźnione, ale równie szczere, sto lat kochana!  :kwiatek: :kwiatek: 💘

Dziewczyny jak mnie tu dawno nie było... Tyle się dzieje. Net mi siadał, trochę do nadrobienia tu miałam  😜
Poza tym... Miałam we wtorek napisać chemię na 70%, żeby skończyć z 2 na koniec, a napisałam na zaledwie 25%...
Nie wiem co teraz... Mam problem jutro chemia, no ładnie zawaliłam kolejny rok.

Moja polonistka mówi na mnie zmarnowany potencjał  🤣 Bo daaaawno daaawno temu gdy żyły jeszcze dinozaury, miałam takie same rezultaty w nauce jak chłopaki z klasy, którzy jako jedynie z budy jeżdżą na konkursy międzynarodowe...  🙂

u mnie też są przeceny  😀 łapłam tylko koszulkę z h&m, ale generalnie duuużo przecen w centrum handlowym
14 czerwca 2012 19:14
idus, slonce, biezaco. zyczonka malo oryginalne na fejsbuczku byly, ale zeby nie wyszlo na to ze jestem zlaaa i niedobraaa, to jeszcze raz najlepszego, swietuj  🥂
turkusowe? miazga  😜 😜
ale w sumie, jakby byly, to bym zbankrutowala  😂

haha ja też  :emota200609316:
największe zakupy zrobiłam przed promocjami, a teraz nie mam na nic kasy, tak to właśnie ja 🥂 miałam jechać w niedzielę do 3miasta do znajomych i zahaczyć o GB, ale znowu mi się nie chce 🙄 ale pilnie potrzebne mi rajstopy bo te najlepsze które miałam dobitnie zniszczyłam rzepem od wrotek, a potem porwałam, ahh roller derby 🤣

w sumie to właśnie się obudziłam, zaraz idę spać 😁 dzisiaj zaspałam na pierwszą godzinę, zachowanie poleeeeeci, ups 😂
mils   ig: milen.ju
14 czerwca 2012 20:43
fin nie tylko z gdańska, z Olsztynem może być kiepsko. 🙁 ogromny żal i złość na siebie.
Aaaaa ja chcę te brązowee. 😍 😍 😍
Ale jestem zła, mogę pokrzyczeć? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  👿 👿 👿
Przez ostatni tydzień wychodziłam z siebie, żeby móc coś zrobić z koniem bez jego "łaaaa Zuza! Ja latam!" i dzisiaj chodził na lonży na kantarku stępem, mimo, że nie wybiegany, pełen luz, a lało wiało i było bardzo nieprzyjemnie, ładnie się słuchał do czasu... aż nam się karabińczyk nie rozpiął  😵 wtedy mi zwiał, oczywiście się nabuzował i jak zwykle on, zapitalał ile fabryka dała... a potem mu spuchła ta złamana noga... no dziwne...  🙄
idaczerwcowa spełnienia marzeń 🙂

Damn, nie byłam w stajni w tym tygodniu. Ale wszystko już prawie w szkole zamknięte ufff. España!
Idu wszystkiego najlepszego!

i zmykam do nauki, poprawianie ocen...
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
15 czerwca 2012 05:00
Małolaty... oszalałam ... Wczoraj wieczorem dowiedziałam się ,że jutro jadę brązową odznakę.... A więc dzisiaj się muszę nauczyć programu i wszystkich pytań....  😲
dasz radę, spokooojnie 💃

znowu zaspałam tak trochę. i w dodatku nie zrobiłam polskiego, bo zapomniałam, że coś jest. chyba już nawet nie zdążę. co się ze mną dzieje ostatnio 🙄
maiia Przerwa i na kolanie. ja juz nie pamietam kiedy ostatnio z.d zrobilam  😁
hm, ja w sumie chyba też, tylko nie wiem czemu, ale myślałam, że polski pierwszy, a zaspałam i nie zdążyłabym spisać. a polski jednak drugi, koniec roku a ja dalej swojego planu nie znam ani trochę 😂
Ja dzisiaj odpuściłam szkołę, trochę odespałam i już lubię ten dzień. Tego mi było trzeba. Porobiłam zadania z matematyki (prawie cały kolejny dział 🤔wirek:, wreszcie skończyły się funkcje i mamy normalne liczenie, to lubię). Teraz trochę obowiązków i wreszcie wsiadam na konia.

Jestem już cholernie zmęczona tą szkołą. Chyba powoli odpuszczę sobie niektóre przedmioty.
15 czerwca 2012 14:44
ja tam dzisiaj nie mialam lekcji  😁
za to siedzialam prawie 2 godz. w kosciele. ja. szatanski pomiot w kosciele  🙄
no i poza tym 2 godziny lazilam/stalam w obcasach, teraz nie moge zadnych butow poza klapkami ubrac, bo sie obtarlam na sciegnie Achillesa. a mama mowila rano, naklej sobie plasterki, bo sie obetrzesz...  🙄
P. mnie dzisiaj ewidentnie unikal, nie wiem w co ten czlowiek gra, jednego dnia potrafi byc dla mnie supermily i robi mi jakas glupia nadzieje, ze a moze jednak, a dzien pozniej mam wrazenie, jakbym kompletnie dla niego nie istniala. dzisiaj na moj widok zwial. dwa razy.  😵 zastanawiam sie po cholere wstalam godzine wczesniej zeby sie odwalic  🙄
ChingisChan   Always a step ahead! :)
15 czerwca 2012 14:47
Nie będzie ani jednej 3 na świadectwie 💃.
ChingisChan, gratuluję. U mnie będą aż 3. Wstyd, ale i tak jest lepiej, niż w gim. i podstawówce ;D.
PRAWIE dobry dzień  🙂 zaliczyłam logarytmy w końcu, były tylko dwie 2 w tym moja (reszta 1)  😁
Z chemii dostałam 3 z kartkówki i mam 3 na koniec roku.
Wszystko byłoby pięknie ale...
miałam iść na imprezę, wrócić koło 1 w nocy, wszystko pięknie. Ale moi rodzice stwierdzili, że mi nie ufają (nie powiedzieli dokładnie tego ale przekaz był klarowny) i nie pójdę nigdzie....  🤬
wracając do ciuchów, podzielam zdanie, że ubrania z bershki są śliczne ale szybko się niszczą. Natomiast stradivarius kocham miłością wielką. Mimo to chciałam kupić jasno-różową marynarkę w bershce i nie zdążyłam, żałoba 🙁
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
15 czerwca 2012 16:42
Zazdroszczę wam ,że macie takie fajne sklepy koło nosa. Ja mam jedynie małą galerie ze sklepami takimi jak ; reserved,house,cropp,funk'n soul i jakieś tego typu.  🙁 Żeby zrobić fajne zakupy to muszę jechać 100 km do Poznania lub 100 km do Bydgoszczy ;D  Nie jadę jednak jutro odznaki bo  trenerowi się pokręciły daty i okazało się ,że dzisiaj była ta odznaka. A z resztą wątpię ,że bym zdała teorie po jednym przeczytaniu ;D  Więc jedziemy na początku lipca. Ciekawe czy zdam... Wg to umieram... Głowa tak mnie naaap*** ,że nie mogę myśli zebrać . Ciśnienie... Wczoraj miałam masakrę na stajni . Myślałam ,że do domu te pół godziny nie dojade już... Masakra.  😵

Mnie w tej szkole chyba niedługo zapomną... I zmarnowałam szanse na pasek z mojego lenistwa.  🤬
pippi, moje ciuchy z bershki trzymają się długo i baaaardzo dobrze, za to te ze stradivariusa, mimo że śliczne, to w większości się porozłaził materiał 🙁 np miałam taki śliczny bluzko-sweterek, strasznie szybko się zniszczył... widocznie u Ciebie na odwrót 🤣

Bakalia, ja u siebie prawie też nic nie mam... znaczy niby mamy reserved, cropp, house, diverse, ale wszystko to takie kiepskie. Ja na zakupy jeżdżę do 3miasta prawie zawsze 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się