Kącik Małolata...:D

POLSKA!  😍
Pagotta hahahha jasne  🤣

fajnie, że znowu się czepiają o konie. Mam nadzieje, że wypali praca za jazdę w wakacje... Bo jak nie to nie wiem co zrobie :/
Wsiadłabym wreszcie na mojego dzikiego ogra ale oczywiście muszę być chora i dupa. Nie po to konia przywiozłam ;//.
Facella   Dawna re-volto wróć!
12 czerwca 2012 18:47
Pagotta, nie tylko Ty masz ostatnie tygodnie szkoly i nie tylko ty masz w zwiazku z tym duzo roboty. wiec przestan jeczec i wez sie do pracy zamiast siedziec na rv.

Mysza, nie kloc mi sie tam na facebooku z Dominika! ja tych waszych komentarzy w ogole nie widze nawet, od kilku dni mi FB swiruje  😵
Facella- dziękuje za rade. Nie musisz na mnie wylewać złości. :P
Wiem ,że nie tylko ja mam 2 tygodnie, ale chyba nie szkodzi mi zapytać i grzecznie poprosić, co?
Nikomu nic nie kazałam, jedynie poprosiłam.  😫
Widać szczypiorki nie mogą o nic pytać. Tyle ode mnie.

.... jeżeli zostałam źle przez ciebie odebrana- szkoda, ale płakać nie będę.
12 czerwca 2012 19:04
Pagotta, jestem leniwa i lenistwa nie trawie, wiec je tepie. a ze przy okazji bywam wredna, to coz, wspolczuje  🙄
Małolaty, to jak, Polska wygra?  😀
serce tak podpowiada, ale rozum mówi co innego  😀
rumka   niezbadane są wyroki boskie
12 czerwca 2012 19:07
Kamita ja obstawiam że zremisujemy ale ciężko będzie oj ciężko 
Po wizycie w stajni jestem padnięta - pracy coraz więcej a lata już nie te  😁
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
12 czerwca 2012 19:11
Facella będę się kłócić, bo mnie wkurzają takie osoby co to lustrzankę za 10 tysi od tatusia mają i udają wielkie znawczynie 😤
Każdy kiedyś zaczynał więc niech się łaskawie przymknie i na następnych zawodach zrobi lepsze zdjęcia, a nie problemy robi 🤔wirek:

25.06 egzaminy na prawko, już umieram, a co będzie w poniedziałek za dwa tygodnie? 😵
Ja się ze*ram w tym samochodzie 😵
Powodzenia  😉
12 czerwca 2012 19:14
Mysza my na pewno o tej samej Dominice?  🤔
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
12 czerwca 2012 19:49
Facella, a nie? Jej nikon kosztuje prawie 6 tysięcy + jej obiektywy jeszcze raz tyle + photoshop.
Nie pasują mi tacy ludzie i tyle. Gdybym miała kilka dobrych obiektywów, które kosztują 1000zł + dobry aparat + PS'a no to sorry, ale byłabym mistrzynią fotografii 😉 Na CSIO byłam ze zwykłym KITem, zdjęcia nie są najlepsze, bo wiem, że stać mnie na więcej, ale gdybym miała ze sobą coś lepszego - wtedy mogłabym się pocić, że zdjęcia mam brzydkie i dałam d*py, ale jestem zadowolona, bo brnę do przodu bez megaśnego przerabiania zdjęć, jedynie lekko poprawiam ostrość i to w picassie.
Wydziwianie, że ktoś robi złe fotki jest nie na miejscu, bo obie zapomniałyście, że każdy kiedyś zaczynał 🙄
Wkurza mnie takie coś niemiłosiernie 👿
Jak jest problem piszcie do PZHK, a nie się użalacie na fejsie jakie te foty są "straszne".
Mysza, o której Dominice mówicie?
Sisisa- jedyna Dominika związana z fotografią jaką znam to Dominika Frej.  👀
Ale nie mam pojęcia o jakiej dziewczyny mówią.
[sub]Obym nie została zjedzona.[/sub]  👀
Czego by nie mówić o naszych piłkarzach, kibiców mamy bezkonkurencyjnych., 🙂

Właśnie, o kim mowa?
fly, czego by nie mówić o piłkarzach? radzą sobie, grają dobrze, powiedziałabym nawet, że bardzo dobrze patrząc na to jak bywało a jak jest 😉

taa, kibiców bezkonkurencyjnie robiących zadymy przy każdej okazji. mogli sobie darować w sumie 🙄
stadiony za to ładne  😎 tylko ten wrocławski taki, hmm, nie bardzo 😁
I piłkarze ładni, oj ładni 😁

Wierzę w 2 połowę!
Ja mówię o kibicach, nie kibolach.😉 Zdecydowanie najlepiej dopingują swoje drużyny, nie tylko w nożnej, nie tylko w swoim państwie, a wszędzie.🙂 A piłkarze to no cóż. Ja w nich wierzę, ale jak patrzę na to, że gra 3 a reszta jakby nie istniała to mnie szlag trafia. I cały czas mnie zastanawia ten fenomen - jak można tyle trenować i nie mieć kondycji?
GOOOOOL  😅
OMG ale spam na Face ;D.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
12 czerwca 2012 21:20
A ja nie oglądam meczu 😁.
rumka   niezbadane są wyroki boskie
12 czerwca 2012 21:40
Niedługo zacznę obstawiać wyniki meczów bo przewidziałam ten remis  😁 Ale piękny gol Błaszczykowskiego wręcz boski  😜 😅
Jeeest. 💃 Druga połowa o wiele wiele lepsza, Ruscy to mieli chyba tylko z 2 sytuacje pod naszą bramką haha dobrze im tak. 🍴
Lepszy remis niż przegrana!  😅
Małolatki, tak ładnie proszę o kciuki na jutrzejszej geografii ( mam o 9:15)  :kwiatek:
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
12 czerwca 2012 21:52
Kamita01, będę trzymać na lotnisku :kwiatek:

A ja proszę o kciuki o to, żebyśmy wylądowali szczęśliwie :kwiatek:
Jak dla mnie grali bardzo ładnie. Początek pierwszej połowy był obiecujący, niestety potem się coś popsuło, ale nie poddaliśmy się i to jest ważne! 🙂 A wszelka krytyka jest dla mnie bezsensowna, narzekania, że mogło być lepiej, że mogliśmy wygrać również. Jasne, mogło być lepiej, ale chłopcy zrobili tyle ile mogli i dziękujemy im za to! :kwiatek:
WWWWWWWEEEEEEEEE 😀 cały blok się cieszył! 2 połowa świetna a gol przepiękny! Sedzia - no comment

Ja proszę o kciuki o 9:16 mam speaking i jestem wooolna
Hermes  :kwiatek: zabierzzz mnie ze sobą  😍 😍 ja dopiero wygrzewać tyłek lecę we wrześniu  🙁
niemiłek no to tak jak u mnie, nagle wszyscy zaczęli wrzeszczeć i już wiedziałam że gol bez patrzenia na telewizor  😀 Trzymam kciuki  :kwiatek:
tyle sytuacji na drugiego gola, no ale trudno, i tak jest swietnie! ta radosc, ze nie dalismy satysfakcji rosjii - bezcenna! 😍
a tacy byli pewni zwyciestwa! nasi grali przepieknie! 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się