Kącik Małolata...:D
Ja też dziś od rana po lekarzach. Najpierw u ortopedy, który pomylił się z diagnozą, RTG, tomograf, potem 2 godziny czekania do chirurga i okazało się, że mam torbiel, przez którą zrobił się ropień... Trzeba było go naciąć, a torbiel będziemy leczyć antybiotykami, a jak nie zejdzie to trzeba jak najszybciej usunąć chirurgicznie... i konie mam z głowy przynajmniej na 2 miesiące? Gdy byłam u ortopedy to powiedział mi 6 tygodni i autentycznie się wtedy poryczałam, nie wiedziałam jeszcze, że to nie jest lepsza wersja niż ta obecna...
edit: ten filmik widziałam cały, brak słów... a najgorsze jest to, że ci ludzie będą sobie od tak chodzić bez żadnych zapewne konsekwencji po tej ziemi.
jak trzeba być ku$%a, tak po#%$&^$@lonym ja się pytam? japierdol%
http://demotywatory.pl/3805853 .... uwaga dla ludzi o mocnych nerwach, naprawdę... zajeb#c takich tylko.
Gdyby konie mogły krzyczeć... 😕 😕
nopebow współczuję 🙁
eh, przepraszam za wczorajszy wpis... ale poniosło mnie... jak można to oglądać? jak można to robić... 😲 🤔 😕
Widziałam ten filmik już kiedyś.... MASAKRA . Czasem ludzie zachowują się gorzej niż zwierzęta... No jest to po prostu skurwy**wo .
A ja ogólnie od 28 kwietnia od zmiany stajni rzygam tęczą. Dawno nie byłam tak szczęśliwa. 😉 Aaaa jak minął wam dzień moje kochane małolaty? :kwiatek:
haha jaka milutka jestem.
znowu jestem zmuszona robić złe rzeczy :C a tak na serio, to ludzie, którzy mnie krzywdzą, i nagle po miesiącu ni z tego ni z owego piszą "co u mnie" i chcą, by było jak dawniej, po prostu mnie śmieszą. jestem zmuszona ignorować i zwyczajnie być dla nich niemiła, nie umiem inaczej 🤣
praca klasowa z historii to jakaś porażka, mam trochę bardzo dość, jutro jadę do konia...
a ja dziś w domu przez ból brzucha. Także trening w piątek mi przepadnie 🙄
Puchnę z dumy 😎. Zaliczyłam z Dusią pierwszy spacer. 💃
o proszę Asiu. grzeczny piesek był? 🤣 ja to nie mam cierpliwości do wszelkich młodych stworzeń chyba 😂
a jeśli jutrzejsza jazda będzie lepsza niż wczorajsza, no powiedzmy taka jak sobotnia, to zaliczymy pierwsze skoki 💃 czeka na nas koperta o wysokości 35 cm, będę bić rekordy 😎 😂 😂
Plątała się pod nogami, robiła na środku chodnika kupę (sprzątałam liśćmi :hihi🙂. Nie mamy jeszcze dla niej gryzaków więc się trochę nudzi. Ale największe zaskoczenie KOTY JĄ OLEWAJĄ 😜
Chingis a czy ona olewa koty? 😎
Małolaty! Mam pisać pracę z polskiego na dodatkową ocenę. Jakieś opowiadanie czy coś w tym stylu, z tak zwanej wyobraźni, tylko że moja ostatnio trochę zawodzi. Pomóżcie, na jaki temat mogę coś napisać? Kompletnie brakuje mi sensownych pomysłów. 🙁
Ona tylko szczeka na Filemona. 😀
ja ostatnio strasznie dużo piszę opowiadań 😡 ale to takie z życia, nie wiem o czym mogłabyś napisać 🤣
no pięknie, zamiast robić jakieś lekcje, to zabrałam się za tłumaczenia piosenek i wywiadów 😵 😂
teraz chwila skupienia, powtarzam sobie "lekcje są ważniejsze, musisz się pouczyć, przetłumaczony cały album nie nauczy cię fizyki i biologii, mmmmmmm :jogin: " . chyba nie działa :C 😂
No Małoty byłam dziś w szpitalu no i powiem dupa.. byłam u ortopedy, trafił się tak niemiły goś cże ręce i nogi opadają, nawet się nie zapytał gdzie mnie boli itd.. jakaś masakra, dał skierowanie na rendgen (tak się pisze?) zrobiłam od razu, wyniki = z kością nic nie jest. Zostałam na szczęście do innego lekarza skierowana, wizyta w piąte, ma mi dokładniej przebadać potem ma być USG i tomograf komputerowy.. masakra 😵 zwolnienie z wf na razie do 15 czerwca zobaczymy co dalej a konie to nawet nie wiem 😵
nopebow, Kamita dochodźcie szybciutko do siebie! :kwiatek:
Czeka mnie chyba pełna rozmyślań noc. 😁
OMG. Moja klasa znów ma jakieś chore pomysły, co za ludzie, chcę już skończyć tą cholerną szkołę!
Sisisa ja też bym już chciała swoją skończyć 😀iabeł: a tu jeszcze dwa lata niemal (matury mmmmm)
Chcę już wakacje choć mi się plany strasznie posypały... Okazuje się, że będę siedzieć w Warszawie prawdopodonie cały czas. Ew pojadę do babci ale to też problematyczne będzie. Bo miałam tam jechać i codziennie do stajni ale babcia się musi teraz prababcią opiekować co drugi dzień więc nie wiem czy bym tam mogła być. Choć myślę, że się zgodzą bo dziadkowi ktoś musi obiad robić 😁
a tak to nie wiem. Rodzice chyba się zgodzą na tą dzierżawę, już dziś mieli takie zachęcające miny jak o tym mówiłam 😉 Ja to najchętniej bym boksy poczyściła, konie też poczyścić chętnie i generalnie móc sobie siedzieć przy stajni nawet żeby sobie książkę poczytać ale w okolicy konia. Chciałabym popracować w stajn tak żeby był ktoś, kto mi najpierw pokaże co i jak i potem mogę robić.
Bo jak mi to nie wyjdzie to ja nie wiem 🤔
Heval, już 1,5 roku praktycznie 😉.
Mam pytanie ! Bo widziałam, że dramka miala jakieś przekręty, a chciałabym z nią dokonać transakcji na dość dużą sumę(JAK DLA Mnie) Jest to uczciwa osoba?
nie żebym coś do niej miała, , tylko pytam, bo widziałam że ma czerwony nick .
Finezjna toż to nie ten temat. Jest wątek o nieuczciwych i uczciwych re-voltowiczach, masz tam opinie od różnych osób na temat użytkowników. Tam szukaj a nie w kąciku małolatów
Heval, jak będziesz cały czas w Wawie, to chętnie się spotkam któregoś dnia, jeśli chcesz 😀 ja pewnie też dość długo będę, siostra czasem pracuje, a pewnie nie codziennie znajomi będą mogli się spotkać, a fajnie byłoby więcej Małolatów poznać 🏇
taa, nie wiem czy jutro na konie pojadę, bo mamie się nic nie chce, a sama tam nie dojadę, phiii. zobaczymy :/
Heval, jak będziesz cały czas w Wawie, to chętnie się spotkam któregoś dnia, jeśli chcesz 😀 ja pewnie też dość długo będę, siostra czasem pracuje, a pewnie nie codziennie znajomi będą mogli się spotkać, a fajnie byłoby więcej Małolatów poznać 🏇
taa, nie wiem czy jutro na konie pojadę, bo mamie się nic nie chce, a sama tam nie dojadę, phiii. zobaczymy :/
Ja też ja też chcę się z wami spotkać 😍
Małolaty, ja chętnie przyjadę kiedyś do Warszawy 😉, jak przyjedziecie po mnie na dworzec to też się bardzo chętnie z Wami spotkam ;D.
to zrobimy warszawskie spotkanie małolat 👀
miło będzie porozmawiać z koniarzami i zobaczyć Was poza forum 😀
była przez chwilę propozycja pojechania z tatą do Ameryki ale chyba nie będzie mógł mnie zabrać :< także pewnie opalanie na tarasie będzie 🙄
To będziemy musiały się umówić! :>
Sisisa to wpadaj do nas! 😀
Heval, wpadnę, wpadnę, ale to już bliżej wakacji, bo teraz mam roboty w szkole ;P. Tylko będziecie mnie musiały przetransportować z dworca i na dworzec, czy skąd jakieś busy do Lublina jeżdżą :P.
Ja też chętnie się spotkam ale na weekendzie i podobnie jak Sisisa jak ktoś odbierze mnie z dworca 😁
Sisisa 🤬 czemu mi nie odp na pw ?
Dziewczyny to my Was odbierzemy z dworca i spokojnie odprowadzimy tam 👀 (chyba, że porwiemy :hihi🙂
Dziewczyny to my Was odbierzemy z dworca i spokojnie odprowadzimy tam 👀 (chyba, że porwiemy :hihi🙂
No dokładnie 😁
Finezyjna ostatnio kupiłam od Dramki bryczesy i cierpliwie odpowiadała na każde moje pytanie 😁. Ale to już 🚫.
Też z chęcią się przyłączę 🙂 Tyle że mnie również należałoby odebrać z dworca, gdyż nigdy nie byłam w stolycy 😂
[sub][sub][sub][sub]Nie byłabym tylko pewna co do zgody rodziców na taką eskapadę, ale to już inna bajka.[/sub][/sub][/sub][/sub]