fin, rozszerzenie ciężkie powiadasz? Mój brat na podstawie wyłożył się na zadaniu z prawdopodobieństwa, ja głupia uświadomiłam go, że źle zrobił 😁
ja jutro od 7:30 do 16:30 w szkole i poprawiam tą nieszczęsną fizykę 🙄
ja również piszę się na konferencję skypową, ale jeśli będzie nas dużo to będzie ciężko to ogarnąć. 😁 Kamerek chyba nie ma jeśli jest konfa, o ile się nie mylę.
nopebow nie mylisz się 🙂 przy konferencji tylko gadanie 😀
a tinychat? jak jest konferencja to się można widzieć i chyba sporo osób może być...
o to fajniejsze żeby też się pooglądać 😀
na skypie trzeba mieć chyba coś w rodzaju premium wykupione żeby się widzieli wszyscy :/
Konferencja na skype? Ja tez, ja tez!
Ale bez kamerek, mam burdello w pokoju. 😡
Małolaty mam jedną ocenę z wf'u- 3 😁. Brakuje mi 7 i do poniedziałku są propozycje ocen. Już mi nie jest tak do śmiechu, trzymajcie kciuki żeby mama to dosyć pozytywnie przyjęła...
ChingisChan, haha.
Już propozycje ocen? U mnie nawet zagrożeń nie wystawili jeszcze...
Teoretycznie część nadrobię jutro na basenie, reszta polecą jedynki ale to można poprawić 😁. A reszta? Hmm... we wtorek do niej na "czilliderki" nie mogę bo mam matmę... To na następnym wf'ie 😂.
Chingis Braaawo 😀 Ja nie mam ani jednej xD :emota200609316:
ja wczoraj gadałam z chłopami na skype, i ja nie miałam kamerki, ale oni tak i ich widziałam 😉
Ale nie znam się zbyt na skype, więc nie chcę mówić 😀
Ja dzisiaj miałam 3-godzinne spotkanie z chińczykami 😀 Tylko jak zaczęli nawijać po angielsku jeszcze z tym ich akcentem to ... 😜
zaczęli na : "we are from china"
i to tyle co Patrycja rozumiała 😁 nie no a tak serio, to myślałam, że będzie gorzej... 😉 A w miarę rozumiałam co mówią tylko trzeba się mega skupić 🙂 Pozytywni ludzie 😀
patt ooooo! Chiny! Moja klasa wylosowała je na koncert wiosenny 😁.
Sisisa, nam sugerowane wystawiali do 18 kwietnia 😉
łaaaa, pozałatwiałam wszystkie sprawy co miałam, a się obawiałam, nie wiem jaki będzie efekt, ale porozsyłałam wiadomości i czekam na odpowiedzi, oby pozytywne 😀
fizykę poprawiałam, ugh, łatwe to to nie było :/ ale dostałam dzisiaj takiego napadu śmiechu, że aż wszyscy pytali, czy wszystko w porządku 😂 jedna ogólna wiadomość jednego znajomego i hmm, wreszcie mam pewność, że mam spokój 😎
A ja się cieszę, że już nam proponują 😀. Więcej czasu na poprawę.
no właśnie ja też 🙂 wiem z czego spokojnie dam radę a z czego muszę się bardziej przyłożyć.
Jak będziecie gadać w grupie to dać znak na skype : alabamka5 :kwiatek:
ale to nie dzisiaj jeszcze tylko może jakos w weekend? 😀
też jestem za weekendem 😀
Nom najlepiej w weekend, może jakoś wieczorem w sobotę? 😀
Powiedzcie mi, że jeszcze nie oszalałam 😁. Ok?
edit: czy ono nie jest urocze? 💘
klik
ChingisChan a nie oszalałas? 😀
ogłowie cud miód 💘 😍
zamawiam koszulę konkursową, tata się zgodził łiiiiii 💃
Nope pokazuj!
Ida różowe ogłowie jest dosyć niecodzienne 😂. Ludzie się dziwią czemu ostatnimi czasy wielbię różę. Zobaczyłam to ogłowie wczoraj a banana mam do dzisiaj 😜 😜.
Ewentualnie jeszcze ślinię się na ogłowie zwykłe z naczółkiem hmm... skandynawskim.
ChCh rzuć linkiem bo ja nie wiem co to.
boję się zamawiać czapsy przez neta, niby mierzyłam się milion razy i wiem jakie wymiary, ale boję się, że będą niewygodne/brzydko wyglądać/źle zrobione itp. 😵
jeśli jesteśmy w temacie szmatek na zawody, kupiłam bryczesy za 7 dych, idealne na mnie (wąskie i długie). wszystkie inne pasujące zaczynały się od 150zł 😜
nopebow aż podgapie od Ciebie bo tez potrzebuje koszulke na zawody 😡
ChingisChan ja to mam swira na punkcie takich błyszczuncych ozdóbek 🤔wirek: 😜
Chingis, ogłowie z różowym podszyciem to jak dla mnie koszmarek, ale ja ogólnie za różem nie przepadam (w szafie nie mam nic w tym kolorze), więc mogę nie być obiektywna 😉
Ida aaa! 💃 Naczółki blin bling 😀
Nope zamówiłaś już?
Facella drugą opcję ogłowie?
Mitery no widzisz, ja za takim gaciowym przepadam aż za bardzo 😁. Jeszcze rok temu miałam zupełnie inne zdanie.