Kącik Małolata...:D

Małolatyyy, która umie chemię i z chęcią by mi pomogła?  😡 :kwiatek:
bakalia, trzymam :kwiatek:

pojechałam dziś z tatą po najpotrzebniejsze lekarstwa dla babci, które starczą na max miesiąc. Tata zapłacił ponad 240 zł, mała siateczka leków 😲

Kamita, niestety nie pomogę 🤣
ida no cóż...  😀
chodź ze mną biegać!

Kamita na mnie nie patrz  🤣
Heval A co byś chciała?  😎 Ja się wkurzyłam, bo miałam gumeczki z kokardkami białymi a 3 mi chyba pękły  😵 Mam nadzieję, że kupię nowe, i jakoś odwiążę te kokardki  😎
Facella   Dawna re-volto wróć!
08 maja 2012 17:09
patt, nie chcesz się pozbyć sztylp? potrzebuję na gwałt...

zrobiłam literki na czworobok  😜
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
08 maja 2012 17:23
Kamita01, zależy z czym to może pomogę 😉
Facella PW leci 😉
jejuuu małolaty jest tak zimno, że chyba chora będę  👿 🍴
siedzę w domu w bluzie i grubych skarpetkach i piję herbatę a to mi się nie podoba bo jest MAJ !!  🤦
zakupiłam Modelowi brązowego eskadrona myslicie, że będzie okej?
bo teraz zbieramy cały brązowy komplecik i tak się zaczęłam obawiać, że to nie nasz kolor  :/
Powiecie mi jakim *piiiip* trzeba być, żeby przed lekcją, pod salą, gdy nauczycielka ma dyżur, wyciągać gotowca? 😵 Nie potrafię tego pojąć.
patt bryczeski by mi się przydały bo nie mam zbytniej skarbiny bryczesów, i sztylpy bo takowych w ogóle nie mam  😁
mitery mój kolega z klasy tak zrobił bo mieliśmy wszyscy podrukowane sprawdziany (pytania z odpowiedziami, obrazki itp) i on to wyjął pod drzwiami sali i jak nauczycielka wychodziła to zobaczyła i mu zabrała  😵
w ogóle zabawne jest to jak diametralnie mogą się zmieniać ludzkie stosunki. mam taką koleżankę (chodzimy razem do klasy od pierwszej podstawówki) co najpierw byłyśmy bff, potem wielka nienawiść w gimnazjum a teraz sobie dziś się spotkałyśmy, oglądałyśmy film i w ogóle. w życiu bym nie pomyślała, że jeszcze z nią będę w ogóle gadać po tej gimnazjalnej nienawiści  😁
mitery heval U mnie w klasie też tak było, jakoś w tym roku przed sala chłopak wyciągnął gotowca i zaczął się chwalić że on wie itd. pani nagle się zjawiła zobaczyła i odtąd z niemieckiego mamy przez nią wymyślone sprawdziany, a mogły być takie dobre o ceny  😵
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
08 maja 2012 21:47
A ja się coś dzisiaj załamałam..z mamą kłótnia i to ostra wymiana zdań o szkole, i jakoś mi dzisiaj do du.. grunt, że mam jeszcze oparcie w moim M. no i mam przyjaciółkę u siebie na noc do czwartku od wczoraj 😉 ale i tak jakoś mi smitno..
Pewnie jutro będę miała niezłą afere z ojcem za oceny, bo idzie na zebranie  😵 moim zdaniem i mamy nie są takie złe ale on uważa, że powinnam mieć same 4 i 5  🤔wirek: dobrze że nie widuje się z nim codziennie.
Małolatki kupiłam buty i strasznie się w tego powodu ciesze  😁
ida, o widzisz... akcji nie ma i na pewno nie będzie 😉
Jejku, dziś pogubiłam sie w szpitalu i weszłam na korytarz gdzie jest wejście na blok operacyjny, na przeciwko sidzieli jacyś ludzie, operacja trwała i czekali na wyniki... jak mi żal tych ludzi sie kompletnie zrobiło, byli tacy...tacy... nie umiem nawet określić  🙁
nie zagladalam tu wczoraj i jest tyle stron. 🤣 duuuzo piszecie.: D

Kamita01 jakie buty? 🙂
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
09 maja 2012 15:46
Małolaty  ,które mają skype... Co sądzicie o tym aby jakiegoś dnia zrobić taką wspólną konwersacje ?  🙂
09 maja 2012 15:52
bakalia, jesteś co do tego przekonana? nie wiesz na co się narażasz  😂
ja moge posluchac i poogladac - zepsulam w lapku kamerke 😂

ide za chwile do chirurga... rok to odwlekalam, mam nadzieje ze nie pojdzie to dalej 🙄
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
09 maja 2012 15:56
Facella,Hahaha... Ej nie zniechęcaj mnie .  🤣

Trzeba w jakiś weekend coś takiego zorganizować . ;D

09 maja 2012 16:05
niemiłek, co jest?  😲
ja kamerki w ogóle nie mam, przeszkadza to?
Facella kolano mi wysiada :c
Ja jestem za  🏇 🏇
Tyko muszę czekać na lapka, bo narazie jestem bez, a tu na kompie ani kamerki, ani mikrofonu  😂
Też jestem za  😀
losieq conversy czerwone  😍
Haha pisałam dziś spr z chemii, poszło nie powiem... tragicznie  😁
ja też za 😀

poszłam dziś z mamą do psycholożki. pierwszy raz odzywałam się aż tyle. i przy kimś przynajmniej miałam odwagę powiedzieć mamie co tak bardzo mi nie pasuje i wreszcie nie boję się z nią normalnie rozmawiać. ughh jak mi ulżyło.

zaczynamy mniej więcej ogarniać wszystko co związane ze zmianą szkoły. Czyżby znowu się wszystko układało? aż się boję 😁
o ja mam skype !!  😀
kurde dzisiaj nie mogłam się dogadać z Modelem, nie wiem czy to przez to, ze stał czy co ale w pewnym momencie w ogóle myslałam, że kuleje to go dawaj na lonże ale nic nie utykał wtedy  😵
ja już nie wiem, może w sobote bedzie lepiej, może gorszy dzień, a może przez muchy bo nas dzisiaj atakowały - nie wiem ale się zmartwiłam  🙁 🙄
3 godziny w kolejce zeby dowiedziec sie ze jestem u zlego specjalisty ;] zaraz cos uszkodze, rozwalili mi kolejny dzien
defcnsjksdkbnfcskneflerbvibihjvni Małolaty 😜 😜 😜 nie dość, że mam już pewne 2 tygodnie nad morzem, to mama powiedziała, że z chęcią jeszcze mnie wyśle na obóz do chyba najwspanialszej stajni z najwspanialszymi ludźmi jaka istnieje w okolicy 😜 😜 teraz tylko kwestia czy owa stajnia zorganizuje coś takiego jak rok temu, ale ja chcęęęę, namioty, granie w makao do nocy, karmienie koni w piżamach, wsysające błoto (btw. muszę kupić kalosze bo ostatnio pomykałam w pożyczonych od p.Krzyśka 😂 ), tereny w deszczu, powroty w tęczy, aaaaaa, wybaczcie, ale jakoś po dzisiejszej rozmowie odważyłam się i wreszcie normalnie rozmawiam z mamą, ojezu 😅 💘 😍 💃 💃
Nie poprosiłam o kciuki na dzisiaj i poszło mi beznadziejnie na rozszerzonej matematyce. Mogę w takim razie poprosić o nie na jutro i piątek? 😉
W piątek to i ja bardzo proszę o kciuki!! o 11.30 ustny polski  😵
To ja będę trzymać za Ciebie, a Ty za mnie. Ja o 9 rano 😵
Okej! Jutro za Ciebie też potrzymam i dzisiaj trzymałam za wszystkich moich mat-geowców kochanych i wszyscy niezadowoleni z matury ;(
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się