Kącik Małolata...:D

ChingisChan   Always a step ahead! :)
24 kwietnia 2012 18:34
Ida te nowe i stare mioty czy rzuty brzmią jakbyśmy były psami albo podobnie 😁. Małolaty odchodzą i przychodzą i to normalne, że tęskni się za niektórymi 🙂.
ile Wy produkujecie  😲
ida hi5 ja też z 'gorszego' rzutu jestem bo bardzo bardzo nowa ale może takie złe nie jesteśmy 😉

ja jak testy pisałam to miałam katar ogroomny. Miałam temperaturę a kataru dostałam chwilę przed dostaniem arkusza i nie miałam chusteczek ani nic  😵

coś mnie natchnęło i konie rysuję i chyba sobie na ścianie będę wieszać  😍
Heval ja troszkę starsza stażem ale niewiele (od wrzesnia '11)  😉
ChingisChan ale ja doskonale wiem jak jest tylko jakas taka smutna atmosfera się robi jak sie dowiaduje, że tu ktos obgaduje a wtedy to fajne były  🙄
ale ja ogólnie należę do takich co to sie wszystkim i za wszystkich przejmują  😡 🤦
24 kwietnia 2012 18:50
Ida i tak mnie nie przegonisz w zamartwianiu się! 😀 Ja wolę mieć wszystko zaplanowane, gotowe już miesiąc przed. 😀 Dlatego już wszczęłam panikę, bo to wstyd jechać na towarzyskie z rozpiętymi rękawiczkami 😂 i zamówiłam nowe. Jak na to wszystko analizuję jak przerzucam całą szafę to mi się chce płakać ze śmiechu.
ChingisChan pjooona  :emota200609316:
obsesyjne zamartwianie to styl życia  😎
Kotki, ja dopiero do domu wróciłam, przepraszam... Musiałam płynąć ze spaceru do domu  😂
24 kwietnia 2012 19:01
Ida :emota200609316:. A ja się dziwię czemu prawie mdleję ze stresu na "zawodach" 😁. Ba, nie przed startem tylko po! 😂 Wszystko przez to, że wszystko jest gotowe a ja mam czas na dziwne, katastrofalne myśli! 😁
a ja mam nerwice natrectw wiec wiem o czym mowicie 😁 🙄

za porada Krupniczka siedze nad podstawa programowa i tak sobie rozmyslam: na ciul nam tyle wiadomosci...
Ida :emota200609316:. A ja się dziwię czemu prawie mdleję ze stresu na "zawodach" 😁. Ba, nie przed startem tylko po! 😂 Wszystko przez to, że wszystko jest gotowe a ja mam czas na dziwne, katastrofalne myśli! 😁

ja to samo  😀
i jeszcze się bardziej stresuję jak ktos komu kibicuje jedzie niż jak sama już jestem na parcourze  😂
Tak z nudów postanowiłam sobie rozwiązać egzamin z historii i wosu. I co? I 24 punkty 😂 W sumie, to gdybym tyle dostała na swoim egzaminie, tobym była zła [sup][sub][sub][sub][sub][sub]i to bardzo[/sub][/sub][/sub][/sub][/sub][/sup], ale biorąc pod uwagę fakt, że nie przygotowywałam się do tego, to chyba nie jest tak bardzo źle 😁
- zawaliłam spr z chemii i mama jeszcze nic nie wie, tzn pisałam go dzisiaj i wszystko źle  😁

Witam w klubie. Pojechałam dziś z obliczeniami związanymi z molem po całości.  :emota200609316:

Ja Potop[no kto by pomyslal 😁] i Dziady cz. II.

A to "Potop" jest w gimnazjum, czy można sobie takie przykłady z rękawa dawać? Cholera, na mnie czeka do przeczytania i leży nietknięty. W zasadzie to na wczoraj miał być, a sorka powiedziała, że nam tego nie podaruje i rozliczy ze znajomości tejże lektury. Co do testów to aż sobie przejrzałam ten arkusz dzisiejszy i szczerze współczuję nowej podstawy programowej. Dziwny w ogóle jest ten cały proces rekrutacji. Ja wam powiem, że teraz właśnie patrząc na ten arkusz z polskiego, to był łatwy, ale z historii bym poległa  😂 Części rzeczy nie wiem do teraz, ale ja nie jestem human, tylko bio-chem  😎
[quote author=Krupnik. link=topic=30353.msg1382202#msg1382202 date=1335268633]
Ja Potop[no kto by pomyslal 😁] i Dziady cz. II.

A to "Potop" jest w gimnazjum, czy można sobie takie przykłady z rękawa dawać? Cholera, na mnie czeka do przeczytania i leży nietknięty. W zasadzie to na wczoraj miał być, a sorka powiedziała, że nam tego nie podaruje i rozliczy ze znajomości tejże lektury. Co do testów to aż sobie przejrzałam ten arkusz dzisiejszy i szczerze współczuję nowej podstawy programowej. Dziwny w ogóle jest ten cały proces rekrutacji. Ja wam powiem, że teraz właśnie patrząc na ten arkusz z polskiego, to był łatwy, ale z historii bym poległa  😂 Części rzeczy nie wiem do teraz, ale ja nie jestem human, tylko bio-chem  😎
[/quote]
Przeca to moja ukochana ksiazka.  🙇
Pomijajac fakt, ze nadal nie dorobilam sie wlasnego egzemplarza.  😁
Alabamka, f**m zrobiony?
Bo mam zdjęcie.. Ale czy wysyłac?
Czas zalogowania w sumie: 2 dni, 1 min.

Woooooooooooooooooooow! :P
24 kwietnia 2012 20:18
Niemiłek może się powinnam zastanowić czy mam 😁.
Ida ja na to patrzeć nie mogę. Ja się zwyczajnie denerwuję za innych 😁.
mikusiowa, edytuj posty  😉
Ja swoim się nie pochwalę, bo to aż wstyd marnować tyle czasu przy komputerze  😁
Again ale wiesz ze to mozna sprawdzic na profilu? :P

ciekawe czy ktos pobije czas mojego no-lajfowania 😁
Again, upssssssssss.
Nie zauważyłam, że ja pisałam jako ostatnia.
niemiłek, ładna sumka Ci się uzbierała 😁
Alabamka, f**m zrobiony?
Bo mam zdjęcie.. Ale czy wysyłac?

dawaj dawaj.
Ja wszystko już ogarniam, przez to płynięcie do domu tak wszystko późno 🙁
madmaddie   Życie to jednak strata jest
24 kwietnia 2012 20:55
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1382844#msg1382844 date=1335295267]
ciekawe czy ktos pobije czas mojego no-lajfowania 😁
[/quote]
Hej, madmaddie, masz 7590 wiadomości, 0 nowych.
Czas zalogowania w sumie: 102 dni, 8 godz. 44 min.

😎
Myślałam, że moje 3000 wiadomości to dużo  😁
Alabamka, akurat zgubiłam wgrywarkę do aparatu.
Zdjęcie jest ze świnką morską przy kartce 😀 Aktor to Walduś 🙂
Hmmmm, gdzie mogłam ją posiać!?
ej dziewczyny, czuję się mistrzem 😂 na luzie robiłam sobie ten dzisiejszy test i z polskiego z zamkniętych tylko jedno źle, bo nie doczytałam. Zaraz biorę się za historię  😁 i po co jeszcze cały rok mam gnić w tej szkole? 😎 😂
Zrobione, zapisuje sie i zaraz na yt 😉
Nie mogłam się z Krupniczkiem powstrzymać i musiałyśmy coś dać specjalnie od siebie  😁
😁 Siemanero.
*post wiele wnoszacy do tematu*
okej, to czekamy  😀
Zrobione, zapisuje sie i zaraz na yt 😉
Nie mogłam się z Krupniczkiem powstrzymać i musiałyśmy coś dać specjalnie od siebie  😁

A moje zdjęcia doszły?
na pw Ci wysłałam 🙂
szybciuchem bo muszę spadać !!!  🏇
24 kwietnia 2012 21:26
Ajajaj! 😅 Streeees!!!!!!! 😜 Chyba lubię się stresować 😁.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się