Sądze, że brakuje to jeszcze watku o zebach.. 🤔 😁 😂
przecież jest
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,7255.0.html 🙄
Edit. Hermes, chodziło mi bardziej o podanie konkretnej listy nicków, niż licytowanie się kto jest od kiedy 😁
Arroch, pisane to było żartobliwie, w sensie że wątek dla małolat, które chcą pochwalić się dziurami 😁
Bądź co bądź, dziękuję.
I nie rozumiem w tym przypadku minki obracającej oczami... 😲
nopebow, my w sumie jesteśmy od początku w tym kąciku,ale nie wiem czy ktoś by za mną tęsknił, aczkolwiek uwielbiam "stare"osoby stąd 🙂
Ja bym tęskniła 💘
Kamita01, cieszę się , że jest chociaż ktoś :kwiatek:
Hermes A byłaś w końcu na tych zawodach na Legii w sobotę? 😉
To ja się przyczepię mam 14 lat, w maju 15 🙂 i przedstawię moje oczko w głowie, opiekuję się nią od 2 lat :>
http://www.bazakoni.pl/horse_111312.htmlPepitaur: 1990r.
po: Faru i Perla I
hod: SK Plękity
Ale dzisiaj produkujecie.
;D. Od siebie powiem, że chwilę poćwiczyłam przejścia na kucyku, bo wreszcie była hala tylko dla nas i przejścia kłus stój nie były dla nikogo problemem 🙂.
Potem pojechałam z Horsiem na Orlik, gdzie mamy straaaaszne przeszkody i był bardzo dzielny, sam kłusował na górkę do firanki aaa ;D. Jestem z niego dumna, bo sam poza terenem stajni jest baardzo spięty.
Ja bylam na hiszpanskim, poszlam na frytki i do kosciola, spotkalam sie ze znajomymi i poszlam pobiegac [posmiac sie] z przyjaciolmi, ukochany zespol potwierdzil nowa plyte - dawac te egzaminy! POWODZENIA 🙂
Kasix, witamy. 😉
Dziewczyny, trzymajcie kciuki zebym nie zaspala! 😂 Jutro musze z rana jeszcze znalezc jakies czarne dlugopisy, bedzie wesolo. 🤔wirek:
Krupnik mogę ci wysłać. 😁
Przyjme takiego duchowego. Na szczescie i oswiecenie umyslu. 😁
Dobra, lece spac, niuniaczki. Dobranoc i powodzenia wszystkim we wszystkim!
A teraz mi powiedźcie czy wszyscy mają pw i nie mają przypadkiem x2? 😡
ja jak miałam próbne to nigdy długopisów nie mogłam znaleźć, przed samym egzaminem też żadnego nie było 😵 a teraz piszę tylko czarnym i mi się po torbie wala jakieś 5 😂
Powodzenia na egzaminie 🙂
a Wy mi życzcie do szkoły powodzenia bo nie wiem jak jutrzejszy dzień zniosę
Alabamka, ja dostałam PW, może nie zapomnę :P.
Wszystkim powodzenia :kwiatek:
Alabamka pewnie że się przyłącze i nie zapomnę 😉
U mnie śpi przyjaciółka więc może być awaria ze wstawaniem jutro rano 😁
Kamita01 byłam cały dzień 😉
Hermes dlatego mi rodzice nie pozwalaja na takie nocowania w tygodniu :P wiadomo, że się nie wstanie hahahah 😂
Heval, u mnie już się mama przyzwyczaiła, że potrafię na zmianę cały tydzień spać, przyjaciółka u mnie, ja u niej 😁
Hermes To pamiętasz może kucyka startującego w 60/70 i LL łaciatego (karosrokatego) ? 👀
Kamita01, tak!Uroczy był 😍 nie wiem czy nawet nie mamy jego zdjęć 🙂
Hermes Haha, to moja koleżanka jechała (dość drobna blondyneczka z kamizelką ochronną (żółwiem) na plecach) , też ich uwielbiam 😜
Hermes to zazdroszczę, że cały tydzień sobie gdzies śpisz 😀 choc ja bym już nic nie uczyła się do szkoły w takim wypadku 😁
Malolaty, pieknie prosze o kciuki na testach. wszystko w Waszych rekach, bo w siebie nie wierze. 😵
jednoczescie wysylam ogrooooomne powodzenia dla wszystkich trzecioklasistek ! :kwiatek:
no i mysle, ze caly rocznik '96 dziekuje za dotychczasowe slowa otuchy. 😁 dobranoc.
losieq wzajemnie, a ja się dołączę do twojej prośby! Szczęścia nigdy za dużo w tym wypadku. 😁
losieq mils będę trzymać :kwiatek: o której zaczynacie?
Ja też poproszę kciuki, ruszamy o 9, a potem chyba o 11 :kwiatek:
Hermes,Trzymam kciuki ! :kwiatek: