Kamita moja koleżanka jechała !! taka mała blondyneczka na siwym kucysiu 😀
a ja byłam u Modela i wyniuniałam, ucieszył się bo zabrałam go z padoku, z deszczu 😂
no i od jutra oficjalnie zaczynam modelowanie !! 😀 🏇
własnie dorwałam nalesniki z nutellą i bananami 😜
jestem w niebie 😎
ida zechcesz może przygarnąć do swojego nieba? :kwiatek:
mils serdecznie zapraszam :przytul:
jest jeszcze tona nalesników i słoik nutelli 😀
a wiesz może jak poszło bo widziałam fotki ale jeszcze nie wiem 😡
Dokładnie jak poszło to nie wiem bo na rundzie honorowej ubierałam konia, ale widziałam przez moment jak na parkurze pędziła 😜
A ja dzisiaj z moim M. byłam w kinie na "Nietykalni" po prostu zajeb*sty film! 😍
Aaaaaaaaaaa szał ciał jedna z moich podopiecznych się oźrebiła - łaciate coś (płci jeszcze nie znam dopiero co dostałam smsa z info ) 😜 😜 😜 😜 😜
rumka to czekamy na zdjęcia 😅
w ogóle jakos Cię tu dawno nie było? 🙄
gdzie byłas jak Cię nie było ?? 👀
idaczerwcowa w książkach byłam , prawko robię i jakoś tak za krótką dobę mam 🙄 Jutro postaram się o jakieś komórkowe foty bo aparat popsuty 👿 a tak wgl to trochę mi się życie pogmatwało .
Klaczka 😜 😜 😜 😍 😍 😍
rumka jak cos to dawaj PW :kwiatek:
ja też się biorę za prawko i teraz Model mi się pojawił także latam poprostu z radosci 😀 🏇
ida porób jeszcze jakieś zdjęcia na Modelu 😅
po majówce będą na sto procent a wczesniej to zobaczę czy ktos będzie miał chęć mnie obfocić 😉
a w ogóle to jak Ty gdzies blisko tez jeździsz, to się musimy któregos dnia spotkać 😉
edit. małolaty jak się wkleja pitapatę ? 😡
Chcecie zobaczyć moje naczółkowe wypociny pt. "Wszystko tylko nie lekcje." ? 😁
kortina widziałam już w DIY i jest super ale dawaj tez tu 😀
A ja dodam jeszcze , że to druga w tym sezonie łaciata dziewuszka w stajni 😅
kortina chcecie!
ida, zostałam zdemaskowana, ale dodam 😀
CzarnaGrzanka to Cotton de Tulear 😀.
A teraz powiedzcie mi, jak ogarnąć 2 konie w 2 różnych stajniach - bo wszystko wskazuje na to, że będę musiała 🏇
Oj oj, za nowymi bryczeskami się trzeba rozglądać 😁. Czyli co robi Asia żeby nie robić lekcji.
Anderia być wytrwałym 😀.
kortina, jakiej długości rzemyków używałaś? Ja planuję taki stworzyć Horsowi, ale nie wiem, jakiej długości rzemyk kupić 🙂.
Za miesiąc Ruda ma urodziny a ja nie wiem czy w niebieskim będzie jej ładnie 🙄
Sisisa ja też na kuca (no może coba) kupiłam łącznie 8m 😉 ok. 1m mi został, ale zawsze warto mieć więcej.
A co do źrebaków, to ja też z niecierpliwością czekam na to co się urodzi...
ChingisChan o moją wytrwałość to się martwię, pytanie tylko, czy te bidne konie wytrzymają moją obecność 😁 Teraz tylko przestępuję z nóżki na nóżkę, bo jeden koń fajniejszy od drugiego, a poza tym rowerze sobie trochę do stajni podojeżdżam na rowerku i pochudnę (miejmy nadzieję :lol🙂
a ja tak niby przez przypadek znalazłam stajnię, zastanawiałam się już czy nie wrócić do jeździectwa i nie spróbować tam, no i lipa, bo daleko 😵 jeździłabym, ale ja mam tak, że jak już się na coś uprę, to nie odpuszczam, więc musiałabym być często, dzierżawa byłaby fajnym rozwiązaniem, ale wiem, że nas nie stać, na takie mega regularne jazdy też, więc będzie jak jest chyba, bo próbowałam już wszystkiego 🙄
kortina, a w Lublinie kupowałaś, czy na Allegro? Zrobię mu z różowymi kuleczkami, a co tam ;D.
Sisisa dzisiaj w Leclercu wydałam 57 zł, ale kupiłam jeszcze koraliki na drugi naczółek 🙂
po majówce będą na sto procent a wczesniej to zobaczę czy ktos będzie miał chęć mnie obfocić 😉
a w ogóle to jak Ty gdzies blisko tez jeździsz, to się musimy któregos dnia spotkać 😉
edit. małolaty jak się wkleja pitapatę ? 😡
Musimy musimy 😀 moze jak juz bedzie luzniej w szkole, np czerwiec 😉
kortina, to drogo trochę, chyba zamówię na Allegro - 1,10 za metr, może chcesz się dołączyć :P?
Sisisa, za ten sznurek zapłaciłam 11,60, reszta to różnokolorowe koraliki, jakieś perełki itp. 😁 Ogólnie nie łatwo znaleźć takie z dużym otworem, ale jak już znalazłam, to kupiłam, a z allegro ostatnio jakoś nie lubię zamawiać, mam wrażenie, że przyjdzie coś całkiem innego, jutro poszukam czegoś w mojej małej mieścinie, tutaj zawsze taniej niż w Lbn.