Kącik Małolata...:D

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
14 kwietnia 2012 23:56
idaczerwcowa, super! 🙂
ChingisChan, uroczy psiak! 💘
Arroch, baardzo uroczy obrazek 😍 ja jeszcze pamiętam jak Badzio gipsy zjadał, jak wrzucałaś jego zdjęcia z tymi gipsami kolorowy 😁 tak więc teraz wam życzę zdrówka, zero złamań i sukcesów :kwiatek: miło znów widzieć Cię na Badziu 😉
Arroch, baardzo uroczy obrazek 😍 ja jeszcze pamiętam jak Badzio gipsy zjadał, jak wrzucałaś jego zdjęcia z tymi gipsami kolorowy 😁 tak więc teraz wam życzę zdrówka, zero złamań i sukcesów :kwiatek: miło znów widzieć Cię na Badziu 😉

Wcale nie tak dawno to było 🙂
Miło też jest siedzieć sobie na Badziu, dziękujęmy, a może nie-dziękujemy żeby nie zapeszać?  😉
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
15 kwietnia 2012 00:09
Arroch super ! 😅 Też Wam życzę duuuuuużo zdrówka i samych sukcesów !
15 kwietnia 2012 08:33
Arroch, nie dziękuj, lepiej nie zapeszyć 😉 wproszę się do was w wakacje na odwiedziny 😉
mils   ig: milen.ju
15 kwietnia 2012 08:58
Arroch aaaaaaaaaa, świetnie! Kurczę, cudownie jest patrzeć jak z dnia na dzień idziecie do przodu. 😀
Małolaty, nie chodźcie spać o 5... Ptaki ćwierkają i zasnąć się nie da. 😁
CzarnaGrzanka chodzi mi nie tyle o plyte co o koncert 😜 teraz wszyscy "poszli na komerche" 😉 ATS inna bardzo ale nie znaczy ze zla!

Arroch fnkiiyrwwsgmlppiyrdxbjifdeghjjhfeghjvfu!
Mils, mogłaś mi to powiedzieć wcześniej 😵 😂

czuję się tak trochę tak: 😜 😍 💘 😜 💃 💘 😜
hmm, w moim przypadku to dość dziwne, powinnyście wiedzieć 😁

cała noc przegadana, poszłam spać przed 5, o 3 zrobiłam trochę nieodpowiedzialną rzecz, ale wszystko się goi 😁 o 9 obudziła mnie mama, a teraz dostaję smsowy opieprz za to, co zrobiłam o 3  🤣
lekcje mnie czekają dzisiaj 😎
15 kwietnia 2012 09:25
maiiaF dopiero dzisiaj mnie naszło. 😁
Mils, ja w sumie nie raz chodziłam spać o takich porach, ale to zima była i ptaki siedziały cicho w jakichś cieplejszych miejscach 😂
15 kwietnia 2012 09:26
mils, oj tam o 5, chodzenie spać o 11 w dzień to dopiero hardcor 😁
Hermes, wtedy to już tylko słuchawki na uszy 😎 niestety dzisiaj nie mogłam, ale w sumie byłam tak zmęczona dniem i śmiechem do siebie, że nawet nie wiem kiedy zasnęłam 😁
a ja spałam 11 godzin  😲
a dzisiaj znów do modela podpisywać umowę i jutro znowu - już na trening  💘 😍
15 kwietnia 2012 09:36
A mnie wukr.. ten nowy telefon, bo jak się okazało te telefony mają zwalony bluetooth i nie mogę się połączyć z komputerem 🤔
Hermes a jaki masz?
może przez kabelek jakos da radę?  🤔wirek:
rumka   niezbadane są wyroki boskie
15 kwietnia 2012 10:15
Ło matko ile naprodukowałyście i ile czasu mnie tu nie było . Ostatnio się zbulwersowałam , bo moja szanowna dama dostała kolacje i nawet nie zwróciła uwagi że jestem totalna olewka  👿
Nauka i szkoła mnie połkną przeżują i wyplują  :/
Arroch cudowne zdj na Badziu i oczekuje więcej takich zdj  😉

edit. zapomniałam dodać że jestem głupią idiotką i wszystko niszczę 🙄 i dziękować Bogu że mam taką Rudą która zawsze wnosi promyczek słońca do mojego życia
15 kwietnia 2012 11:19
ida super! Czekam na zdjęcia. 😁
Kurczę, chciałam iść na dwór, a tu proszę, pada. 🙁
mils strasznie się cieszę, ze cos wreszcie ruszyło  😀  🏇
jak wszystko bedzie okej to biorę Modela na cały sierpień do robsonów  😉
a fotki to jak zaciągnę jakiegos fotografa do stajni  😂
15 kwietnia 2012 11:42
ida haha, to będę tam dzień w dzień! 😀iabeł:
mils fajnie będzie!!  😜
15 kwietnia 2012 11:55
ida no! Akurat w sierpniu mam około 2 tyg. "urlopu" u siebie w stajni, więc będę przyjeżdżać i zdjęcia robić! I zapewne bez imprezy się nie obejdzie. 😁
mils hahhaha nie obejdzie!  🥂
a jakies zawody u robsonów sa w wakacje?
15 kwietnia 2012 12:02
ida no pewnie. 😀
15 kwietnia 2012 13:37
idaczerwcowa, nokia lumia 710 🤔
Hermes ja mam Lumię 800 i też nie mogę. Bluetooth mi nie działa jak się z czyimkolwiek telefonem chce połączyć. A pliki mogę przesyłać z komputera na telefon ale z telefonu na komputer już nie -.- Jakbyś ogarnęła jak to zrobić to weź mi powiedz  😉
A ja wróciłam z zawodów i padam  😵 ale warto było 😀
Pewnie, że będę zdjęcia wrzucać, Badzioch bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, bo zachowywał się tak, jakbym jeździła na nim codziennie, stał czekał aż wsiąde, na łydki normalnie reagował, trochę wędzidło go wkurzało, ale jeszcze trochę się boję na kantarku, zmienię wędzidło na delikatniejsze i będzie git 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
15 kwietnia 2012 15:49
ale produkujecie  😵
zamarzłam w Jaroszówce. moje ulubione pary się wyeliminowały, niektórzy na własne życzenie  😤
wczoraj wpadam na parkur, a tu... The Kill leci  💘

niemiłek, jestem zapaloną matematyczką, więc mylenie triady z deltą bulwersuje mnie podwójnie  😁

Kamita01 gdzie byłaś na zawodach?
Facella w Podkowie Leśnej, nie startowałam ale byłam jako luzaczka trenerki  👀
czy tylko u mnie cały dzień pada ?  🙁
olafasola, nie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się