Kącik Małolata...:D

Oddaliśmy dzisiaj jednego z naszych psiaków. Tak mi bardzo smutno, wyje i wyje i przestań nie mogę.
Urodziła się u nas, była 7 tygodni. Mialam się nie przywiązywac. Wiedziałam ,że ją oddamy. Ale to i tak boli.
Pagotta zwykle nie da się nie przywiązać. Ale jak sprawdziłaś dom, do którego poszła to masz pewnność, że dobre ręce i będzie kochana  😉

A ja się już umówiłam i jutro o 14.30 zobaczę KONIA. O 15 sobie wsiadam haha zobaczymy czy spadnę od razu czy mi to zajmie chwilkę  😅

a w szkole ogólnie ciężko (btw zdawania na maturze ja jestem rebelem bo jestem w klasie językowej niem-ang-pol i zdaję biologię rozszerzoną oraz chemię i fizykę podstawową chyba będę musiała bo na studia wymagane będzie)
A jakie macie plany na przyszłość (w sensie praca)?  😀
ChingisChan   Always a step ahead! :)
13 kwietnia 2012 14:51
Ja też jutro w końcu zobaczę Huxika 😅, od poniedziałku nie byłam 🙁. I wreszcie wręczę wszystkie spóźnione prezenty.
skaczę z radosci na ten trening jutrzejszy  😀
Heval gdzie tego konia będziesz widzieć? (pytam bo widzę, że Ty z Warszawy  😉 )
ida i Heval w jakich stajniach macie jutro treningi? 😉
powiem szczerze, że nie wiem jaka stajnia  😡
ale pod piasecznem  😉
Heval idaczerwcowa Cieszę się razem z wami, wszystkie ruszamy z kopyta widzę w tym tygodniu  🏇

To wątku muzycznego nie idę, bo to dopiero snippet, ale mamy już 30 sekund najnowszego kawałka Linkin Park "Burn it down"! Jako ogromna fanka ich twórczości, ich rozwoju muzycznego, kreatywności- whatever!- musiałam wypaść z autobusu, i popędzić do domu przesłuchać ;D. Są dla mnie numer jeden od dawna, klasa się ze mnie śmieje (pozytywnie ofc 😉 ), że nawet na trampkach mam jakieś loga (śmieją się, że pentagramy  😁 ), nazwiska, itd. Żadna ze mnie psycho-fanka, co to to nie! Nie rozumiem ludzi słuchających zespołu, bo wykonawca jest przystojny  🤔 :/. Wracając do kawałka, jeśli ktoś chce to podeślę link na pw, nie będę robić tutaj syfu jakimiś linkami do zagranicznych stron, ale naprawdę warto- mp3 na pełnych basach to magia! 😀
CzarnaGrzanka łooo, dawaj mi na PW!
Facella   Dawna re-volto wróć!
13 kwietnia 2012 18:12
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1370189#msg1370189 date=1334257540]
Hermes, zależy, co kolega lubi. jeśli nie ma auta, to zrzucić się nawet w 10 osób na malucha  😁

myslisz ze jezdnego malucha w dobrym stanie mozna tak od reki teraz dostac? 😉
[/quote]
e tam, czemu nie? koleżanka ostatnio (oj no dobra, w listopadzie) dostała malucha na urodziny  😁

Facella, kolega to taki typowy wariat, styl rasta i te sprawy 😉

kupcie mu malucha w kolorach rasta  😀iabeł:

CzarnaGrzanka, mi, mi!

jak już jesteśmy w temacie zespołów (ze mną się tego nie rusza bo zawsze się kończy jednym) i logów, to dzisiaj w łazience jakaś dziewczyna do mnie podbiła z pytaniem, gdzie kupiłam deltę. - JAKĄ DELTĘ?! - no tę, co ją masz na szyi. - to triada jest. - oj delta, triada, to to samo. to gdzie?
😵
Facella Był mord w oczach, prawda?  😁
13 kwietnia 2012 18:25
raczej rezygnacja, dzisiejszy dzień tak mnie zniszczył, że nie miałam siły walczyć. ale w innym przypadku byłby mord  😤
13 kwietnia 2012 19:36
Mój kotek się znalazł! 💃
13 kwietnia 2012 19:38
ChingisChan super  😅

Jaroszówka jutro, oby nie padało...
ChingisChan super ! 🙂 mój tam kiedyś wyszedł i nie wrócił  🙁
w końcu weekend i słodkie lenienie się  💃 Mały dziś ma miesiąc i nowe imię (oficjalnie jeszcze nie)  😜 😍
13 kwietnia 2012 19:44
borkowa. moje też nie wracały 🙁.
Filemon z lekko połamaną miednicą pozdrawia Małolaty!
ChingisChan dobrze, że żyje  🏇 kot kuzyna zawsze wychodził, czasem nie było go 2 dni i nagle bum, znaleziono go nieżywego już  😕
mils   ig: milen.ju
13 kwietnia 2012 20:42
Chingis ojej, wiadomo co mu się stało?
13 kwietnia 2012 20:49
Mils mama jeszcze nie wróciła do domu. Ale wiem, że jakaś pani go już znalazła w takim stanie (nie wiem czy został potrącony czy brutalnie wywalony za drzwi [bo Filemon sobie lubi odwiedzać sąsiadów 😁]) i zawiozła do weterynarza +przetrzymała 3 dni. Lewa nóżka jest uszkodzona więc jak go przenosimy to tylko na prawej stronie. On chyba nie wie co się dzieje bo już próbował mi się wdrapywać na piętrowe łóżko (normalnie wchodzi po drabinie). Generalnie był na tej samej ulicy co mieszkam 😁. Z początku to ta pani w ogóle myślała, że to jej kotka, która też zaginęła...
A teraz śpi na kanapie w towarzystwie dzielnie uczących się maturzystek z IB 😎. (czyli Moni i mojej siostry :hihi🙂
Do małolat wybierających się do IB... Wiecie, że tam trzeba zdawać maturę z 6 przedmiotów? 😁
Facella zabiłabym. Ale my chciałyśmy się kiedyś z przyjaciółką zrzucić na malucha i zrobić twarz Jareda Leto na masce, takie lekkie zboczenie zawodowe ;d

A ja jutro nie mam treningu, bo trener jest chory, ma lać, muszę się uczyć no i ogólnie jest do dupy -.-
Idaczerwcowa i Kamita ja też pod piasecznem Szumawa Bobrowiec  😀 pierwszy raz zobaczymy jak to będzie. A Ty gdzie? :>

Chingischan szczęście, że nic gorszego mu się nie stało. Mój kot niestety zbyt gruby żeby mieć ochotę wyjść. A jak wychodzi to siedzi przy tarasie tylko, że po drugiej stronie murku od strony osiedla i miauczy żeby go zabrać do domu  😂

Czarnagrzanka wyślij mi też linka 😀
Wetnę się w rozmowę, ale muszę się pochwalić, Badzio był dzisiaj na kantarze na spacerze w lesie i nie wróciliśmy galopem do stajni  😜
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
13 kwietnia 2012 22:24
Daaawno u was małolaty nie byłam 😀
Arroch, brawo dla Badzia!
ChCh, pomiziaj kociaka ode mnie, Ja mam w domu psa po złamaniu łapy, na szczęście już po 2 operacjach (drutowanie, gwoździe itp i wyjmowanie później tego żelastwa) i została nam tylko rehabilitacja 🙄

A ja po zimie wracam w miarę możliwości do jazd a stajnia nam się w tym czasie tuninguje (teraz kładą kostkę przed stajnią i wreszcie nie będzie błota 😅 )
13 kwietnia 2012 22:37
Misskiedis no pewnie, że pomyziam jak się tylko obudzi. Nie pamiętam kiedy ostatnio kot spał twardym snem a ja byłam na nogach  😁. Z tym, że u nas cała akcja potrwa 2 tygodnie. Jest u nas od ok 5 godzin a już zam kurczy i rozkurcza nogę 🤔wirek:.
taaa daa mam nawet dowód, Badzio w lesie na kantarze:

😀
mils   ig: milen.ju
13 kwietnia 2012 23:16
Arroch gratulacje dla Badzia!
Arroch śliczny Badzio, i jaki kantarr  😍
Heval Poster Piaseczno 😉
Arroch, Badzio wygląda cudownie 😍

Asiu, daj Filemonowi do spania jakiś nowy pad, to od razu szybciej wyzdrowieje 😎 😁
Aaaa nie mogę się doczekać  😅

Kamita pw idzie 🙂
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
14 kwietnia 2012 10:25
Arroch, Badzio wygląda super!! 🙂
14 kwietnia 2012 10:57
tilly, Ty też?  💘
robimy dla niego zrzutę na maszynkę do golenia, normalnie jest fuj  🙄

Arroch, jak już pisałam na FB - ciacho  😍

właśnie się okazało, że chyba dupa nie Jaroszówka, skoki * ruszają o 17.20, skoki ** kończą się o 19  😵 miałam jechać na 14 i wrócić 17.30, bo miły iść kolejno 15 i 16  👿
w najgorszym przypadku zadowolę się ujeżdżeniem **  💘
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się