Mam nadzieję, że poszerzy swojego fanpage'a o inne realizacje, bo jestem bardzo ich ciekawa 💘 Kurczę chyba sobie coś zamówię, rzadko kiedy coś mi się aż tak spodoba 😜
Muchozol za mały kontrast pewnie w tej pierwszej był między literami z dołem tabliczki i pewnie zdjęcie miałaś w małej rozdzielczości i w druku się spixelowało do reszty 😉
W tej nowej wersji też bym zadbała o zdjęcie w dużej rozdziałce (300dpi?) i na pewno zmieniła fonta na czytelniejszego. 😉
Aaa, zrobiłaś tabliczke w RGB a nie w CMYKu 😉 Co do fonta pisałam o własnych odczuciach, broń Boże nie kieruj się moim ględzeniem 🤣 Tobie ma się podobać, reszcie świata - nie musi 😉
Moon, u nas font bedzie zmieniany jednak 😉 Muchozol, jak dla mnie to niestety ale czcionka jest nieczytelna. no i wywalilabym ifo o rodzicach, skoro sa nn to po co to pisac.
Muchozol, to wtedy beda pod tabliczka stac i mowic phi 😉 ja bym zostawila TYP POGRUBIANY co jednoznacznie sugeruje, ze kon jest nn, a rodzicow mozna sie domyslic. a kobyla nie bedzie miala tego NN przyklejonego do czola 😉