Tak patrze i te Horse Guardy nie są czasem z tego samego materiału wykonane co BR?
Nie chciałby ktoś jeszcze poza mną kupić tych ochraniaczy i podzielić się kosztami wysyłki? 😀 Mogę zorganizować wysyłkę i całe zamówienie.
http://www.equestrianclearance.com/ekkia/jumptec-synthetic-tendon-and-fetlock-boots/index.html#placeholder
Rozmiar X-Small to tak,jakby shetty,prawda? 🙂
niby oczywiste,ale wolę się upewnić..
Horze Memphis czy wie ktoś jak się sprawują te ochraniacze? 🙂
wilczyk, ja wiem, bo mam taki komplet i koleżanka ze stajni też ma. Jeszcze przed Memphisami Horze miało identyczne ochraniacze skórzane z futrem, tylko bez herbu (i białe miały białe futerko, Memphisy mają takie naturalne żółte). Najstarszą parę jeżdżę już ze dwa lata, normalnie piorę w pralce, nic się z nimi nie dzieje.
Te ochraniacze się super układają na nodze i nie łapią piachu do środka. Jedyne, na co zwracam uwagę, to staram się ich nie używać w duże upały, bo jednak futro konkretne i skóra też gruba, więc pewnie się pod ochraniaczem robi gorąco - ale to pewnie moja prywatna schiza 😉
quantanamera dziękuję :kwiatek: zamówiona jedna para 🙂
byłam wczoraj w Decathlonie, kupiłam takie ochraniacze za... grosze 😀 były przecenione o 33%, Fantazja będzie miała na padok, bo nam WW umierają
Dzisiaj promocja w
www.horsehouse.pl 4 sztuki za 199zł ochraniaczy HANSBRO sport - może komuś się przyda 🙂
I teraz sie zastanawiam czy wybrac te horze z futrem memphis, czy br czy moze 4 hansbo bo sa w promocji.
Miedzy br a horze mam 30zl roznicy, wiec tu cena nie gra roli, chce tylko przod...biale, raczej na zawody.
crazy, ja bym brała Horze Memphis.
Boje sie troche, ze jak ebdzie gigant bloto to zanim mi to futro wyschnie, to 3 dni na zawodach bede je suszyc zamiast uzywac?
hmm.... no w sumie racja! 👀
Na te BR sie czaje juz sto lat! ale hansbo dosc okazyjnie wygladaja.
Zaraz obejrze.
One tez bardzoe fajnie wygladaja, ale cenowo duzo drozsze, korzystniej hansbo wypada. bo dzis jest w promocji.
Eh chyba trzeba spelnic marzenia, i bez futra BR wziac🙂
crazy a horze Laval ?
a gdzie można dostać jeszcze horze laval? Pytałam w 8 sklepach i wszystkie odpowiedzi były takie, że ochraniacze skończyły się już u producenta... Swoją drogą po co wystawiać na sprzedaż coś czego po pierwsze sklep nie ma na stanie a po drugie nie może tego znikąd już ściągnąć. Wkurza mnie taki fikcyjny asortyment...
Kupiłam turkusowe HG 😍 czekam na przesyłkę, ciekawe jakie bedą w realu.
http://yard-equites.pl/product.php?id_product=90ręczę własną głową, że są na stanie 😉 W dodatku w promocji.
http://yard-equites.pl/product.php?id_product=90
ręczę własną głową, że są na stanie 😉 W dodatku w promocji.
oo założyłaś własny sklep, gratuluję. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o tych ochronkach.
Fantazja, ale fajne u nas takich nie ma!
Burza, są, tylko nie w promocji, granatowe są w promocji:
http://www.decathlon.pl/ochraniacze-soft-granatowe-aut-id_8220396.htmlkupiłam fulle na tyły i coby na przody (długie), nie kupowałam tych krótkich
Wojenka, o. Byłam może 5 dni temu i nic nie było, aż zajrzę.
a te horze laval to cena za parę czy komplet na 4 nogi?
pantofel, Horze Laval już nie jest dostępne, bo Horze póki co rzuciło ten model ochraniaczy jako produkt sezonowy. Wyczerpali zapas i więcej nie ma. To nie działa w ten sposób, że Horze informuje na bieżąco wszystkie swoje sklepy, ej, słuchajcie, Lavale nam się jutro skończą, może byście je wyrzucili z oferty? Tutaj nawet żadne systemy magazynowe nie pomagają. W Horze składa zamówienie na raz masa sklepów z całej Europy. Jeśli 10 sklepów zamówi 50 par ochraniaczy, a na stanie jest tylko 5 kompletów, to Horze towar z zamówień po prostu bez słowa usuwa, mimo, że podczas składania zamówienia towar figurował jako dostępny.
Ciekawe, jak to elegancko obejść i uniknąć "fikcyjnych towarów" 🙁
Fajowo wyglądają te czerwone Decathlony 😀
nie mam pojęcia jak tego uniknąć nigdy się tym nie interesowałam ale "zamówiłam" (właściwie to kliknęłam "do koszyka" bo transakcji nie można było doprowadzić do końca) ochraniacze w 3 sklepach (oczywiście zamawiałam po kolei jak okazywało się, że kolejny sklep już ich nie ma) w każdym widniał status "na magazynie". Myślałam, że któryś faktycznie ma je na stanie a okazywało się, że ochraniacze będą dopiero zamawiane. Stąd użyłam określenia fikcyjny towar.
Coś mi się wydaje, że na horsehouse te wyprzedaże to oszustwo.
Jestem przekonana, że ochraniacze hansbo z futrem kupowałam po 99 zł za parę. A teraz patrzę na ich stronie, że jest wyprzedaż, czyli powinny być taniej. A oni zawyżyli cenę do 139, przekreślili ją i zrobili mega wyprz na 99 zł.. 🤔
i pewnie ochraniaczy nie ma jeszcze nawet w magazynie albo czekają właśnie na dostawe :P
Tak się robi interesy, jak ludzie widzą, że promocja to głupieją 😉 a czy są na stanie to zobaczymy, bo sprzedałam jedne M-ki, zamówiłam L-ki na tyły i czekam (już ponad 10 dni, czas oczekiwana podobno ok.10)..