Końska rewia mody cz. 3

JA też uważam, że jakościowo pady ES są dużo fajniejsze od Anky ale jest jeden mały problem.... na moim kieszonkowym koniku pady ES wyglądają jak kołderki a Anky rozmiarowo są idealne.
Bo widzisz Quanta, ja naprawde mam kucyka (157cm)  😁 i w takich przypadkach żałuję, że nie ma tych 10cm więcej...
wątek zamknięty
ha Libella 157,  a co mają powiedziec mniejsi ?  🙄
wątek zamknięty
No właśnie tylko widzisz- mniejsi mogą próbować z rozmiarem PONY a taka Libelka- ani to pony ani duży kon- takie niewiadomo co  😉
wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
11 lutego 2009 21:36
Ja jakoś przywiązuje sie do czapraczków, pozbyłam sie tylko 2 zostałam z 7ma
i choruję na jakiś nowy komplecik bo te juz mi sie nudzą.

zastanawiam się na Anky Kiwi
podobała mi sie jeszcze ten model co Quanty a;e kolor z turkusem ale mam ten sam problem co libelka a nawet wiekszy(albo mniejszy zalezy w ktorą strone patrzec  😉 ).

wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
11 lutego 2009 21:41
Quanta, no żesz Ty, piękny 😲
Co do wiosennej kolekcji ES, to z tego co pamiętam ma być m.in. ciemny niebieski - denim, jaśniutki - ice i burnt orange...
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
11 lutego 2009 21:52
a taka Libelka- ani to pony ani duży kon- takie niewiadomo co  😉

po prostu MAŁY koń 😉
wątek zamknięty
a ktoś już widział nową kolekcję? bo niebieskości są jak najbardziej pożądane...
wątek zamknięty
maleństwo, a są gdzieś w sieci jakieś zajawki tej nowej kolekcji?
Ten Stripe-In jest super, świetnie leży na grzbiecie (niestety minusem Anky jest prosty krój góry czapraka, Euro-Star jest bardzo fajnie wyprofilowany), podszyty czymś, co dobrze wciąga pot, a z wierzchu mamy to samo co w Ance 🙂 Plus to zimowe zestawienie kolorów zdecydowanie do mnie przemówiło 😉

Libella, kiedy Kucunio jest naprawdę malutki i nie ma w tym żadnej kokieterii 🙂 On jest bardzo, bardzo drobny. Jedyny wymiar, w którym się Swarovskiemu Bozia pozwoliła zrealizować, to długość 😁
Siodło na zdjęciach to 17tka - czaprak jest większy niż Anka, ale mniejszy niż Eskadrony Impulsy czy jak im tam.

A tu dowód, że konik jest mini-mini:

I jeszcze bonusowe krzywe zatrzymanie 🤣

Caroline, Kucyk by przeszedł Twojemu pod brzuchem i by go nawet nie pogilgał 😀

Wczoraj jeszcze na żywo obmacałam Anky Sand (to ostatni z kolorów, do jakiego jak sądziłam poczułam miętę) i nieee, póki co przerzucam się na E-S 🙂
wątek zamknięty
11 lutego 2009 22:19
Caroline, Kucyk by przeszedł Twojemu pod brzuchem i by go nawet nie pogilgał 😀
🤣

Pieknie Kucykowi w tych kolorkach!
zawsze był piękny, ale i tak duuuuuuuuzo lepiej mu w nich niz w ankach :P

a co do wymiarów koni... nabyłam własnie nową derkę treningową (takie cuś 😉), założyłam ją na konia i mówię koleżance, której sie nowym nabytkiem chwaliłam, ze mi sie podoba, ale wydawało mi się, ze bedzie wieksza...
a koleżanka sie ze mnie śmieje, ze to nie derka za mała tylko koń za duzy... wszerz  😁
wątek zamknięty
Quanta Pięknie, jakby był szyty i projektowany z myślą o Swarovskim! Wygląda po prostu klasowo!  😜
wątek zamknięty
a koleżanka sie ze mnie śmieje, ze to nie derka za mała tylko koń za duzy... wszerz  😁

E tam, ja go co miesiąc wizytuję w Aro i oceniam organoleptycznie gabaryty i
W sumie ostatnio byłam przejazdem w Aromerze wczoraj :P Ale o zboczonej godzinie, więc już Kałasznikowa nie budziłam 😉
Na 24go zamierzam być z Kucykiem, możemy wtedy przetestować to przechodzanie pod brzuchem 🤣

OK, a wracając do ES - doskonałe kolorki ma taki czaprak (Szafirowa ma tą kolekcję, szczęściara no)
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
11 lutego 2009 22:52
ano szafirowa ma 🙂

wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
11 lutego 2009 22:55
caroline, a ja zapewne jestem nie na czasie i nie wiem wiec pytam, na co takie cus?
wątek zamknięty
11 lutego 2009 23:03
W sumie ostatnio byłam przejazdem w Aromerze wczoraj :P Ale o zboczonej godzinie, więc już Kałasznikowa nie budziłam 😉
oj, wczoraj to do późna nie spał - wylazłam ze stajni po 23 dopiero... kon kolezanki kolkował a ja staralam sie pomóc.
a skoro byłam w stajni, to i zaglądałam do Kaszydła - więc nie poszedł spać zanim nie wyjechałam ze stajni 😉

eurostary znalezione na ebay'u 😉

wszystko to starocie - nowych niet, nawet strona internetowa eurostara nie dziala :P (http://www.euro-star.de/)

a jako bonus - znalazłam przy okazji czaprak z nowej kolekcji Isabell Werth:

caroline, a ja zapewne jestem nie na czasie i nie wiem wiec pytam, na co takie cus?

eee... na konia?
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
11 lutego 2009 23:10
caroline, no nie gadaj? 😀 ale do czego sluzy taka miniderka (w sumie nie wiem jak to nazwac)?

pierwszy i ostatni ES przeboskie 🙂 ten nowy IW tez niczego sobie...
wątek zamknięty
11 lutego 2009 23:14
caroline, no nie gadaj? 😀 ale do czego sluzy taka miniderka (w sumie nie wiem jak to nazwac)?

no skoro jest derką, to pewnie ma funkcje jak derka? 😉 no i opisałam ją jako derka treningowa - czyli mnie pewnie bedzie sluzyc do lansu przed i po jezdzie 😉 (tutaj masz jej opis 😉)

czaprak IW mnie sie też bardzo podoba. własnie szukam fotek innych kolorków 😉

edit
a na razie znalazłam fajną dereczkę...

wątek zamknięty
caroline, a jakie ładne tam szmatki dla ludzia na jej stronie!
wątek zamknięty
Libella moja Dyrekcja ma 158 cm  🏇 więc wiem jak to jest mieć małego konia na którym niektóre pady wyglądają jak kołderki .

Szafirowa siwemu świetnie w błękitach  🙂
wątek zamknięty
quantanamera cudny komplecik  😜  😜 idealne kolory dla Kucyka
wątek zamknięty
Eskadron

Pikeur

🙂
wątek zamknięty
fajne, ale myślałam że ten róż będzie bardziej stonowany... ale i tak ładne kolorki są
wątek zamknięty
Wygląda ciekawie, chociaż faktycznie róże dają po oczach, ciekawe jak na żywo. Mnie osobiście podoba ten jasny żółty🙂
wątek zamknięty
O mamo jaki piękny dralon ten jasny z brązem i różem  😜
wątek zamknięty
Może wie ktoś kiedy ta kolekcja wejdzie do Polski? Jak było w tamtym roku?
wątek zamknięty
ma ktos moze katalog zimowego ES w pdfie bo mi sie gdzies zgubil  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
12 lutego 2009 09:26
Szary, brązowy i żółty są moje  😁
wątek zamknięty
ale róź  😜 😜 ale jestem na szkolnym kompie i przekłamuje kolory.... ale jak znam źycie to zaczekam do wyprzedaż w equi-shopie i i go kupie  😁 😁
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
12 lutego 2009 09:35
Ten róż  😵 już po mnie  😵
wywalą mnie ze stajni
wątek zamknięty
Monny mnie też 😁 No i stało się- mój koń będzie miał róż 😜
Quanta śliczny ten pad! 🙂 Za każdym razem jak wrzucasz fotki swojego kucunia w jakimś nowym czapraku to mi się potem marzy taki sam dla Libla 🤬
wątek zamknięty
Nie wiem co prawda, jak to będzie wyglądało na żywo, ale póki co - po zdjęciach - absolutnie nic mnie nie wzrusza  😎

Uff  🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.