Końska rewia mody cz. 3

m0niSka, ale wiesz, na któryś zdjęciach, w KR albo ZNK wyglądał jakoś bardziej dorośle :P
wątek zamknięty
laga, są w kolorze zielonym😉 równie śliczne!
A kupiłam w galopadzie:

Kantar: http://www.galopada.pl/sklep/product_info.php/products_id/9141
Uwiąz: http://www.galopada.pl/sklep/product_info.php/products_id/9140

Warto 😅

Sankarita, bo syn ma dwie twarze 😎
😁
wątek zamknięty
M0niska- a ten uwiąz gruby czy taka sznurówka?
wątek zamknięty
m0niSka, "koń o stu twarzach...." 😉
Eeeej, u was w Szczecinie Galopada ma stacjonarny sklep? :> [pytam, bo jestem yorkomanką a galopada ma chyba największy asortyment rzeczy tej firmy 😉 Młody mógłby urosnąć do tych ochraniaczy z kryształkami.....  😍 ]

wątek zamknięty
Tristia, nawet baaaardzo gruby🙂

Sankarita, tak, dokładnie🙂 z tego co słyszałam to galopada ma wyłączność na tą firmę😉
wątek zamknięty
Tu macie zestawienie brazów Eskadrona. Od góry: chocochip, brown i najnowszy beluga

wątek zamknięty
Doszła  😜

Dostałam tez katalog hkm i nowa kolekcja 09/10 ta w kratke karo, czerwono-czarno szara, brązowo-beżowa, i ganatowo-bezowa jest cudowna!
wątek zamknięty
Ja taką zakupiłam na allegro nówka za grosze. Tylko, że różową  💃 no i faktycznie, ta kolekcja z nowego katalogu jest obłędna!
wątek zamknięty
Wiem tez polowałam na allegro ale same rozmiary nie nasze 🙁 tą dorwałam w osekrze na promocji za 110zł więc tez nie tak źle 🙂
A nowa kolekcja...uważam, że na poziomie Eskadrona jesli chodzi o wzornictwo i dobór kolorów. Jakość jak juz nie raz się przekonałam równiez bardzo dobra. Ale lepiej nie będę się juz dłużej w ten katalog patrzyła.... 😂
wątek zamknięty
Mam sporo HKM-ów i jest z nimi jednak jeden problem - ten sam rozmiar jest inny. Postaram się w wolnej chwili zrobić zdjęcia moich derek, gdzie sięgają od ledwo za dupkę do wręcz stawów skokowych.
wątek zamknięty
No to moja pierwsza derka HKM ale faktycznie mam wrażenie, że będzie ciut większa niż pozostałe 😉
Ale na pewno pozytywne doświadczenie mam z czaprakami, kantarami, ochraniaczami 🙂
wątek zamknięty
jak mam sobię wybić drugą polarówke  😜 ? mam błękitno-brązową HKM, ale kusi mnie ta w serduszka też! dziewczyny,  🤬 a Danieli to już w ogóle... :P a tak serio, kiedy zdjęcia na koniu?
wątek zamknięty
Ja mam 2 polarówki 😉 Teraz trzeba zbierać na jakąś zimówke bo póki co w 150gr stoimy sobie a jeszcze nic na oku w dobrej cenie nie mam  👀
Zdjęcia dziś lub jutro 🙂
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
03 listopada 2009 16:42
Przed chwilą był kurier. 😁

😍
wątek zamknięty
przepiękny ! 💃
ja czekam na smurf  😉
wątek zamknięty
Obłędny  😵
wątek zamknięty
03 listopada 2009 16:58
Aż mi go szkoda na konia zakładać. 😂
wątek zamknięty
nie dziwie sie  😁
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
03 listopada 2009 17:02
Jak dla zajawkowy...Ale boję się ze grubemu przy całej jego powadze z pyska by nie pasowało....Ale pasiak pomarańczowy...hmmmm
wątek zamknięty
pursat- piękny  😜 w w realu dużo lepiej się prezentuje niż na fotach katalogowych  😲
wątek zamknięty
wszystko wyglada w realu ładniej niż w katalogu z tej kolekcji. na zdj katalogowych patrzac na flax robilam: bleh  🤔, no, a obecnie na niego czekam  😍
wątek zamknięty
pursat - piękny

ja sie czaje na pad smurf  😎
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
03 listopada 2009 18:52
HELP!! 🙇 🙇
Po moich ostatnich zawodach uj na białym czapraku zostały plamki z błota. Czaprak już 2 razy lądował w Vanishu i raz w wybielaczu i nic 👿 Macie jakiś sprawdzony sposób?
wątek zamknięty

Siwy w ance orchid.  💘
wątek zamknięty
HELP!! 🙇 🙇
Po moich ostatnich zawodach uj na białym czapraku zostały plamki z błota. Czaprak już 2 razy lądował w Vanishu i raz w wybielaczu i nic 👿 Macie jakiś sprawdzony sposób?

Jako ostatnia deska ratunku może posłużyć wybielacz do firan. Kiedyś uratowałam przy jego pomocy białe bryczesy.
wątek zamknięty
Jakość komórkowo halowa 😉

wątek zamknięty
Daniela, pasy można odczepić? bo kurde, co raz bardziej mnie korci...  😁  👀
wątek zamknięty
Właśnie nie  😤
Mam zamiar odciąć  😉
wątek zamknięty
03 listopada 2009 20:50
Dzięki dziewczyny, mi też się bardzo podoba. Ciekawa jestem jak futrzakowi w nim będzie. 😉

Daniela, śliczna derka. 😀
wątek zamknięty
ale lipa ...  🤔wirek: czyli w sumie do stępowania nie była by dobra... tak między siodło a jeźdzca... ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.