m0niSka, "koń o stu twarzach...." 😉 Eeeej, u was w Szczecinie Galopada ma stacjonarny sklep? :> [pytam, bo jestem yorkomanką a galopada ma chyba największy asortyment rzeczy tej firmy 😉 Młody mógłby urosnąć do tych ochraniaczy z kryształkami..... 😍 ]
Wiem tez polowałam na allegro ale same rozmiary nie nasze 🙁 tą dorwałam w osekrze na promocji za 110zł więc tez nie tak źle 🙂 A nowa kolekcja...uważam, że na poziomie Eskadrona jesli chodzi o wzornictwo i dobór kolorów. Jakość jak juz nie raz się przekonałam równiez bardzo dobra. Ale lepiej nie będę się juz dłużej w ten katalog patrzyła.... 😂
Mam sporo HKM-ów i jest z nimi jednak jeden problem - ten sam rozmiar jest inny. Postaram się w wolnej chwili zrobić zdjęcia moich derek, gdzie sięgają od ledwo za dupkę do wręcz stawów skokowych.
No to moja pierwsza derka HKM ale faktycznie mam wrażenie, że będzie ciut większa niż pozostałe 😉 Ale na pewno pozytywne doświadczenie mam z czaprakami, kantarami, ochraniaczami 🙂
jak mam sobię wybić drugą polarówke 😜 ? mam błękitno-brązową HKM, ale kusi mnie ta w serduszka też! dziewczyny, 🤬 a Danieli to już w ogóle... :P a tak serio, kiedy zdjęcia na koniu?
Ja mam 2 polarówki 😉 Teraz trzeba zbierać na jakąś zimówke bo póki co w 150gr stoimy sobie a jeszcze nic na oku w dobrej cenie nie mam 👀 Zdjęcia dziś lub jutro 🙂
HELP!! 🙇 🙇 Po moich ostatnich zawodach uj na białym czapraku zostały plamki z błota. Czaprak już 2 razy lądował w Vanishu i raz w wybielaczu i nic 👿 Macie jakiś sprawdzony sposób?
HELP!! 🙇 🙇 Po moich ostatnich zawodach uj na białym czapraku zostały plamki z błota. Czaprak już 2 razy lądował w Vanishu i raz w wybielaczu i nic 👿 Macie jakiś sprawdzony sposób?
Jako ostatnia deska ratunku może posłużyć wybielacz do firan. Kiedyś uratowałam przy jego pomocy białe bryczesy.