Końska rewia mody cz. 3

ten Eskadron Marzepan jest rewelacyjny  😅 normalnie zachorowałam na niego  😜
wątek zamknięty
dla mnie jedynym plusem cukierków eskadrona jest to ze sa ładne  😉 najbardziej to pachnie ich opakowanie a same w sobie sa normalne a jak próbowałam to nie maja takiego fajnego smaku jak inne cukierki np Marstalla
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
07 grudnia 2008 22:26
Dzięki dziewczyny za odp. 🙂

No właśnie mnie się skończyły cuksy Havensa i myślałam żeby kupić te eskadrona ale właśnie mam duże wątpliwości i chyba kupie jakieś Marstalla.
Zawsze sobie powtarzała że jak kupie cuksy firmy, która robi pasze to będą lepsze. Nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego ale jakie mam jakieś mniemanie.
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
07 grudnia 2008 22:40

a w drodze orzechowy niciak  😀
wątek zamknięty
Ciska, Twój czaprak to na 100% marcepan a owije to nugat.
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 grudnia 2008 13:31
A ja mam prosbę!

Czy ma ktos moze fotki koloru hebanowego i granatowego czy grafitowego tego kantara simileth z eurostara?

Ta fotka to nie wiem czy to granat czy grafit??

I czy ktos ma moze FULL  kantar  Tattini poniżsyz model? Czy to bardzo duży full?

[img width=640 height=634][/img]
wątek zamknięty
Monny śliczny komplecik  😀 uwielbiam eskadronki
wątek zamknięty
asds co prawda nie mam tego modelu, ale Tattini ma raczej mniejszą rozmiarówkę, jeżeli poszukujesz czegoś dużego, to polecam Lamicelle (i Elegancy i  Junior Collection są duże).
wątek zamknięty
Aurelia  owijki jak juz to tez pewnie marcepan bo tutaj takie wyszły przez lampe błyska a normalnie to są identyko jak czaprak  moze ciut ciemniejsze ale to prawie nie widoczne
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 grudnia 2008 15:14
[quote author=T&N link=topic=29.msg114701#msg114701 date=1228747009]
asds co prawda nie mam tego modelu, ale Tattini ma raczej mniejszą rozmiarówkę, jeżeli poszukujesz czegoś dużego, to polecam Lamicelle (i Elegancy i  Junior Collection są duże).
[/quote]

Lamicelle sa za małe, dklatego  XL szukamy 🙂
wątek zamknięty
No to musi mieć faktycznie konkretną głowę.... Dla naszego ogra wszystkie były za małe, a Lamicelle okazały się akurat.

To może u rymarza na wymiar zamówić trzeba 😉
wątek zamknięty
asds ktoś kiedyś w ogłoszeniach sprzedawał kantar eskadrona w jakimś mega rozmiarze... Bodajże była to Precelek albo D&A, ale chyba musiałabyś poszukać na starej volcie w wątku ogłoszeniowym i zapytać - może jeszcze mają...
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 grudnia 2008 15:28
T&N dla mojej wielkiej końskiej miłosci która juz w te wakacje miała byc moja , ale niestety jeden rodziciel mój focha odstrzelił ( nie chce mi sie nawet tego pryzpominac) i końska miłosc kupiła znajoma , ael jest mi dalej dane z nim przebywac i na nim sie bujacm wiec nie zamierzam go spuszczac z oczu juz.

A końska miłosc to wyrośnięte śląskie ogierrro ...Gniade z latarnia i 4 skarpetami.

Lamicelle niestety były za małe w nachrapniku , a na styk na potylicy. Szukam XL.

Z Precelek własnie gadam. Z XL u nas na rynku zostaje jeszcze Euro-star , daslo , eskadron...a Rymarz...rymarz powiedział 180 zł na taki łeb :P
wątek zamknięty
Monny na modelce !
asds rozmiar XL to 4 ??
wątek zamknięty
Blondyna odpowiem za asds - TAK🙂
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 grudnia 2008 15:59
Znalazłam takie cudeńko z JAcsona za 105 zł w skelpie bronty i jest  XL 😉

[img][img]

Villa Horse mi sie brazowy kantar przeszywany strasznie podoba , ale rozmiarówka tylko do 3 grrr
wątek zamknięty
Zdjęcie nie działa , więc poprawiam .

Mi osobiście skórzane kantary nie za bardzo się podobają , ale skoro nie masz wyboru . Choć ja  ostatnio widziałam gdzieś kantar Eskadrona w dużym rozmiarze , chyba na Allegro .
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 grudnia 2008 18:24
no była ale juz nie ma...Wiem bo szperalam ;/
wątek zamknięty
Czy ma ktoś linka do wszystkich kolekcji Eskadrona?
Na starej volcie był ten link, miałam nawet zapisany ale było format kompa i ni ma
wątek zamknięty
Fantazja, proszę: http://www.kekze.com/hp/eskadron/
Aczkolwiek nie ma tam najnowszej kolekcji 😉
wątek zamknięty
Tattini dzięki wielkie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Niech no ja wam tylko obfotografuję co nabyłam w spodku 😅
wątek zamknięty
Laguna czekamy z niecierpliwością  😅
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 grudnia 2008 20:15
Jak mi ktos znajdzie do kupienia  kantar Eskadrona z serii LEmon-olive X full rozmair to normalnie zacałuje na śmierc!
wątek zamknięty
asds jeśli chodzi Ci o full to eltan ma kantar lemon-oliv w tym rozmiarze... przeceniony nawet🙂
Tylko nie wiem czy chodzi Ci o full, czy o coś większego od fulla;p
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 grudnia 2008 20:28
w eltanie tez byłam.....monisk xfull...4 rozmiar
wątek zamknięty
wątek zamknięty
asds ach, to sorry nie znałam takiej rozmarówki jak "xfull" 😉
wątek zamknięty
nie wiem czemu  nie ma mojego posta ... trudno napiszę jeszcze raz

Lugana chwal się chwal na pewno jest czym ;] Fajne te kolekcje Eskadrona , a najlepsze to że z roku na rok coraz więcej artykułów , w sumie wszystkie od 2005 (no w 2004 letnia też) mi się podobają . Ale ze starszych najładniejsza Grau-Schwarz.W końcu wiecie gdzie mogę kupić owijki pasujące do Basica Lamicella niebieskiego ?
wątek zamknięty
asds Eskadrony Xfull widziałam taniutkie na niemieckim ebayu, ale ta przesyłka :/
Trolinka ja do granatowego Basica mam granatowe ochraniacze z lini Elegance Lamicella, w Elegance są też owijki -sprawdź może mają kolor który szukasz.
a konkretnie jaki masz kolor bladoniebieski czy granatowy??
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.